X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUTOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

LUTOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    U mnie znów jedna kreska :-( :-( ;-( poza tym tempka spadła i zaczynam lekko plamić, więc nie potrzebnie w sumie test robiłam :-/ Ehh...czemu, to za każdym razem musi być tak ciężkie :-( Znów mam doła :-( Ile bym dała, żeby tego znów kolejny raz nie przeżywać.

No co ty mówisz :(
    A może jeszcze nie jest za późno może to tylko plamienie a @ się nie rozkreci

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Jestem po pobrania krwii bety wyniki o 13
    Trzymam kciuki za dodatnia bete

9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Dziewczyny, przychodze z pytaniem ktore mie nurtuje juz ze dwa dni. Jak wiecie II faza cyklu przewaznie jest juz ta faza sucha, tzn malo sluzu, czasem go brak, a jak jest to jest taki specyficzny, lepki, gesty (pisze przewaznie bo nie musza miec tak wszystkie).
    No i ja tak wlasnie mialam, od zawsze. Baa, w ostatnim cyklu az poszlam do lekarza bo myslalam ze mam infekcje bo tak mialam sucho az mialam dyskomfort, bralam dopochwowe tabletki aby poprawic ph i te sprawy.
    Ten cykl jest calkiem inny, nie mialam chyba nigdy az tak. Nie dosc ze czuje ciagle wilgotno, to ten sluz tez na przemian z wodnistym i rozciagliwym. Miala tak ktoras w cyklu w ktorym zaciazyla? Badz sa moze tu dziewczyny ktorem maja tak mimo braku ciazy?

I mnie 10dpo (lub 11dpo wedlug mnie)
    Ja mam teraz ciagle mokro ale u mnie dopiero 6 dpo tak mialam wtedy jak zaciazylam 1,5 roki temu

9cs o 1 dzidziusia
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
  • SMag Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    U mnie znów jedna kreska :-( :-( ;-( poza tym tempka spadła i zaczynam lekko plamić, więc nie potrzebnie w sumie test robiłam :-/ Ehh...czemu, to za każdym razem musi być tak ciężkie :-( Znów mam doła :-( Ile bym dała, żeby tego znów kolejny raz nie przeżywać.
    Tulę mocno :* trzymaj się :*

LISTA STARACZEK

• яóżσωє ѕłσń¢є Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAJ :D Gratki dziewczyny :D czemu ja testu nie kupiłam? dzisiaj same dobre wieści wszystkim II kreseczki się pokazują to może i mi by się pokazały :D

• Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha kurcze ;/ przykro mi

" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych

• happywife Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo ❤️ Mam pytanie do brzuchatek, czy Wasz mocz na początku ciąży miał inny zapach ? Ja czasem czuje mega intensywny nieprzyjemny zapach, a czasem normalnie. Nie wiem od czego to zależy, ale na infekcje to nie wyglada, bo nic mnie nie piecze ani nic się nie dzieje innego. Miała tak któraś z Was?

w57vrjjg1zel16f1.png

Pozytywny test 23.02 <3
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też możecie wpisać na straty :(
    @ nie ma ale beta hcg 0,1

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Tekana Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happywife wrote:
    Dziękuję Wam bardzo ❤️ Mam pytanie do brzuchatek, czy Wasz mocz na początku ciąży miał inny zapach ? Ja czasem czuje mega intensywny nieprzyjemny zapach, a czasem normalnie. Nie wiem od czego to zależy, ale na infekcje to nie wyglada, bo nic mnie nie piecze ani nic się nie dzieje innego. Miała tak któraś z Was?

Ja w ciąży nie zauważyłam różnicy w moczu. . więc ciężko mi stwierdzić ale wiesz każda kobieta jest inna i może u Ciebie jest taki efekt ciąży :D

happywife lubi tę wiadomość

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • Tekana Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Mnie też możecie wpisać na straty :(
    @ nie ma ale beta hcg 0,1

Przykro mi :( tule Cię mocno :* :*

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • mindusia87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha, KlaudyŚ strasznie mi przykro dziewczyny. Trzymajcie się mocno.

f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim kobietom:) u mnie odpusciłam ten cykl z mierzeniem temp. i itp. i co zauwazylam jeszcze.. otóż moje miesiączki się skracają czy coś no bo zaczełam teraz 6 cykl starań z ovufriend a tu dostałam okres spozniony o niecałe 2 dni i to było dziwne bo zamiast normalnego krwawienia miałam brązowe plamienie w pierwszy dzień potem lekki brązowy okres na drugi dzień a na trzeci prawie nic a dzisiaj kilka kropel brazowych. Zawsze miałam normalny okres obfity dość. Czy to może byc początek menopauzy>? Ratunku:!:!

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happywife wrote:
    Ja niczego takiego nie zauważyłam, pewnie piłaś coś co zmienia zapach moczu ;)

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Natala1906 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że dla tych co testowały wynik był dodatni, a dla tych dla, których ujemny mocny tulas. Nic straconego, nie wolno się poddawać❤️

• MartaBS Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happywife wrote:

Myślę że to od jedzenia, ja ostatnio jak jadłam surowe z białej rzepy to tez miałam bardzo dziwny zapach moczu, i też przeszło mi przez myśl że to ciąża ale jednak jak jej nie jadłam to było normalnie :-) a ciaza jest ;-)

26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
    21.10.2018 córka 🍼
    age.png

08.12.2024 cień ⏸️
    12.12.2024 wyraźne ⏸️
    27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
    04.02.2025 kolejna wizyta
    17.02.2025 prenatalne + pappa

preg.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze beta się nie myli ale jakoś inaczej się czuje ciągle jestem zmęczona jak przy pierwszej ciazy.

A i mam pytanie bo miałam dwa A dni temu plamienie i ono znikło od tamtej pory cisza szyjka zamknięta. Jest możliwe ze za szybko betę zrobiłam?
    Czy może cykl mi się wydłużył? (Wcześniej nie było takiej akcji )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 15:10

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Martusia9 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudys dopoki nie ma @jest nadzieja

9cs o 1 dzidziusia
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 wrote:
    Klaudys dopoki nie ma @jest nadzieja

Niby beta daje ci jasno ze nic z tego ale w głębi serca nie wierze jej . Tak jak mówisz dopóki nie zobaczę na wkładce odrobinę krwii nie uwierzę

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Pati88 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super nowinki aż miło się robi na sercu. Moj mąż przeżył calkiem ok badanie nasienia i mamy już wyniki. Wyglada całkiem ok. Wezme ze sobą w tygodniu do gina. Jutro 4dc i pora na mnie i moje wyniki. Poniżej wklejam linka do wyników męża. Chyba jest okej jak myślicie?

https://zapodaj.net/9c6318579220a.png.html

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Aleksandrabiedronka Nowa

Wysłany: 24 lutego 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Jestem tu nowa i trochę jest mi głupio tu pisac, ale w sumie z chęcią wykorzystam wasze doświadczenie :) No to tyle słowem wstępu.
    Zastanawiam się czy któraś w Was miała taka sytuacja (albo o tym słyszała), ze mimo negatywnego testu ciążowego, ciąża jednak była? Nie mówię o negatywnym wyniki związanym zbyt wczesnym wykonaniem testu.
    Ostatni okres miałam 17.01 a 14.02 pojawiło się tylko 3 dniowe plamienie, co nigdy mi się nie zdarzyło, zawsze było sporo i trwał minimum 5 dni. To mnie trochę zastanowiło, bo kiepsko się czułam, myślałam ze jestem chora. Moje objawy: zgaga (i trzyma do tej pory, a nigdy w życiu wcześniej nie miewałam), mocne zawroty głowy; ból krzyża, ciagle jeżdżenie w brzuchu i co jakiś czas skurcze w podbrzuszu. Ogólnie czuje się przemęczona, No ale może to przesilenie? :) nie chce się nakręcać, ale przyspieszone bicie serca towarzyszy mi już Ok 2 tygodni, co tez nie jest dla mnie typowe, zawsze ciśnienie miałam wręcz książkowe.
    Robiłam 3 testy, ostatni w czwartek No i wynik negatywny. Zastanawiam się czy iść na betę, bo ostatnio popłakałam się na ukrytej prawdzie Hahaha a kiedyś nawet smierć Mufasy mnie nie ruszała... co Wy na to? :) z góry dziękuję. Ola

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ