LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, znów się nie udało
Dzisiaj przyszła @.28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Hej dziewczyny ja mam 34 DC i 13 dpo i w 9dpo było plamienie i powiem wam że do dzisiaj czysto tak się boje zrobić testu:D może wytrzymam jeszcze do 28 lutego chyba że wcześniej zawita @
Czekam i czekam i że strachu aż się cała trzęsę
A co do abonamentu to ja mam przedłużenie za 1zl to chyba zależy od stażu użytkowania bo ja konto mam już ponad 2lata. Wcześniej pokazywało około 30zl miesięcznie ale pisałam zażalenia na maile i mam 1zl miesięcznie a tyle jeszcze mogę wydać miesięczniedorot lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Natalia91! wrote:Tekana podziwiam Cię! Ja bym nie wytrzymała i już pewnie kilka testów wykonała trzymam gorąco kciuki!
Szczerze mówiąc sama sobie sie dziwię ale mam nadzieję że wytrzymam jeszcze te dwa dni z tego stresu to aż mam mdłości?
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualny
-
Katsu wrote:Tak dokładnie... bo jest darmowy .
Może jakoś źle wchodzisz.. nic nie wykupuj tylko rób dalej czy cos tam i powinnaś miec.
Ja mam nawet podany link do mojego w opisie nie musialam nic placic
Płatny chyba jest ciązowy tak mysle bo na ciążowe jak wchodze to trzeba płacic a ten dla starajacych sie jest darmowyKatsu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej darmowy jest 1 miesiac potem jest płatny 29 zl na mc.ja nie wykupuje mam jeszcze abonament ważny do końca września uzbierany z wykupywanych i z punktów za dodanie wykresu skonczonego do galerii.opłata jest od stycznia i miała byc 29mc jednak osoby z dłuższym stażem na forum płacą mniej.ja np.jak mi skonczy sie darmowy moge miec za 1zl/mc bo jestem powyżej 24 cykli już
No ja własnie odzyskałam dostęp do starego konta i tam mam koszt 10 zł abonamentu tak wiec jak tylko tutaj mi sie darmowe skończy czyli 15 marca wykupie sobie na tamtym koncie i z tamtego konta będe kontynuować ;p -
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:no chwilowo mam za darmo na pewno prowadzenie wykresu jest za darmo.
"Co, jeśli nie opłacę konta po 30 dniach?
Po 30 dniach system zablokuje Twoje konto, ograniczając podstawowe opcje (zablokuje wprowadzanie danych do wykresu oraz tworzenie nowych cykli). Ty dalej będziesz mogła się logować, wstawiać komentarze, zmieniać ustawienia. System odblokuje wymienione opcje dopiero w momencie realizacji płatności"
-
Lisaveta_ wrote:Dziewczyny straciłam fasolkę, dziś 10 tydzień, nie bije serduszko, stanęło w 8t3d.
Jutro jadę do szpitala.
Lisaveta_ tak bardzo mi przykro jesteśmy z Tobą :*:* tule Cię mocno :*:* kochana mam nadzieję że wszystko się ułoży :* trzymaj się :*:* wspieramy Cię :*:*
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Lisaveta_ wrote:Dziewczyny straciłam fasolkę, dziś 10 tydzień, nie bije serduszko, stanęło w 8t3d.
Jutro jadę do szpitala.9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
A masz porobione wszystki3 badania tarczyca hormony? Mi sie wgl nie rozwinelo to teraz mysle ze to przez wysoka tarczyce i polipa mialam wiec tez to moglo buc przyczyna9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 08:40
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)