LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyMam takie cykle ze faza lut trwała krótko i zdarzalo sie ze z dnia na dzień cycki opadly dosłownie. Moje wykresy są tez jakieś dziwne bo góry i doliny. Gin tetaz kazał zrobiv krzywą cukrowa I insulinowa bo na jajnikach widział coś co może swiadc żyć ze źle się cukier rozkłada a przez to hormony są złe uwalniane i wchłaniane. Coś takiego mówił na wizycie w pt. Że jakieś zaburzenia mogą być przez cukier i cialko zolte źle pracuje. Stąd ten dupek na drugą fazę
dorot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartusia9 wrote:To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze
Ja się za bardzo nie znam na wykresach ale widać ze nie ma tak jakby dwóch faz na moje oko. Po owu zazwyczaj jest skok tem I się trzyma
U mnie tak było ostatnio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e87228c7e334.png -
Hej dziewczyny, ostatnio trochę się nie udzielałam sle byliśmy na urlopie gdzie totalnie oderwałam się od myśli o staraniach:) jeszcze przed wyjazdem we wtorek byłam na monitoringu i gin powiedział ze pęcherzyk zachowuje się jakby miał zamiar pęknąć - gin mówił o jego brzegach, a wielkościowe już miał 25,8 mm a endometrium 14,5 mm. We wtorek podzialalismy ale w środę była przerwa i teraz jestem trochę zła no ale czasu nie cofnę... teraz we wtorek idę sprawdzić czy ten pęcherzyk w ogole pękł (oby, oby). A jak tam sytuacja u was?
1000 jak tam sytuacja u Ciebie?
SMag byłaś podejrzeć czy pęcherzyk Ci pękł w tym cyklu? Narazie jeszcze głowa do góry, czasami dziewczyny miały przerwy dłuższe i zachodziły w ciaze;) -
Ja mam porobione wszystk7e badania i usg i wszystko ok u mnie tego dnia po owulacji mialam niby po 5 godz snu 36.9 ale w nocy wstalam na siku i przed wstaniem po 3 godz spania wpisalam 36.1 noe wiem moze powinnam ta druga wpisac trudno niech dzieje się co chce xawsze mnie piersi bolaly od polowy cyklu a teraz nie9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartusia9 wrote:To moj 2ykres z innej apki bo tu nie moge bo nie mam 0akietu wykupionego dzis moj 18dca owu mialam 11 dc bo tak czulam jajniki i podbrzusze a pozniej juz spokoj jestem po cyklu z Clo co myslicie wczorajsza temperatura chyba jest zla bo robilam ja 2 godz pozniej niz zawsze
Ja też nie mam wykupionego pakietu a wykres mam normalnie .
Darmowy jest wykresik i udostepnienie go. -
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Dziewczyny zrobiłam właśnie test, wynik ujemny. Okresu dalej brak termin @ był na wczoraj. Nigdy mi się nie spóźniła.
ale skoro termin @ byl na wczoraj to nawet nie robione z porannego moczu powinno chociaż pokazac cień jesli jesteś w ciaży tak mysle.
Widocznie w tym cyklu bardzo przezywasz starania itp i dostaniesz ciut później @. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 08:39
Katsu lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:U mnie dziś 26dc, 12dpo. Spadek temperatury z 36,9 na 36,7. Niewielki bo już wczoraj spadła temperatura o 0,1. I wczoraj czułam się fatalnie. Jeśli dochodzi do zagniezdzenia to temp spada dzień wcześniej czy w tym samym dniu?
Spada nagle czy mixed fez stopniowo ?
Kojarzę twój nick ... byłaś może tutaj w staraniach o pierwsze dziecko ? Na wątku wspieramy cos tam ?
Do zagniezdzenia gwałtownie spada chyba bynajmniej tak zauwazyłam na wykresach u innych dziewczyn ze mają nagły spadek a potem wzrost i tak juz zostaje na górze.
My z moim M już serduszkowaliśmy wczoraj Jakoś dziwnie pod wieczór mi @ ucichła a dzis praktycznie jej nie ma tylko jakieś plamki wiec mogę uznać że czas starań sie rozpocząłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 06:50
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 08:40
Katsu lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Starania o drugie dziecko długo długo jestem na forum
W takim razie mam nadzieję że jeszcze mi ta temperatura skoczy do góry.
Ja to jestem ciemna jeśli chodzi o temperatury i interpretacje.
Miałam nick katsuyoshi013 wtedy
Może kojarzysz ... myślę ze to ty tak wiec miło
Lukne sobie na twój wykres. -
nick nieaktualnypap86 wrote:Katsu mowiwz ze nie masz wykupionego pakietu i mozesz prowadzic tu wykres? Ja nie moge
Może jakoś źle wchodzisz.. nic nie wykupuj tylko rób dalej czy cos tam i powinnaś miec.
Ja mam nawet podany link do mojego w opisie nie musialam nic placic
Płatny chyba jest ciązowy tak mysle bo na ciążowe jak wchodze to trzeba płacic a ten dla starajacych sie jest darmowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 07:54
-
nick nieaktualnyPatrz na zdjecie...
Wejdz tak jak masz pokazane... czyli musisz miec STARANIA na mocny róż a potem wcisnij napis który zaznaczyłam w czerwonym kółku OVUFRIEND i to przekieruje cie na wykres/tabelke
https://zapodaj.net/75d0ae65450bc.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 07:57
-
Witam
No u mnie wczoraj zawitała @. mąż dzisiaj idzie na badanie hormonów. Kolejny cykl przed nami. ciekawe ile jeszcze ;oPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Dzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa :-*
Sobotę miałam fatalną, ale już się podniosłam i pełna wiary rozpoczynam nowy cykl starań
Gratuluję wszytkim tym, którym się tym razem udało :-* a tym którym niestety dalej nie dane było ujrzeć dwóch kresek, życzę powodzenia w nowym cyklu👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙