LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Niedzielski był lub jest ordynatorem w zdrojach. Ja się cieszę że trafiłam do lekarza ktory cos stwierdził a nie na łatwiznę "idźcie na inseminacje" , a niestety zabieg nie gwarantuje że się zajdzie. Ponoć trzecia próba jest najbardziej korzystna..ile w tym prawdy nie wiem. Mi Puchalski wynalazł coś na janiki ch i kazał sprawdzić krzywą cukrowa i insulinowa trzy punktowa. Zobaczymy. Ja obstawiam niewydolność ciałka żółtego mimo proga 7dpo okej za szybko spada u mnie.
Też tak słyszałam..że po trzeciej próbie się udaje...A j al na mu powiedziałam.ze.robilam progesteron w 22dc to powiedział.ze bardzo dobrze.. A.skad wiesz że szybko Ci spada.prog??Dorka -
To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyMam takie cykle ze faza lut trwała krótko i zdarzalo sie ze z dnia na dzień cycki opadly dosłownie. Moje wykresy są tez jakieś dziwne bo góry i doliny. Gin tetaz kazał zrobiv krzywą cukrowa I insulinowa bo na jajnikach widział coś co może swiadc żyć ze źle się cukier rozkłada a przez to hormony są złe uwalniane i wchłaniane. Coś takiego mówił na wizycie w pt. Że jakieś zaburzenia mogą być przez cukier i cialko zolte źle pracuje. Stąd ten dupek na drugą fazę
dorot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartusia9 wrote:To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze
Ja się za bardzo nie znam na wykresach ale widać ze nie ma tak jakby dwóch faz na moje oko. Po owu zazwyczaj jest skok tem I się trzyma
U mnie tak było ostatnio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e87228c7e334.png -
Hej dziewczyny, ostatnio trochę się nie udzielałam sle byliśmy na urlopie gdzie totalnie oderwałam się od myśli o staraniach:) jeszcze przed wyjazdem we wtorek byłam na monitoringu i gin powiedział ze pęcherzyk zachowuje się jakby miał zamiar pęknąć - gin mówił o jego brzegach, a wielkościowe już miał 25,8 mm a endometrium 14,5 mm. We wtorek podzialalismy ale w środę była przerwa i teraz jestem trochę zła no ale czasu nie cofnę... teraz we wtorek idę sprawdzić czy ten pęcherzyk w ogole pękł (oby, oby). A jak tam sytuacja u was?
1000 jak tam sytuacja u Ciebie?
SMag byłaś podejrzeć czy pęcherzyk Ci pękł w tym cyklu? Narazie jeszcze głowa do góry, czasami dziewczyny miały przerwy dłuższe i zachodziły w ciaze;) -
Ja mam porobione wszystk7e badania i usg i wszystko ok u mnie tego dnia po owulacji mialam niby po 5 godz snu 36.9 ale w nocy wstalam na siku i przed wstaniem po 3 godz spania wpisalam 36.1 noe wiem moze powinnam ta druga wpisac trudno niech dzieje się co chce xawsze mnie piersi bolaly od polowy cyklu a teraz nie9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartusia9 wrote:To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze
Ja też nie mam wykupionego pakietu a wykres mam normalnie .
Darmowy jest wykresik i udostepnienie go. -
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Dziewczyny zrobiłam właśnie test, wynik ujemny. Okresu dalej brak
termin @ był na wczoraj. Nigdy mi się nie spóźniła.
ale skoro termin @ byl na wczoraj to nawet nie robione z porannego moczu powinno chociaż pokazac cień jesli jesteś w ciaży tak mysle.
Widocznie w tym cyklu bardzo przezywasz starania itp i dostaniesz ciut później @. -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:U mnie dziś 26dc, 12dpo. Spadek temperatury z 36,9 na 36,7. Niewielki bo już wczoraj spadła temperatura o 0,1. I wczoraj czułam się fatalnie. Jeśli dochodzi do zagniezdzenia to temp spada dzień wcześniej czy w tym samym dniu?
Spada nagle czy mixed fez stopniowo ?
Kojarzę twój nick ... byłaś może tutaj w staraniach o pierwsze dziecko ? Na wątku wspieramy cos tam ?
Do zagniezdzenia gwałtownie spada chyba bynajmniej tak zauwazyłam na wykresach u innych dziewczyn ze mają nagły spadek a potem wzrost i tak juz zostaje na górze.
My z moim M już serduszkowaliśmy wczorajJakoś dziwnie pod wieczór mi @ ucichła a dzis praktycznie jej nie ma tylko jakieś plamki wiec mogę uznać że czas starań sie rozpoczął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 06:50
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Starania o drugie dziecko
długo długo jestem na forum
W takim razie mam nadzieję że jeszcze mi ta temperatura skoczy do góry.
Ja to jestem ciemna jeśli chodzi o temperatury i interpretacje.
Miałam nick katsuyoshi013 wtedy
Może kojarzysz ... myślę ze to ty tak wiec miło
Lukne sobie na twój wykres. -
nick nieaktualnypap86 wrote:Katsu mowiwz ze nie masz wykupionego pakietu i mozesz prowadzic tu wykres? Ja nie moge
Może jakoś źle wchodzisz.. nic nie wykupuj tylko rób dalej czy cos tam i powinnaś miec.
Ja mam nawet podany link do mojego w opisie nie musialam nic placic
Płatny chyba jest ciązowy tak mysle bo na ciążowe jak wchodze to trzeba płacic a ten dla starajacych sie jest darmowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 07:54
-
nick nieaktualnyPatrz na zdjecie...
Wejdz tak jak masz pokazane... czyli musisz miec STARANIA na mocny róż a potem wcisnij napis który zaznaczyłam w czerwonym kółku OVUFRIEND i to przekieruje cie na wykres/tabelke
https://zapodaj.net/75d0ae65450bc.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 07:57