LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pytanko może, któraś wie. Mój cykl, który się skończył trzy dni temu wyglądał dziwnie. Dziwnie temperatury, dziwne objawy ( nie urojone) i nic. Staramy się o siostrę dla małego. Może, któraś się domyśla czemu to tak dziwnie wygląda? Może są tu mamy maluszków i doradzą mi jak mierzyć temperaturę wstając w nocy do małego ( pobudki nieregularne)?
P.s wykres w linku
https://zapodaj.net/2abe57ac81e36.png.html
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
MartaBS wrote:Myślę że to od jedzenia, ja ostatnio jak jadłam surowe z białej rzepy to tez miałam bardzo dziwny zapach moczu, i też przeszło mi przez myśl że to ciąża ale jednak jak jej nie jadłam to było normalnie a ciaza jest
Pozytywny test 23.02 -
W końcu temperatura spadła 2 dni spóźnienia. Tylko ten sluz dzisiejszy mnie nie pokoi jest go bardzo dużo i kremowy a powinien być raczej wodnisty albo sucho. Albo jakaś infekcja Sue zrobiła i mi pomieszało w cyklu albo to jeden z cykli który nie pasuje do pozostałych
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ ja mam zawsze dużo słuzu kremowego 2dni przed @.
Pati88 powinna być chyba morfologia, albo lekarz sam oceni na podstawie tych parametrów jak jest. bo w ilości wg mnie nie ma szału a ile z tych jet prawidłowej wielkości tez nie wiadomo.
U monego M morfologia na granicy bo 4% ale ma ogólnie 300 milionów plemników a 150 mln w 1ml, stąd mówili że nie jest źle bo jest z czego wybierac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 07:23
dorot lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:KlaudyŚ ja mam zawsze dużo słuzu kremowego 2dni przed @.
Pati88 powinna być chyba morfologia, albo lekarz sam oceni na podstawie tych parametrów jak jest. bo w ilości wg mnie nie ma szału a ile z tych jet prawidłowej wielkości tez nie wiadomo.
U monego M morfologia na granicy bo 4% ale ma ogólnie 300 milionów plemników a 150 mln w 1ml, stąd mówili że nie jest źle bo jest z czego wybierac.
Hej...czytając wyniki Twojego m. to mojego chyba nie są za dobre..jutro będę wiedziała coś więcej na ich temat.. niby morfologia 4% Ale plemników dużo mniej Trochę się już martwię..Dorka -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Dorot a jak na wizycie ?
Byłam.troche rozczarowana..wynik męża był u mnie na poczcie,więc próbowaliśmy otworzyć ten plik u giną na laptopie..niestety bez rezultatu przejrzał moje wyniki,stwierdził że testosteron trochę za niski..ale on ma wpływ na seks..zapytał tylko czy mam problemy z seksem..powiedziałam że nie...więc wszystko dobrze..uparł się na wyniki nasienia bo chce mnie skierować na inseminacja.. koszt 600zl.. jutro będę w Szczecinie że znajoma u Hajdasza..więc podsune mu od razu wyniki..Ale powiem Ci że do końca nie byłam zadowolona tamta wizyta..Dorka -
nick nieaktualnyDorka ja byłam u Puchalskiego. Hajdasz mi mówił o inseminacji tez. Do tego lekarz z vitro jeśli nie wyjdzie za 3 miesiace.
A u tego było innaczej. Jako jedyny kazał coś zbadać w ogóle i ten duphaston przepisał. Mówił ze nie widzi teraz podstaw żeby pchać się na zabieg. -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Myślę że hajdasz jest ok ale jeśli chodzi o zrobienie operacji czy zabiegu bo jesr świetnym operatorem. Poprawił mi bliznę po cc I jest naprawdę genialnie teraz.
Dokładnie.. wiesz znajoma bardzo poleca Niedzielskiego..ponoć jest nad Hajdaszem Ale w marcu mam jeszcze wizytę u Engel..przedstawię jej moje wyniki i zapytam co sądzi o nich i inseminacji Mąż wcale nie jest zachwycony ta próba..woli naturalnie..Ale tłumaczę mu że zobaczymy co lekarz powie na jego wyniki.. No Engel też mi przepisala w tamtym cyklu duphaston i teraz też mam to brać od 16dc przez 10dni 2×1Dorka -
nick nieaktualnyNiedzielski był lub jest ordynatorem w zdrojach. Ja się cieszę że trafiłam do lekarza ktory cos stwierdził a nie na łatwiznę "idźcie na inseminacje" , a niestety zabieg nie gwarantuje że się zajdzie. Ponoć trzecia próba jest najbardziej korzystna..ile w tym prawdy nie wiem. Mi Puchalski wynalazł coś na janiki ch i kazał sprawdzić krzywą cukrowa i insulinowa trzy punktowa. Zobaczymy. Ja obstawiam niewydolność ciałka żółtego mimo proga 7dpo okej za szybko spada u mnie.
-
Dziewczyny nie wiem co myslec gin kazal mi dzialasc jak bedzie 37.2 a ja takiej tempertury do dzis nie mam9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Niedzielski był lub jest ordynatorem w zdrojach. Ja się cieszę że trafiłam do lekarza ktory cos stwierdził a nie na łatwiznę "idźcie na inseminacje" , a niestety zabieg nie gwarantuje że się zajdzie. Ponoć trzecia próba jest najbardziej korzystna..ile w tym prawdy nie wiem. Mi Puchalski wynalazł coś na janiki ch i kazał sprawdzić krzywą cukrowa i insulinowa trzy punktowa. Zobaczymy. Ja obstawiam niewydolność ciałka żółtego mimo proga 7dpo okej za szybko spada u mnie.
Też tak słyszałam..że po trzeciej próbie się udaje...A j al na mu powiedziałam.ze.robilam progesteron w 22dc to powiedział.ze bardzo dobrze.. A.skad wiesz że szybko Ci spada.prog??Dorka