LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
happywife wrote:Dziewczyny, mam wyniki bety! 397,8! Ostatnio 2 dni po okresie miałam 22,1. Czy to dobry znak, że od razu jest taka duża? AAAaaaa ale się cieszę
happywife lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Robilam bete dzisiaj
Wtorkowa : 302,3
Dzisiaj : 1583,22
Jestem przeszczesliwa !!!
Caluje Was mocno :*
Rodzice sie bardzo ucieszyli1000, MałaMi90, Hugolina87, Madame_butterly, OlivkowaMama, SMag, Diamond92, Tekana, Paula_071, Ewelinaaaa, Marryy, NiecierpliwaKarolina, Ola_45, pumka1990, happywife lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
KlaudyŚ wrote:Ohoho to jeszcze troszkę czasu . Mi w 10 dpo wyszedł negatywny wiec od razu nie zakładaj ze się nie udało :*9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
happywife wrote:Dziewczyny, mam wyniki bety! 397,8! Ostatnio 2 dni po okresie miałam 22,1. Czy to dobry znak, że od razu jest taka duża? AAAaaaa ale się cieszę
Od razu duża nie była, ale jest wysoka, czyli rosnie ładnie, a to na pewno dobry znak Gratulacje
ams wrote:Dziewczyny
Robilam bete dzisiaj
Wtorkowa : 302,3
Dzisiaj : 1583,22
Jestem przeszczesliwa !!!
Caluje Was mocno :*
Rodzice sie bardzo ucieszyli
Ams, superowo! Bardzo duży przyrost jak na 3 dni może to będzie podwójne szczęście?ams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorot jak u Ciebie ? Byłaś na wizycie ?
Ja dziewczyny byłam uswojego gina który mi prowadził ciążę. Jako pierwszy coś w końcu mi zlecił żeby zbadać i na spokojnie mamy sobie dzialac. Nie wysyła mnie na inseminacje jak reszta. Nie twierdzi również ze tylozgiecie jest przeszkodą trochę mnie podniósł na duchuMałaMi90, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to i ja dzisiaj się wstawię
Robiłam test w 13 dpo i kreska była takim cieniem ze żadne zdjęcie nie uchwycilo, wręcz sama bałam się sobie wmawiać.. a dzisiaj jest 16 dpo i wygląda tak:
https://zapodaj.net/df59aff59a77f.jpg.html
Nie wierzę że akurat teraz się udało, miałam angine,antybiotyk,temp 39, owu przesunęła się o tydzień, było trzy dni wcześniej i jakieś 9h po bólu owu. Byłam pewna że to stracony cykl..
Mam nadzieje ze skoro zaszłam i tym razem nie mam żadnych objawów to będzie wszystko dobrze
ams, Madame_butterly, Magda - mbc, 1000, MałaMi90, SMag, agniecha2101, Diamond92, Katsu, Tekana, Paula_071, Ewelinaaaa, Marryy, pumka1990, Ola_45 lubią tę wiadomość
26.08- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego -
1000 wrote:Ams, superowo! Bardzo duży przyrost jak na 3 dni może to będzie podwójne szczęście?
Tez mi to przeszlo przez mysl haha.
Ale raczej nie... Nie ma blizniakow w naszych rodzinach takze male szanse..Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
MartaBS wrote:Dziewczyny, to i ja dzisiaj się wstawię
Robiłam test w 13 dpo i kreska była takim cieniem ze żadne zdjęcie nie uchwycilo, wręcz sama bałam się sobie wmawiać.. a dzisiaj jest 16 dpo i wygląda tak:
Nie wierzę że akurat teraz się udało, miałam angine,antybiotyk,temp 39, owu przesunęła się o tydzień, było trzy dni wcześniej i jakieś 9h po bólu owu. Byłam pewna że to stracony cykl..
Mam nadzieje ze skoro zaszłam i tym razem nie mam żadnych objawów to będzie wszystko dobrze
Trzymam kciuki :* -
MartaBS wrote:Dziewczyny, to i ja dzisiaj się wstawię
Gratulacje!!! Jak widać, wszystko jest możliwe Niech zdrowo rośnie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dzięki dziewczyny
Teraz oczywiście będę się stresować codziennie aż do 6.03 do wizyty..
No ale cóż, nie przeskocze tego, wiec musze wyczekać i mieć nadzieję że tym razem będzie wszystko ok
26.08- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego -
nick nieaktualny