LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandrabiedronka jedynie beta da Ci 100% pewności. Czasami testy poprostu nie wychodzą , ale beta nie kłamie.
-
KlaudyŚ wrote:Niby beta daje ci jasno ze nic z tego ale w głębi serca nie wierze jej . Tak jak mówisz dopóki nie zobaczę na wkładce odrobinę krwii nie uwierzęSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Klaudys a ja mysle,ze beta pokazala prawe choc baaardzo Ci kibicowalam bo wykresasz PIEKNY! jak by ta beta pokazala 5 czy10.. to juz tyle dni po owu.
Oj wiem ze beta nigdy się nie myli ale zostaje ta nadzieja ze wybiki pomylili :d
Jak nie będzie okresu nie uwierzę tej becie :d -
KlaudyŚ ja bym na twoim miejscu nie traciła nadziei. Mimo iż wyniki bety były jednoznaczne. Ale jest nadzieja. A co do tych temperatur wykres masz ładny. Ostatnio wyczytałam ze jesli wyzsza temperatura utrzymuje się przez 16 dni z rzędu można domniemywac ciąże, u ciebie z tego co widze to dopiero 12 dni. Jeśli temp utrzymuje sie na wyzszym poziomie przez 20 dni to jest ciąża. A kiedy masz mieć planowo@?
Aleksandrabiedronka jedynie beta coś tutaj rozjaśni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:08
-
nick nieaktualny
-
mindusia87 wrote:KlaudyŚ ja bym na twoim miejscu nie traciła nadziei. Mimo iż wyniki bety były jednoznaczne. Ale jest nadzieja. A co do tych temperatur wykres masz ładny. Ostatnio wyczytałam ze jesli wyzsza temperatura utrzymuje się przez 16 dni z rzędu można domniemywac ciąże, u ciebie z tego co widze to dopiero 12 dni. Jeśli temp utrzymuje sie na wyzszym poziomie przez 20 dni to jest ciąża. A kiedy masz mieć planowo@?
Aleksandrabiedronka jedynie beta coś tutaj rozjaśni.
Wczoraj była :d
Z moim przedłużeniem do dzisiaj -
Dlaczego Wy się tak zawsze sugerujecie tym wykresem i temperaturą? U mnie była niska i absolutnie nie wskazywała na ciążę a mimo to dwie kreski się pokazały 4 dni przed spodziewanym okresem. Klaudyś, beta wyszła negatywna - nie jesteś w ciąży. Zamiast karmić się nadzieją, to zaciśnij zęby i pewnym krokiem wejdź w kolejny cykl. Bardzo Was dopinguję, dziewczyny, lubię czytać Wasze zmagania w walce o upragnioną ciążę. Będę powtarzać w nieskończoność, temperatura nie jest wyznacznikiem, ja jestem tego najlepszym przykładem.
Hugolina87, Paula_071, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzieś wyczytalam ze jeśli dochodzi do zaplodnienia to beta jest powyżej tych 0,01 nie wiem ile w tym prawdy ale tak czy innaczej beta nie kłamie..
Natali984 dobrze to podsumowalas.
Ja nie raz robiłam betę i się później ludzilam póki @ nie przyszla. Po ro się ja robi żeby nie było złudzeń -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPap nie sugeruj się tak temp. Niedawno któraś z dziewczyn jak zaszła jej temp była przy temp bazowej ale nie poniżej i była w ciąży nie dajmy się zwariowac
Ja jestem jeszcze przed owu ale w 6dc miałam temp prawie 37 i tak w sumei większość dni w tej fazie powyżej temp bazowej. Nie zawracam juz uwagi na nią specjalnie. Bo w poprzednim cyklu za bardzo juz swirowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:44
dorot lubi tę wiadomość
-
Mi dopiero po jakimś czasie tempka się podniosła, kłóciłam się ze starym jak kazał robić test. Niee!!! Bo przecież temperatura niska jest! Nie jestem w ciąży Mhm Wiedziałam, że to TEN cykl, to się czuje, a mimo to też bałam się zrobić test bo rozczarowanie jest bolesne.
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Hugolina moj termin @ jakos na poczatku marca, najdalej w weekend wiec wiesz-czlowiek juz szuka jakiejs odpowiedzi , mimo ze sie wie za wczesnie.
Ja owulacje mialam tydzien temu w sobote, a od wczoraj czuje, ze sie udalo. Bede zdziwiona jak nie bedzie dwoch kresek. Piersi bola mnie okrutnie, czuje pulsujaca krew w podbrzuszu i kucie jajnika.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja owulacje mialam tydzien temu w sobote, a od wczoraj czuje, ze sie udalo. Bede zdziwiona jak nie bedzie dwoch kresek. Piersi bola mnie okrutnie, czuje pulsujaca krew w podbrzuszu i kucie jajnika.
-
Natalia1984 wrote:Mnie właśnie piersi bolały bardzo od owulacji (i tak bolą nadal) i czułam badzo wyraźnie owulację a niedługo później ból podbrzusza Trzymam kciuki Kiedy testujesz?
Jejku, ja w tym cyklu też czułam mocno owulację (potwierdzona u gina), tydzień później mocny ból jajnika przez kilka dni, teraz lekkie bóle podbrzusza, jutro będzie 11dpo. Chciałbym żeby się udało.28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Hugolina87 wrote:Pati88 a jaka morfologia wyszła u Męża ? Bo nie widzę chyha na tych wynikach albo są a ślepa jestem
No właśnie nie ma morfologii:/ czyli kicha co nie? nie wiedzieliśmy że w invicta nie ma tego w tym badaniu. Żółtodzioby jesteśmy więc nie wiedzieliśmy:/ najwyżej mój M pójdzie jeszcze raz. Teraz już wie jak to jest i nie ma problemu:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)