Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:Karola to rzeczywiście lekko nie macie. To kurcze współczuje Wam bardzo. No ale nie ma co się poddawać. Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko udało i żebyś niedługo miała śliczny brzuszek ciążowy, a potem swoją pociechę Informuj nas jak postępy u Was Trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyw marcu koncze 24 ... nigdy bym nie przypuszczała, ze w takim wieku mozna miec problemy...
bardzo liczymy na te badania, wszystko bedzie darmowe, leki wizyty, wyniki i przechowanie nadmiaru zarodkow przez 12 miesiecy...mam nadzieje, ze wiecej niz jeden uda sie otrzymac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was z pyszną poranną kawką. Gratuluję nowym mamusiom i liczę, że u mnie coś się święci... Owulka chyba była, teraz czuje ciągniecie w jajnikach i lekkie pobolewanie, ale nie nastawiam się, bo znowu się mogę rozczarować
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja Wam powiem, że ten cykl chyba na straty.... przy tej biegunce chyba nawet testy owulacyjne nie zadziałają, a o temperaturze nie wspomnę, bo to jakaś sinusoida..... masakra....
GRATULUJĘ wszystkim Mamusiom i o wiruski proszę to może jakiś cud się zdarzyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Sporo się tu dzieje:) Gratuluję sukcesów, a pozostałym duuuużo szczęścia w następnym cyklu:)
Wczesniej pisałam, że po wizycie u mojej dr byłam zdołowana, bo nic nie chciała za bardzo ze mną robić. Wczoraj zaliczyłam wizytę u innego lekarza, polecanego przez koleżankę. Co prawda przyjmuje w specjalistycznej klinice, więc wizyta 2x droższa, ale od razu inne podejście do tematu!
Doktor bardzo otwarty, z ciekawością wysłuchał mojej historii i nie brakowało krytyki z jego strony co do rzeczy, które już dawno powinny być zrobione, a także co do tych, które wg niego nie powinny mieć miejsca (kauteryzacja jajników bez pełnej diagnozy PCOS)...
Na dzień dobry zestaw badań, jak będą wyniki będziemy planować dalsze działania. I to mnie podbudowało - DZIAŁANIE - bo siedzenie z założonymi rękami jest dla mnie najtrudniejsze.
Na ten cykl już raczej mam za bardzo nie liczyć, bo mimo że pęcherzyk jest to za mały na tą fazę cyklu. To z resztą na pierwszy rzut oka wg niego może być mój problem i prawdopodobnie trzeba będzie popracować nad przesunięciem owulacji, ale to dokładnie zobaczymy po badaniach.
Tak czy inaczej powiedział, że próbować zawsze warto, wiec mimo niewielkiej szansy nie wypisuję się z listy, jak jest choćby cień szansy to nie zamierzam się poddawać.
Życzę Wam wszystkim ( i sobie tez;)) wytrwałości, musimy walczyćsantoocha, anka_a, Eweloka84, paaulla84, Iwka lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyHej, witam Was wszystkie dziewczyny...jestem tutaj nowa, postanowiłam do Was dołączyć, to pierwszy cykl w którym rozpoczynam starania się z mężem o Dzidzi zobaczymy, co z tego wyniknie... Owulka się zbliża, więc działamy cały czas tabletki anty odstawiłam w listopadzie...zobaczymy, co czas pokaże...
od kilku dni kłucia w pochwie, macicy i ciągnięcie w jajnikach, to pewnie oznaki owulacji... Wolę podejść do tego bardziej sceptycznie, niż robić sobie złudne nadzieje...Zaliczyłam w ciągu ostatniego miesiąca dwie infekcje dróg oddechowych, także przypuszczam, że wszystko jest poprzesuwane..
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny oczekująceIwka, anka_a lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanko jak to jest ze zignorowana temperaturą? program wyliczy wzrost po owu wg niezignorowanych temperatur tak ? nie wiem czy przy moim wykresie program będzie miał jak wyliczyć wzrost.... jak myślicie ? a może macie już doświadczenie takie?
-
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 - olitka(-), _Ania_(-), Iwka(-)
2 - dynamiczna (-)
3 - czekaja(-) ,Nata(-)
4 - Pisellini(-) ,samira(-)
5 - mycha28(-) ,Eweloka84 ,Waniulka
6 - wirbażka(-) ,mika85(-), dodinka(-),blue00
7 - marta83
8 - rastafanka(-)
9 - santoocha (-), battinka(-)
10 - K4lina ,Madziara(-), Maniuś (-), angela34
11 - Misty87
12 - gosiunia
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria ,XxMoniaXx, anka_a, Madziuszka,e3w3a
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 - klif
21 - niutek, kasiuleks
22 -
23 -
24 - arlenka
25 - karola_aa
26 - czarnula87
27 - Milcia, Ania1986, paaulla84
28 - Kasndra, Z.,Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:26
-
nick nieaktualny
-
Arlenka to super, że coś się u was ruszyło. Jak porobicie badania to będzie już bliżej niż dalej. Będziecie wiedzieli na czym stoicie
Misty gratulacje!!! Niech fasolka się dobrze rozwija!!
Mój synek będzie jeszcze w bandażach przez 2 tyg. Ponoć dobrze się goi
Misty87 lubi tę wiadomość