Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta83 wrote:EWELOKA84 a ty kochana kiedy masz wizyte u gina ?????
-
Eweloka84 wrote:Kochana jutro zadzwonie i powiem mu co i jak bo ja juz po 2 porazkach to juz pod pełną obserwacja :)bo miałąm dzis dzwonic ale nie wiem czemmu nie zadzwoniłam haha odkładała, odkladałam i wieczór mnie nastał
Eweloka84 lubi tę wiadomość
marta -
marta83 wrote:kochana mi sie wydaje ze cien cienia tam jest robilas rano test?
Obydwa robiłam rano. Wczoraj pepino, dzisiaj jakiś płytkowy z tesco. Nie wiem, czy znowu jutro testować, czy lepiej pójść na hcg i mieć czarno na białym, albo poczekać do przyszłego tygodnia... Co o tym myślicie?
-
agatas wrote:Obydwa robiłam rano. Wczoraj pepino, dzisiaj jakiś płytkowy z tesco. Nie wiem, czy znowu jutro testować, czy lepiej pójść na hcg i mieć czarno na białym, albo poczekać do przyszłego tygodnia... Co o tym myślicie?
-
agatas wrote:Obydwa robiłam rano. Wczoraj pepino, dzisiaj jakiś płytkowy z tesco. Nie wiem, czy znowu jutro testować, czy lepiej pójść na hcg i mieć czarno na białym, albo poczekać do przyszłego tygodnia... Co o tym myślicie?
marta -
Eweloka84 wrote:Kobieto mnie cały czas boli jak na @ i co mi "coś" poleci to lece do wc i zagladam czy to nie @ spóźniona a testów mam 6 to mogę Ci podrzucić pare
Hihih robiłam dokładnie tak samo, po tygodniu na szczęście przeszło i byłam już spokojniejszaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:a ja nie idę na hcg tylko jade się dziś do lekarza umówić bo praktycznie jestem pewna że dzidziuś będzie, po prostu to czuję ))
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny