X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

LUTOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Meridian Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanko może, któraś wie. Mój cykl, który się skończył trzy dni temu wyglądał dziwnie. Dziwnie temperatury, dziwne objawy ( nie urojone) i nic. Staramy się o siostrę dla małego. Może, któraś się domyśla czemu to tak dziwnie wygląda? Może są tu mamy maluszków i doradzą mi jak mierzyć temperaturę wstając w nocy do małego ( pobudki nieregularne)?

P.s wykres w linku

https://zapodaj.net/2abe57ac81e36.png.html

[link=https://www.suwaczki.com/]qb3cupjyeop1tpt9.png[/link]

Meridian
  • happywife Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaBS wrote:
    Myślę że to od jedzenia, ja ostatnio jak jadłam surowe z białej rzepy to tez miałam bardzo dziwny zapach moczu, i też przeszło mi przez myśl że to ciąża ale jednak jak jej nie jadłam to było normalnie :-) a ciaza jest ;-)
    Właśnie tak mnie to zastanawia, bo czasem zapach jest bardzo intensywny a czasem w ogóle nic nie czucc. W ogóle to w ten sam dzień wyszedł nam pozytywny test! Ściskam ❤️

w57vrjjg1zel16f1.png

Pozytywny test 23.02 <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu temperatura spadła 2 dni spóźnienia. Tylko ten sluz dzisiejszy mnie nie pokoi jest go bardzo dużo i kremowy a powinien być raczej wodnisty albo sucho. Albo jakaś infekcja Sue zrobiła i mi pomieszało w cyklu albo to jeden z cykli który nie pasuje do pozostałych

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ ja mam zawsze dużo słuzu kremowego 2dni przed @.

Pati88 powinna być chyba morfologia, albo lekarz sam oceni na podstawie tych parametrów jak jest. :) bo w ilości wg mnie nie ma szału a ile z tych jet prawidłowej wielkości tez nie wiadomo.
    U monego M morfologia na granicy bo 4% ale ma ogólnie 300 milionów plemników a 150 mln w 1ml, stąd mówili że nie jest źle bo jest z czego wybierac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 07:23

dorot lubi tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Mnie właśnie piersi bolały bardzo od owulacji (i tak bolą nadal) i czułam badzo wyraźnie owulację a niedługo później ból podbrzusza ;) Trzymam kciuki :) Kiedy testujesz?

Pewnie w srode :)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy dla tego jestem w szoku i boje się o ta infekcje

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• dorot Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    KlaudyŚ ja mam zawsze dużo słuzu kremowego 2dni przed @.

Pati88 powinna być chyba morfologia, albo lekarz sam oceni na podstawie tych parametrów jak jest. :) bo w ilości wg mnie nie ma szału a ile z tych jet prawidłowej wielkości tez nie wiadomo.
    U monego M morfologia na granicy bo 4% ale ma ogólnie 300 milionów plemników a 150 mln w 1ml, stąd mówili że nie jest źle bo jest z czego wybierac.

Hej...czytając wyniki Twojego m. to mojego chyba nie są za dobre..jutro będę wiedziała coś więcej na ich temat.. niby morfologia 4% Ale plemników dużo mniej :-( Trochę się już martwię.. :-(

Dorka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorot a jak na wizycie ?

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja jutro na kolejną wizytę z pakietem badań, na szczęście są dobre więc się nie martwię. Może ogladniemy fasolkę.

happywife lubi tę wiadomość

Księżniczka styczeń 2013
    Aniołek [*] luty 2018 - 10t

• dorot Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Dorot a jak na wizycie ?

Byłam.troche rozczarowana..wynik męża był u mnie na poczcie,więc próbowaliśmy otworzyć ten plik u giną na laptopie..niestety bez rezultatu :-( przejrzał moje wyniki,stwierdził że testosteron trochę za niski..ale on ma wpływ na seks..zapytał tylko czy mam problemy z seksem..powiedziałam że nie...więc wszystko dobrze..uparł się na wyniki nasienia bo chce mnie skierować na inseminacja.. koszt 600zl.. jutro będę w Szczecinie że znajoma u Hajdasza..więc podsune mu od razu wyniki..Ale powiem Ci że do końca nie byłam zadowolona tamta wizyta.. :-(

Dorka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja byłam u Puchalskiego. Hajdasz mi mówił o inseminacji tez. Do tego lekarz z vitro jeśli nie wyjdzie za 3 miesiace.
    A u tego było innaczej. Jako jedyny kazał coś zbadać w ogóle i ten duphaston przepisał. Mówił ze nie widzi teraz podstaw żeby pchać się na zabieg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że hajdasz jest ok ale jeśli chodzi o zrobienie operacji czy zabiegu bo jesr świetnym operatorem. Poprawił mi bliznę po cc I jest naprawdę genialnie teraz.

• dorot Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Myślę że hajdasz jest ok ale jeśli chodzi o zrobienie operacji czy zabiegu bo jesr świetnym operatorem. Poprawił mi bliznę po cc I jest naprawdę genialnie teraz.

Dokładnie.. wiesz znajoma bardzo poleca Niedzielskiego..ponoć jest nad Hajdaszem :-) Ale w marcu mam jeszcze wizytę u Engel..przedstawię jej moje wyniki i zapytam co sądzi o nich i inseminacji ;-) Mąż wcale nie jest zachwycony ta próba..woli naturalnie..Ale tłumaczę mu że zobaczymy co lekarz powie na jego wyniki.. No Engel też mi przepisala w tamtym cyklu duphaston i teraz też mam to brać od 16dc przez 10dni 2×1

Dorka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedzielski był lub jest ordynatorem w zdrojach. Ja się cieszę że trafiłam do lekarza ktory cos stwierdził a nie na łatwiznę "idźcie na inseminacje" , a niestety zabieg nie gwarantuje że się zajdzie. Ponoć trzecia próba jest najbardziej korzystna..ile w tym prawdy nie wiem. Mi Puchalski wynalazł coś na janiki ch i kazał sprawdzić krzywą cukrowa i insulinowa trzy punktowa. Zobaczymy. Ja obstawiam niewydolność ciałka żółtego mimo proga 7dpo okej za szybko spada u mnie.

• Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myslec gin kazal mi dzialasc jak bedzie 37.2 a ja takiej tempertury do dzis nie mam

9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia to dziwne przykazanie u gina. Ha czytałam ze dobrze jest działać kiedy następuje ten skok temp. Nie każda z nas ma w ogoke taka temp. Ktory dzień cyklu u Ciebei ? Może wklej tu wykres jak możesz

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za wszystko :*
    Uciekam na forum marcowe :)
    Dzisiaj przyszła spóźniona wredota

Katsu lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziewczyny dziękuję za wszystko :*
    Uciekam na forum marcowe :)
    Dzisiaj przyszła spóźniona wredota
    Nie dobra wredota zrobiła nas w konia :/
    Czekam na ciebie u marcówek ;)

• dorot Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Niedzielski był lub jest ordynatorem w zdrojach. Ja się cieszę że trafiłam do lekarza ktory cos stwierdził a nie na łatwiznę "idźcie na inseminacje" , a niestety zabieg nie gwarantuje że się zajdzie. Ponoć trzecia próba jest najbardziej korzystna..ile w tym prawdy nie wiem. Mi Puchalski wynalazł coś na janiki ch i kazał sprawdzić krzywą cukrowa i insulinowa trzy punktowa. Zobaczymy. Ja obstawiam niewydolność ciałka żółtego mimo proga 7dpo okej za szybko spada u mnie.

Też tak słyszałam..że po trzeciej próbie się udaje...A j al na mu powiedziałam.ze.robilam progesteron w 22dc to powiedział.ze bardzo dobrze.. A.skad wiesz że szybko Ci spada.prog??

Dorka
  • Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/dd85182c51c61.jpg.html

9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ