Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja się na dzisiejszy dzień wyłączyłam trochę z forum i natrzaskałyście kilka stron 😬😬😬
Przytulam za biele na testach 🫂❤️🩹 Lora i Cysterka trzymajcie się Dziewczyny ❤️
Iskierka kochana! Na pewno jest to dla Ciebie bardzo trudne, nie dziwię się. Czajniczek napisała Ci bardzo piękna wiadomość i jej się trzymaj ❤️ myślę, że nic bardziej odkrywczego, a tym bardziej piękniejszego nie napiszę ❤️🩹
Merci! Gratulacje dwóch kresek przede wszystkim! ❤️ mam nadzieję, że jednak zmiana nie okaże się złośliwa i będziesz mogła w spokoju przeżyć sobie ciążę ❤️🩹🍀
Pewnie jeszcze nie odniosłam się do wielu Waszych wiadomości! Ale przytulam Was wszystkie i trzymam mocno kciuki za Was ❤️ miłego walentynkowego wieczoru dla Was ❤️❤️❤️ myślę o Was Dziewczyny w ciągu dnia! Najlepsza grupa wsparcia ❤️
Iskiereczka00, Meggi_**, Siilike lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Cysterko nie chce Ci robić żadnych złudnych nadziei , ale jeśli nie przyjdzie @ w ciągu 2/3 dni powtórz test . Wydaje mi się że jak by się dobrze przyjrzeć to coś tam prześwituje . 12 dpo to kic straconego , ja robiłam w dzień @ i test był negatywny , zrobiłam 4 dni później i były 2 kreski 😊 trzymam ogromnie kciuki ✊🏼
Dzięki Maniaaa ❤️ Wprawne oko maszPo czasie faktycznie coś tam jakby majaczy, ale wg mnie to jakieś resztki ovitrelle bo testy z poprzednich dni były identyczne i we wszystkich cyklach z zastrzykiem tak to wyglądało nawet do 2 tygodni po nim. Okres sam raczej nie przyjdzie bo jestem na progesteronie, ale test powtórzę na pewno w niedzielę żeby mieć pewność co do odstawienia 😊
Maniaaa. lubi tę wiadomość
👫 29 & 30
starania na luzie od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
- Pentohexal + wór supli
- Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
🔹obecnie - przerwa - regeneracja po operacji żpn ⏳ -
cysterka95 wrote:
Cysterko mi tam coś miga jak przesuwam, trzymam cały czas mocno za Ciebie kciuki 🤞🏻♥️ Póki nie ma okresu, wszystko się może zmienić, biorąc pod uwagę fakt, że implantacja może być do 12dpo. Kiedy planujesz jeszcze testować?
S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️31
9cs o pierwszego maluszka po 8 latach AH
5 cykli stymulowanych ❌
29.04 🩸 | Podjęliśmy ważną decyzję – dać sobie oddech. Zostawiamy za sobą stymulacje, oczekiwania i presję. Teraz pozwalamy sobie na luz, bo wierzymy, że najpiękniejsze rzeczy przychodzą wtedy, gdy serce jest spokojne 🩷
👩🏼 ✅ wyleczona ureaplasma parvum i pasożyty
🧔🏻♂️⚠️ - badanie 08.12.24
✅ilość 220 mln (3,2 ml), badania hormonalne, USG jąder
❌1% prawidłowych plemników, A 0%, B 16%, C 12%, A+B 16%, A+B+C 28%, ph 8,3
✅od 08.12 rzucenie nałogowego palenia + wór supli na poprawę nasienia
-
Maniaaa. wrote:Cysterko nie chce Ci robić żadnych złudnych nadziei , ale jeśli nie przyjdzie @ w ciągu 2/3 dni powtórz test . Wydaje mi się że jak by się dobrze przyjrzeć to coś tam prześwituje . 12 dpo to kic straconego , ja robiłam w dzień @ i test był negatywny , zrobiłam 4 dni później i były 2 kreski 😊 trzymam ogromnie kciuki ✊🏼
Okej czyli nie tylko ja coś tam zauważyłam 🫣Maniaaa., cysterka95, dailydamn, S_va_88 lubią tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️letrozol 2.5mg 3dc-7dc - czekam na małpę ⚠️ (maj)
🔹️nasienienie do powtórzenia (czerwiec)
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️wizyta: 11.5 & 26.5
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Wszedł mi wreszcie progesteron, wynosi 40.
Belia, Maniaaa., Marzycielka94, cysterka95, Iskiereczka00, Olo323, ellevv, Darrika, White1, dailydamn, onalola, Yoanne, Justa28, beautifullady, Siilike, eM 🌺, S_va_88, Mstka, DreamBee, sandrac_94, almost.there, Deyansu, Marcia03, Zosia667, Kaliope, Nayeli lubią tę wiadomość
34 👩🏼❤️👨🏻 56
Świnoujście 🏖
12.02.2025 ⏸️
06.03.2025 (6+4) crl 0,95 cm, jest ❤
26.03.2025 (9+3) crl 3,25 cm, 165 bpm ❤
09.04.2025 (11+3) crl 5,93 cm, 157 bpm ❤
14.04.2025 (12+1) prenatalne! niskie ryzyka
-
dailydamn wrote:Cysterko mi tam coś miga jak przesuwam, trzymam cały czas mocno za Ciebie kciuki 🤞🏻♥️ Póki nie ma okresu, wszystko się może zmienić, biorąc pod uwagę fakt, że implantacja może być do 12dpo. Kiedy planujesz jeszcze testować?
W niedzielę, dam tu znać na pewnoMarzycielka94, Agni97, dailydamn, Olisska, Siilike, Finch11 lubią tę wiadomość
👫 29 & 30
- Pentohexal + wór supli
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
Dziewczyny, a czy któraś z was zauważyła w trakcie starań zmianę co do 🐒? W tym cyklu 4 dni plamienia, a potem tylko 3 dni 🩸 Jesyem trochę w szoku, chyba nigdy nie miałam tak, że czwartego dnia było u mnie całkiem sucho
Foksik 🦊 lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
ellevv wrote:Okej czyli nie tylko ja coś tam zauważyłam 🫣
Kurna, nie chciałam nic wcześniej pisać, ale na pierwszy rzut oka też mi coś tak mignęło 🙌 W lightroomie pobawiłam się suwakami i cień przebija 🙈
Nie chce absolutnie nakręcać i z góry przepraszam jeśli nie życzysz sobie Cysterko takich „insynuacji” tutaj w tym momencie 🙈ellevv, S_va_88 lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵 -
S_va_88, Tindaya, Agni97 dzięki dziewczyny :* Dobrze się złożyło, że dziś mialam terapię i opowiadałam właśnie o naszej grupie, jak cudownie wspieracie i że mamy swój słownik typu sikańce, @, dupek 🤭
Co do ziółek, czytałam na innych wątkach, że niektórym dziewczynom zaszkodziły, rozregulowały cykl albo zahamowały owulacje. Co o tym myślicie?Agni97, Tindaya lubią tę wiadomość
-
karczoch321 wrote:Kurna, nie chciałam nic wcześniej pisać, ale na pierwszy rzut oka też mi coś tak mignęło 🙌 W lightroomie pobawiłam się suwakami i cień przebija 🙈
Nie chce absolutnie nakręcać i z góry przepraszam jeśli nie życzysz sobie Cysterko takich „insynuacji” tutaj w tym momencie 🙈
Hahaha spoko, pokazać wam mój folder edytowanych testów? 🤣 też go widzę, ale od jakichś 4 dni wygląda podobnie więc póki nie widzę żeby ciemniał to dla mnie negatyw i pozostałości tego pieprzonego ovitrelle. A inna sprawa że te testy są bardzo czułe, w październiku jak mi wyszedł wyraźniejszy cień niż ten to poszłam zbadać betę i wyniosła 2,5 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 19:58
karczoch321 lubi tę wiadomość
👫 29 & 30
- Pentohexal + wór supli
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
cysterka95 wrote:Hahaha spoko, pokazać wam mój folder edytowanych testów? 🤣 też go widzę, ale od jakichś 4 dni wygląda podobnie więc póki nie widzę żeby ciemniał to dla mnie negatyw i pozostałości tego pieprzonego ovitrelle. A inna sprawa że te testy są bardzo czułe, w październiku jak mi wyszedł wyraźniejszy cień niż ten to poszłam zbadać betę i wyniosła 2,5 🙃
Matko bosko rossmanowska proszę pokazać mi dwie kreski pod koniec lutego 😆😆😆🤞cysterka95, karczoch321, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Nadziejka i Merci😍❤️
Rośnijcie zdrowo 🥰
My nigdy nie świętujemy walentynek- wiecie tak elegancko czy oficjalnie, tylko z chipsami, pizza i winkiem na kanapie przy jakimś filmie 😀
W piżamie na nieładzie 😀
Jak tylko młody zaśnie wskakujemy na kanapę 😀
Chociaż dzisiaj mamy jakieś kryzysy, bo i synek buntowniczy i z mężem coś się dogadać nie możemy xd
Dziewczyny, może polecicie jakiś fajny film na wieczór ? Coś z netflixa, maxa, prima ? 😁👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
karczoch321 wrote:Kurna, nie chciałam nic wcześniej pisać, ale na pierwszy rzut oka też mi coś tak mignęło 🙌 W lightroomie pobawiłam się suwakami i cień przebija 🙈
Nie chce absolutnie nakręcać i z góry przepraszam jeśli nie życzysz sobie Cysterko takich „insynuacji” tutaj w tym momencie 🙈
No właśnie miałam to samo, nikt nic nie wspominał to stwierdziłam że będę cicho 😅 bo myślałam że coś z moimi oczami nie tak hahaha
Na drugi raz trzeba po prostu pisać i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 21:19
karczoch321 lubi tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️letrozol 2.5mg 3dc-7dc - czekam na małpę ⚠️ (maj)
🔹️nasienienie do powtórzenia (czerwiec)
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️wizyta: 11.5 & 26.5
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
cysterka95 wrote:Hahaha spoko, pokazać wam mój folder edytowanych testów? 🤣 też go widzę, ale od jakichś 4 dni wygląda podobnie więc póki nie widzę żeby ciemniał to dla mnie negatyw i pozostałości tego pieprzonego ovitrelle. A inna sprawa że te testy są bardzo czułe, w październiku jak mi wyszedł wyraźniejszy cień niż ten to poszłam zbadać betę i wyniosła 2,5 🙃
Piona!! Wysyłam pozdrowienia z mojego albumu samoudreczania się i nadziei 🤣 🫶🫶
I omg faktycznie mega czułe!! Szok. To te z amazona tak?🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵 -
karczoch321 wrote:Piona!! Wysyłam pozdrowienia z mojego albumu samoudreczania się i nadziei 🤣 🫶🫶
I omg faktycznie mega czułe!! Szok. To te z amazona tak?
Tak, easy@home z bobasem na opakowaniu👫 29 & 30
- Pentohexal + wór supli
🔹1 cs (sierpień) - LUF
🔹2, 3 cs ❌
ja jutro nie będę testować. Wstrzymam się jeszcze, bo nie jestem pewna czy ovi się dobrze wypłukał.
Zatestuję w następnym tygodniu i dam znać!Belia, Agni97 lubią tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc
07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
02.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
03.25 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌
III IUI 🔜 -
Marzycielka94 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z was zauważyła w trakcie starań zmianę co do 🐒? W tym cyklu 4 dni plamienia, a potem tylko 3 dni 🩸 Jesyem trochę w szoku, chyba nigdy nie miałam tak, że czwartego dnia było u mnie całkiem sucho
Powiem Ci, że ja zauważyłam coś podobnego. Z plamienia, które trwało kilka godzin i potem ok 6 dni okresu, na 2-3 dni plamienia i ok 3 dni okresu. Ogólnie na przestrzeni ostatnich 10 lat miesiączki zauważyłam, że mój okres się zmienił z dłuższego i obfitszego na krótszy i delikatniejszy, ale podczas starań (chyba przez to że mam 100% focus na każdy jeden objaw 🤣) co jakiś czas zauważam coś „nietypowego” co nigdy wydawało mi się, że nie występowało i oczywiście przypisuje to ciąży 🤣 -
Foksik 🦊 wrote:Powiem Ci, że ja zauważyłam coś podobnego. Z plamienia, które trwało kilka godzin i potem ok 6 dni okresu, na 2-3 dni plamienia i ok 3 dni okresu. Ogólnie na przestrzeni ostatnich 10 lat miesiączki zauważyłam, że mój okres się zmienił z dłuższego i obfitszego na krótszy i delikatniejszy, ale podczas starań (chyba przez to że mam 100% focus na każdy jeden objaw 🤣) co jakiś czas zauważam coś „nietypowego” co nigdy wydawało mi się, że nie występowało i oczywiście przypisuje to ciąży 🤣
Foksik 🦊 lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
Iskiereczka00 wrote:S_va_88, Tindaya, Agni97 dzięki dziewczyny :* Dobrze się złożyło, że dziś mialam terapię i opowiadałam właśnie o naszej grupie, jak cudownie wspieracie i że mamy swój słownik typu sikańce, @, dupek 🤭
Co do ziółek, czytałam na innych wątkach, że niektórym dziewczynom zaszkodziły, rozregulowały cykl albo zahamowały owulacje. Co o tym myślicie?
PS. Miło dołączyć do takiego forum💋❤️Marzycielka94 lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Piszecie o @przy staraniach po lekach/zastrzykach.
Mi np. zmieniał się po stracie ciąży. W sumie po ustaniu krwawienia po zabiegu i potem długim plamieniu, bardzo szybko przyszedł normalny okres. Tylko no właśnie cykli z 28-30 dniowych skrócił się do 26 dni, a okres z 5 dni przedłużył się do 7......takie uroki. Ale w sumie cieszę się, że chociaż "fizycznie" bardzo szybko wróciło do normy.20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼