LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 08:40
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Martusia9 wrote:1000 jak u Ciebie jak sie czujesz?
Dobrze, dziękuje czekam jak na szpilkach na piątkowa wizytę u lekarza mam wrażenie ze ostatnio na forum dużo smutnych wieści i jakoś tak żeby zminimalizować stres staram się za dużo nie czytać...
Lusaveta, strasznie Ci współczuje ...
-
1000 wrote:Dobrze, dziękuje czekam jak na szpilkach na piątkowa wizytę u lekarza mam wrażenie ze ostatnio na forum dużo smutnych wieści i jakoś tak żeby zminimalizować stres staram się za dużo nie czytać...
Lusaveta, strasznie Ci współczuje ...9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Lisaveta, tak bardzo mi przykro Wczoraj n wrześniówkach dołączyła do mam aniołków kolejna z dziewczyn, to strasznie przygnębiające bo zżyłyśmy się już ze sobą a tu kolejna śmierć maleństwa. Ja również jestem po zeszłorocznej stracie, miałam łyżeczkowanie. Teraz jestem w kolejnej zdrowej ciąży,wczoraj maluszek machał do mnie na USG, cudowny widok, każdej z Was tego życzę. Trzymaj się.
-
Jeszcze mam do was pytanko jak owulke mialam 18.02 a jutro bedzie 10 dpo a miesiaczka na 7 przypada to kiedy moglabym zrobic test albo moze pewniejsze byla by beta? Ale kiedy moglabym zrobic?;)wtedy wyszla mi blada kreseczka 12 dpo pamietam9cs o 1 dzidziusia
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Martusia9 wrote:Jeszcze mam do was pytanko jak owulke mialam 18.02 a jutro bedzie 10 dpo a miesiaczka na 7 przypada to kiedy moglabym zrobic test albo moze pewniejsze byla by beta? Ale kiedy moglabym zrobic?;)wtedy wyszla mi blada kreseczka 12 dpo pamietam
-
Aj dziewczyny strasznie się czyta takie wiadomości, obyśmy miały takich przeżyć jak najmniej! Rzeczywiście dosyć przygnębiająca aura tutaj ostatnio
1000 trzymam mocno kciuki, będzie dobrze! Musi być! Dbaj o siebie i fasolkę Natalia Ty oczywiście tez:)
Tekana obyś Ty jutro przyniosła nam cudowna nowinę :*Tekana lubi tę wiadomość
-
Martusia9 wrote:Jeszcze mam do was pytanko jak owulke mialam 18.02 a jutro bedzie 10 dpo a miesiaczka na 7 przypada to kiedy moglabym zrobic test albo moze pewniejsze byla by beta? Ale kiedy moglabym zrobic?;)wtedy wyszla mi blada kreseczka 12 dpo pamietam
Mi wyszło w obu ciążach 8dpo.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ola_45 wrote:Współczuję dziewczyny Boże jakie to straszne jak się czyta. Ja straciłam ciążę bardzo wcześnie więc się obyło bez szpitala itp. Ale uraz jest
Dzięki dziewczyny za rady, może zecxywoscie należałoby zacząć od meza
Jak najbardziej od męża zacznijcie. Mój mowi że najbardziej stresujący pierwszy raz bo nie wiadomo co i jak i hmm jego największy problem czy trafi do kubeczka. Sorki no ale taki miał problem. Powtarzal to non stop heh. Ale dał rade i teraz w sobotę idzie jescze dorobić morfologię (nie sprawdzilismy że była gwiazdka pod badaniem "nie zawiera morfologii"). Czasem może to być problem z żołnierzami a sam juz wiem ile kasy kosztują badania w labo. Jeszcze nie wiem czy jak będzie konieczne HSG to czy dodatko nie będzie w gratisie bólu. No ale napewno męskie sprawy są duuużo przyjemniejsze i wlaściwie tanie;) W Invicta jest 50%rabatu jak ma się luxmed:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 13:32
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Paula_071 wrote:Mi wyszło w obu ciążach 8dpo.9cs o 1 dzidziusia
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Katsu wrote:Nie chcę nic mówic ale u ciebie jest fasolunia !!!
Piękna temp, piekny spadek zagniezdzający do tego sliczne położenie szyjki !
Właśnie aż się boje ze za pięknie to wygląda nadzieję robi bardzo wielka ten wykresior mój a przede wszystkim myśl że potwierdzona jest owulacja czekam do jutraKatsu, Natalia91!, Diamond92 lubią tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Lisaveta, tak bardzo mi przykro... Traymaj sie kochana!!
Ja wczoraj mialam lekkie krwawienie.. Pojechalam na pogotowie. Wszystko dobrze, a krwawienie ustalo.
Mialam usg-widzialam pecherzyk ! Teraz czekam na przyszly poniedzialek na kolejna wizyte. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...
Ps
Jestem na wakacjach dlatego zagladam do Was rzadziej.
Sciskam!Paula_071 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Troszkę mnie nie było a tu takie przykre wieści :*. Ja wpisana tu jestem na jutro ale zrobię test chyba w piątek ewentualnie czwartek bo owulke miałam ciut później więc i ewentualna @ będzie później. Wcześniej miałam mocne ukłucia raz z lewej raz z prawej i raz w jajnikach a raz na wysokości pępka ale częściej dokuczała prawa strona a dziś już nic nie kłuje. Piersi troszkę bolą i brzuch jak na @ więc chyba wielkich nadziei sobie robić nie ma co. Temperatura niby lekko podwyzszona ale taka byle jaka no ale jest wyższa o 0.2 a dziś nawet 0.4 od podstawowej więc wzrost jest . Najgorsze ta końcówka czekania.
dorot lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Lisaveta_ wrote:Dostałam tabletkę dopochwowa i zaczęło się koło 16 krwawienie. Jest mi źle.
Kochana trzymaj się :* szkoda że nie możemy Cię wszystkie w realu wytulic teraz możesz się wypłakać przejść żałobę i zobaczysz wasz aniołek będzie czuwał nad wami :* sama wiem co to znaczy
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Lisaveta bardzo Ci wspolczuje ja tez to przeszlam ale z perspektywy czasu boli mniej bo u mnie zarodek zatrzymal sie na 6tyg a potem przez ok.3czy4ttg lekarze dawali "szanse" ze moze pozniw owulacja itd.. najgorsze chwile. Potem zabieg w szpitalu.. Ty jestes w szpitalu?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja jestwm zla przedalam za 100 zl pralke uzywana dzialala mi jak jak wstawialam do piwnicy facet lupil ja w niedziele a dzis mi pisze ze nie grzeje masakraaa9cs o 1 dzidziusia
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
I zebym zwrocila mu kase i przyjechala po pralke no chyba zart skad mogę wiedziec ze jej zle nie przewozilczy na mrozie 2 dni nie stala9cs o 1 dzidziusia
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie