X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
Odpowiedz

Lutowe Zielone Kropki 2014 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam dzis 14 dpo i ledwo co jakas kreska, ja bym jeszcze nie nastawiala sie na niepowodzenie :)

santoocha, Eweloka84, AnBe lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za dobre słowo, ale wolę się nastawić na niepowodzenie, niż nakręcać się, że a może jednak...
    W razie braku @ w środę pójdę na betę.

W zafasolkowanym gratuluję, dajecie nadzieję reszcie! :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Dzięki dziewczyny za dobre słowo, ale wolę się nastawić na niepowodzenie, niż nakręcać się, że a może jednak...
    W razie braku @ w środę pójdę na betę.

W zafasolkowanym gratuluję, dajecie nadzieję reszcie! :D

Przyznaję Ci racje, lepiej isę nie nakręcać, ja też zawsze wolę być miło zdziwiona niż niemiło rozczarowana :), Ale wierzę, że każdy ma jakieś przeznaczenie i zapisany swój scenariusz gdzieś tam....Tak iwęc głowa do góry bo jak nie teraz to wkrótce!!

santoocha lubi tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• agatas Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam dzisiaj piątkową betę - 21,7mlU/ml.
    Dzisiejszy teścik http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/412a91e2de77502c.html
    Powoli zaczyna docierać do mnie myśl, że się udało :D
    Ogromne gratulację dla zafasolkowanych, za całą resztę trzymam bardzo mocno kciuki <3.

santoocha, Eweloka84, MOI, kaarolaa, natasza82, Gosiacu, anka_a lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję mamusiom, za resztę trzymam mocno kciuki! U mnie testowanie się przesunęło, będzie gdzieś koło 22 lutego. Pozdrowionka :)

Eweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super, że tyle pozytywnych wieści!!
    Gratuluje zaciążałym i życzę spokojnej i zdrowej ciąży!!
    Nam też dziewczyny się uda!!!!
    U nas ostre starania pomimo zmęczenia i marudzenia małego. Jutro wizyta u chirurga i się okaże czy jest choć trochę lepiej, czy czeka nas gips.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weźcie mnie i zabijcie... mój brat rodzony młodszy, nie zonaty zaliczył wpadkę...

Waniulka, Elisse lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    weźcie mnie i zabijcie... mój brat rodzony młodszy, nie zonaty zaliczył wpadkę...
    bedziesz ciocia !:)

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka niestety ale właśnie tak najczęściej bywa. Jak się nie chce to bach i jest a my tu się staramy i staramy. Moja starsza siostra kilka lat się starała a mi się udało za pierwszym razem. I dopiero później im się udało. I gdzie tu jest sprawiedliwość. Tobie też się uda i każdej z nas.

kierzynka lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia kocham cię ;) hehe potrafisz pocieszyć ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    ja w tenn sam sposob zostałam ciocia, tylko ze u siostry i na dodatek sama małego wychowuje bo ojciec ma go gdzies...

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka polecam się na przyszłość :):):):) Trzymam kciuki za nas wszystkie!!

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to współczucie dla siostry. No ale cóż i tacy palanci się zdarzają.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tego nie rozumiem, staram sie 3 lata, 2 razy poroniłam, mam meza i w miare dobra sytuacje materialna a dziecka jakos nie mozemy miec...gdzie moja siostra jest o 3 lata młodsza, to była głupota i oczywiscie wpadka...ojciec dziecka widział go tylko raz jak miał 2 miesiace a teraz ma ponad rok i tylko matka mu została...mieszka u moich rodzicow...och gdzie tu sprawiedliwosc? ciesze sie, ze jestem ciocia bo teraz nie wyobrazam sobie, zeby nie było Filipa..ale to nie tak miało byc

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola rozumiem Cię. No niestety życie nie jest sprawiedliwe. Tak zawsze było i będzie. Rozumiem, że wszystkie badania macie porobione, itd. Masz jakiegoś dobrego ginekologa? Może masz blokadę psychiczną bo za bardzo chcesz? Moja siostra też kilka lat się stara i w cyklu, w którym sobie trochę odpuściła i pogubiła się w mierzeniu temp. udało się. Oczywiście brali jakieś witaminy i leki z mężem. Nie ma sprawdzonej, jednej zasady, żeby się udało. Trzymam za was kciuki baaaaardzo mooooocno!!!!!!!!!!

kaarolaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki kochana, ale ja sie niedługo zaczne przygotowywac do in vitro...jesli dobrze pojdzie to juz od około 20 lutego zaczne stymulacje...lecze sie w Kriobanku w Białymstoku...u nas to jest troche złozony problem, bo i ja i maz mamy problemy...on z nasionkami a ja z jajowodami...mam zwezone przez zapalenie przydatkow przez zle wykonane łyzeczkowanie po pierwszym poronieniu...robiłam HSG przepchały sie i sie udało zajsc, ale znow poroniłam i jajowody znow sie zweziły...nie moge co miesiac przeciez robic HSG, do inseminacji sie nie nadaje a laparoskopia z naprawa jajowodow tez duzo nie da, bo albo mi całkiem wytna jajowody, albo zrekonsrtuuja i grozi mi ciaza pozamaciczna...zdecydowalismy sie na ivf i czekamy na tel z kliniki...chcemy podchodzic do badan nad nowym lekiem i dzieki temu wszystko bedziemy mieli za darmo :) to duza szansa dla nas :)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @. Czyli minusik słuszny.
    Zaczynam od nowa, przenoszę się na marzec- mam urodziny, więc prezencik jak znalazł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    U mnie @. Czyli minusik słuszny.
    Zaczynam od nowa, przenoszę się na marzec- mam urodziny, więc prezencik jak znalazł :D
    ja tez licze na marcowy prezent urodzinowy :) powodzenia

santoocha lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to rzeczywiście lekko nie macie. To kurcze współczuje Wam bardzo. No ale nie ma co się poddawać. Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko udało i żebyś niedługo miała śliczny brzuszek ciążowy, a potem swoją pociechę :) Informuj nas jak postępy u Was :) Trzymam kciuki :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha trzymam kciuki za urodzinowy prezencik :):)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ