LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:Ja jak próbuje coś wpisać to wyskakuje mi taki oto komunikat:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c239f1f644d3.png
To rzeczywiscie dziwne
Ja nie miałam czegos takiego... wiec nie rozumiem dlaczego wy macie płacic za coś za co ja nie muszę i mam za darmo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:ale ty masz premium
Ile już jesteś na ovu?
Możliwe że masz jeszcze nie wykorzystane 30 dni z abonamentu premium który dostaje się na starcie
Aha to by wszystko wyjasniało
Ja mam nowe konto bo stare ktore kiedys uzywalam nie pamietam tam hasla itp wiec nowe zalożyłam
Tyle ze jak starałam się o drugie dziecko to nie kupowałam pakietu a i tak miałam wykres darmowy tylko bez żadnych dodatków... wykres prowadzic moglam.
Czyżby się pozmieniało po tych 2 latach że trzeba nawet za wykres płacic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 11:28
-
Katsu wrote:Aha to by wszystko wyjasniało
Ja mam nowe konto bo stare ktore kiedys uzywalam nie pamietam tam hasla itp wiec nowe zalożyłam
Tyle ze jak starałam się o drugie dziecko to nie kupowałam pakietu a i tak miałam wykres darmowy tylko bez żadnych dodatków... wykres prowadzic moglam.
Czyżby się pozmieniało po tych 2 latach że trzeba nawet za wykres płacic ?
Tak właśnie teraz nawet za prowadzenie wykresu trzeba płacić... Jak dla mnie przegięcie, no ale nic na to nie poradzę.Katsu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OlivkowaMama wrote:Chyba tak, mi się darmowe kończy 6 marca i kminie czy kupić
Ja bym nie kupowała jest wiele aplikacji na telefon itp, ja sobie wydrukowałam kart obserwacji. Płacić za to żeby wpisać sobie temperaturę.. Bez sensu...
a no i 28dni.pl bardzo podobne do ovu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 11:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:Ja na 28dni.pl mam konto mam zaczęty cykl no ale teraz nie ma sensu go uzupełniać bo się ciągnie niemiłosiernie
Bo jak mi sie tutaj skończy te darmowe to wtedy założyłabym sobie tam dla wykresu konto jeśli oczywiscie by była taka potrzeba jakby nam się nie udało w tym cyklu. -
Katsu wrote:Darmowe prowadzenie wykresów tam jest ?
Bo jak mi sie tutaj skończy te darmowe to wtedy założyłabym sobie tam dla wykresu konto jeśli oczywiscie by była taka potrzeba jakby nam się nie udało w tym cyklu.