LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Dziewczyny jak to jest z tymi testami po większym czasie niż 5 min. U mnie po tym czasie w poprzednim cyklu był biały a dziś widzę cień cienia
Ja też nie wiem, nigdy nawet bladziocha nie zobaczyłam.
Podobno nie powinno się brać pod uwagę testu po tym czasie.28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
ja niestety dostałam wlasńie @ w 34dc. Powiedzcie proszę jak zrobie pakiet z linka w 4dc (poniedzialek) to bedzie ok? dodatkowo cos jeszcze zrobić? na krzywe cukrowe nie mamwolnego póki co bo musze do pracy. Bede wdzieczna za info i z ukrycia 3mam kciuki za resztę A tak myślałam że przed 30stką zajdę heh a tu lipa bo marzec za rogiem;)
https://badamysie.pl/produkt/pakiet-badan-hormonalnych-dla-kobiet/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Jutro mąż na to badanko nasionka a 1 marca nowy ginekolog. Ten Fabijanski z Wrocka hmm heh. zobaczymy;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Diamond, jako słodyczożerca współczuje konieczności stosowania diety o niskim IG ale z drugiej strony wiadomo, że to jest zdrowsze dla każdego, więc może czasem dobrze mieć taki nakaz od lekarza. Jak sobie sama postanawiam, że nie jem słodyczy to niestety o odstępstwa nie trudno
Różowe słońce... Powtórz test. Rozmazana krecha, ale jednak krecha, jak na moje coś się święci.
Klaudyś, Twój wykres rzeczywiście wygląda całkiem nieźle, więc jeszcze się nie załamuj
Ams, a jak tam u Ciebie? Powiedziałaś rodzicom? Jaka reakcja?ams lubi tę wiadomość
-
Ale życie kobiet mogło by być łatwiejsze jak nie jest w ciąży sika na żółto jak jest w ciąży sika na zielono, jak ma dni płodne to na fioletowo i wszystko było by jasne a nie jakieś kreski, plamki, bladziochy itp
water, agniecha2101, Tekana, Paula_071, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Ale życie kobiet mogło by być łatwiejsze jak nie jest w ciąży sika na żółto jak jest w ciąży sika na zielono, jak ma dni płodne to na fioletowo i wszystko było by jasne a nie jakieś kreski, plamki, bladziochy itp
Gorzej jak ktoś choruje na nietrzymanie moczu a tu dzien płodny i białe spodnie na fioletowo :pagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Polecam Fabijańskiego
Jesteś zadowolona? Ja bardzo liczę że nami pokieruje heh. Będe u niego z wynikami swoimi i męża. Zobaczymy:) Tylko nie wiem czy mówic prawde że to 9cykl? czy podkolorować?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati88 wrote:Jesteś zadowolona? Ja bardzo liczę że nami pokieruje heh. Będe u niego z wynikami swoimi i męża. Zobaczymy:) Tylko nie wiem czy mówic prawde że to 9cykl? czy podkolorować?
Możesz powiedzieć, że starasz się prawie rok czy jakoś tak a pakiet badań z linka jest okej na początek -
Diamond dobrze że jesteś zdiagnozowana, może teraz szybko się uda za co trzymam kciuki ;*
Madame ja też jakoś średnio się czuje. W ogóle jestem zmęczona po tym tygodniu pracy. Cały weekend mam zamiar nie robić nic. Dziś domowe spa, książka, winko, serial.
Teraz spokojniejszy tydzień będzie pod względem pracy i tego że już po owulacji.
Nie liczę na wiele ale chyba jednak wezmę dupka... -
1000 wrote:Możesz powiedzieć, że starasz się prawie rok czy jakoś tak a pakiet badań z linka jest okej na początek
Dzięki. A powiedz czy 4dc będzie okej? Myślałam że @ będzie wcześniej to bym jutro poszła domlabo a tak to 3dc będzie w niedziele więc lipa trochę07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Ja dzisiaj mam znowu podglądanie tych moich nie pękniętych pęcherzyków co się tam z nimi stało ... jakoś nie mam pozytywnego nastawienia skoro nie pękły w 48h ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Pati88 wrote:Dzięki. A powiedz czy 4dc będzie okej? Myślałam że @ będzie wcześniej to bym jutro poszła domlabo a tak to 3dc będzie w niedziele więc lipa trochę
Ja osobiście robiłam te badania w 3 dc, bo tak kazał mój lekarz, ale dziewczyny tu wielokrotnie pisały, ze te badania robią między 3 a 5 dc. Jeden dzien nie wydaje się duża różnica.Pati88 lubi tę wiadomość