Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u mnie dzisiaj dramat z samopoczuciem i fizycznym i psychicznym.
Nie spałam do 3, a o 5:50 musiałam wstać. Nie mogłam zasnąć, kreciłam sie z boku na bok.
Juz jestem w pracy, ale boli mnie brzuch, chce mi sie spac, mam katar, oczy podkrążone, słabo mi ogolnie i jeszcze mnie cofa, wiec boje sie kawy wypić
Dajcie mi siłe na te 7 godzin i 12 minut (i ani minuty dłużej)
Jeszcze u nas -10.
Poniedziałek...Nayeli, Marcia03, ellevv lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cs
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
03.05 - 🩸
📆
06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
miłego tygodnia dziewczyny! Przytulam za biele! 🫂
Mi się śniło dzisiaj, że robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny 🙈 także liczę, że sprawdzi się pod koniec lutego 🤞 ostatnio mi się śniło, że znajoma ogłasza na instagramie ciążę i kilka dni później patrzę, rzeczywiście ogłasza tę ciążę 👀
W środę mam wizytę u gin, żeby potwierdzić, czy była owulka. Chyba nie za późno jak w środę robiłam zastrzyk? 😬
Tak więc teraz czekanie do wizyty, jak się okaże że owulka była to do testowania 🤪Nayeli, Chochlik12, Claudii, Pdes, DreamBee, cysterka95 lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny!
U mnie dziś drugi dzień plamienia, spadek temperatury, także @ przyjdzie tuż tuż 😒
Ale dziś planujemy zakup biletów do Alicante w Hiszpanii, na początek kwietnia 😍 Krótki wyjazd, bo tylko 5 dni, ale moje myśli przynajmniej trochę odejdą od tematu bobasa 💪
Znośnego poniedziałku i trochę ciepełka! U mnie dzisiaj -9°C 🥶grazka0022, Chochlik12, onalola, Claudii, DreamBee lubią tę wiadomość
♀️27 ♂️ 27
➡️ 8cs
❌ PCOS
❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych. -
Daję znać, że mojego rodzinnego nie ma dzisiaj i jutro na pewno, nie wiedzą, jak z resztą tygodnia, więc przegadałam jedynie wyniki z czatem GPT, bo na nic innego póki co nie mogę liczyć.
Martwię się, że z taką nadczynnością się nie uda z dzieckiem.🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
AnMiPe wrote:Daję znać, że mojego rodzinnego nie ma dzisiaj i jutro na pewno, nie wiedzą, jak z resztą tygodnia, więc przegadałam jedynie wyniki z czatem GPT, bo na nic innego póki co nie mogę liczyć.
Martwię się, że z taką nadczynnością się nie uda z dzieckiem.👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 14.05 ginekolog (USG, wymazy, cytologia)
🔜 czerwiec HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
Belia wrote:AnMiPe, wyniki można naprostować. Nie zamartwiaj się na zapas tylko umów się do specjalisty. Nie polecam się diagnozować z czatem 😉
Jestem umówiona na 13 marca i już świruję, bo to jeszcze miesiąc, a znam osoby, które na czas leczenia nadczynności musiały przerwać starania i to mnie mrozi.Chat spytałam w celu tego stanu zapalnego, ale nic ciekawego się nie dowiedziałam.
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
I życzę ja miłego poniedziałku! Też nie wyspana. Najpierw problem aby usnąć, potem jakieś popieprzone sny... wczoraj miałam jeszcze atak migreny że myślałam że głowa mi pęknie. Zaszyłam się w sypialni w ciemności a mojemu kazałam obiad dokończyć bo bym nie dała rady 😒
Tutaj -4 🥶grazka0022, DreamBee, Mstka lubią tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️wysokie TSH ‼️ (4,34) - lewotyroksyna
🔹️wizyta & usg: 16.5 & 26.5
🔹️11.5.2025 - CRL 3.87mm
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
grazka0022 wysyłam dużo wirtualnej siły 🤗
Dobrego dnia dziewczyny 😁 niech ten tydzień będzie pełen podwójnych kreseczek ⏸️ 🙌🏻
Temperatura na szczęście podskoczyła ☺️ także owulka raczej była… na myśl o bezowulacyjnym cyklu przeszły mnie dreszcze 😅😂 to tak bardzo stracona szansa 🫣Nayeli, grazka0022, karczoch321, dailydamn, ellevv, Justa28, Pustynia, brilka, Deyansu, Mardotka, Meggi_**, izzou97, DreamBee, cysterka95, Mstka, Marzycielka94, emciak lubią tę wiadomość
16. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️
🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️
⚠️ HBA: 43%
Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃♂️
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
ellevv wrote:I życzę ja miłego poniedziałku! Też nie wyspana. Najpierw problem aby usnąć, potem jakieś popieprzone sny... wczoraj miałam jeszcze atak migreny że myślałam że głowa mi pęknie. Zaszyłam się w sypialni w ciemności a mojemu kazałam obiad dokończyć bo bym nie dała rady 😒
Tutaj -4 🥶
Dobrego tygodnia Wszystkim. Dziś Dzień Kota, jest co świętować.
Przykro mi z powodu waszych bieli...
Temat migren znam za dobrze, to moje drugie imie. Wszelkie moje życiowe zainteresowanie zdrowym stylem życia ma podłoże w poprawie migrenowej egzystencji. I po wszystkich swoich walkach wiem, że dieta, suplementy i stan jelit to nr 1 u mnie. Jak się dobrze prowadzę, boli mniej i rzadziej...
I też mnie ciupało w weekend... także dobrze Cię rozumiem.
U mnie dziś -11.5 st C.Nayeli, dailydamn, ellevv lubią tę wiadomość
🙋♀️34
probiotyk sanprobi stress, pueria uno, prenacaps ovi, selen, adek, potas, magnez, ubichinol, l-arganina, liver caps NOW + pyłek pszczeli, chlorofil i inne eliksiry by Kasia z WNH
starania na luza od 2/24
nieregularne cykle 28-50 dni, cykle bezowulacyjne;
pasożytów i infekcji (???) brak...
hipoglikemia reaktywna
migreny, trądzik
żelazo 49 (50-170)🔻; ferrytyna 24.77 (4,6 - 204)🔻; cynk 152 ug/dl (66-110)🔺; selen 64,2 ug/dl (75-85)🔻;
homocysteina 6.94 (4,44 - 13,56)✔️
D3 metabolit (OH) 45,90 ng/mL🔻 ;
B 12 151.20 (25,1 - 165)✔️; kwas foliowy 13.32 (3,1 - 20,5)✔️
TSH 0.746 (0,35 - 4,94); Estradiol 33,70
fsh 3,94; lh 2,8
prolaktyna 20.20; testosteron 1.25 nmol/L
6-7 dpo
prog 9,3; estradiol 88 / kolejny cykl prog 0,17...
⏳ Clostilbegyt i monitoring cyklu
🧔41
seminogram 👍 ten fertil on
🐶4 -
Cześć dziewczyny 😁
Miłego poniedziałku. Nie zmarznijcie 😊u nas -14 było rano, teraz piękne słoneczko. Może po pracy zdążę się jeszcze nim nacieszyć.
Trzymam kciuki za Wasze owulki i owocne testy - Miś, Ty pojutrze widzę. Oby szczęście Ci dopisało!
Nadziejka26 jak tam Twoje plamienie? Ustąpiło? Idziesz dzisiaj powtarzać betę?
Ja powinnam dostać @ w niedzielę, ale ten tydzień zapowiada się tak pracowicie, że mam nadzieję zleci migiem.DreamBee lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
29.05 kolejna wizyta -
ellevv wrote:I życzę ja miłego poniedziałku! Też nie wyspana. Najpierw problem aby usnąć, potem jakieś popieprzone sny... wczoraj miałam jeszcze atak migreny że myślałam że głowa mi pęknie. Zaszyłam się w sypialni w ciemności a mojemu kazałam obiad dokończyć bo bym nie dała rady 😒
Tutaj -4 🥶
Już wiem czemu nie spałam! Pełnia wczoraj była!
U mnie standard, nie co miesiac moze ale czesto wlasnie w pełnie nie śpię
Edit: Ja też miałam koszmar o jakimś kolesiu co mnie stalkowal i prześladował, a ja głupia zeby pokazac mu droge poszłam z nim do lasu i nic mi nie zrobił, dopiero jak wyszłam z tego lasu to ktoś mi wysłał list, że to wariat i mam uciekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 09:14
Start starania: Marzec 2024
15 cs
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
03.05 - 🩸
📆
06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
13.05 - Klinika (2 część wizyty kwalifikacyjnej - wymazy)
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Rany, ja też turbo nie wyspana 🤦♀️ cała noc się budziłam co chwilę i czuję się dziś fatalnie.
Chciałam zacząć mierzyć temperaturę, ale zacznę od jutra, bo po takiej rozwalonej nocy nawet nie miałam siły sięgnąć po termometr 🤦♀️
U nas -11, ale przynajmniej słońce świeci, więc jakoś tak pozytywnie mimo wszystko.
Dżozu, dodałam Cię do znajomych - teraz chyba można już do siebie pisać 🧐🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Dzień dobry w ten słoneczny i mega mroźny poniedziałkowy poranek 🥶☀️ Życzę Wam dobrego tygodnia ♥️
A ja sobie mówiłam: nie nakręcaj się, w każdym cyklu było coś innego. Zeszły cykl był zupełnie inny i nie było pozytywu. I tak było do dziś.. tornado nakręcania czas start 😅 Co u mnie ze zmian? A no to, że w środę o 8:00 miałam pobierany wymaz MUCH, lekarz za mocno pobrał wymaz i miałam aż do czwartku południa beżowo/brązowe plamienie. Od tego czasu cisza, w środku nic nie było, śluz mleczno wodnisty. Za namową tutaj na forum stwierdziłam, że też spróbuję współżycia w 6-9dpo. Po godzinie wstałam, poszłam do toalety i zobaczyłam na papierze różowy śluz z jedną malutką krwinką. W środku po tym wypłynięciu już nic nie było. Nigdy wcześniej tak nie miałam i szkoda, że zdarzyło się tak w cyklu AKURAT po wymazie, bo to albo plamienie implantacyjne albo jakieś podrażnienie po wymazie, które spowodował stosunek. A żeby było lepiej w tym cyklu robię codziennie testy ciążowe i owulacyjne (widziałam na tik toku robienie Lh i hcg po owulacji) dodatkowo od wzięcia zastrzyku, żeby kontrolować stopień wypłukania. Dziś 10 dni po zastrzyku, 8dpo, a różowa cieniutka kreseczka dalej widoczna. Gdzie 8-9 dni po zastrzyku było już całkowicie biało + wskaźnik LH w aplikacji Premom zaczyna sobie rosnąć 🫣 I jak tu normalnie i spokojnie żyć? Zwariować można, powiedzcie, że nie tylko ja się tak nakręcam jak już przychodzi 7-10 dpo 😅Loraa, Deyansu, Mardotka, izzou97, cysterka95, DreamBee lubią tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️31
9cs o pierwszego maluszka po 8 latach AH
5 cykli stymulowanych ❌
29.04 🩸 | Podjęliśmy ważną decyzję – dać sobie oddech. Zostawiamy za sobą stymulacje, oczekiwania i presję. Teraz pozwalamy sobie na luz, bo wierzymy, że najpiękniejsze rzeczy przychodzą wtedy, gdy serce jest spokojne 🩷
👩🏼 ✅ wyleczona ureaplasma parvum i pasożyty
🧔🏻♂️⚠️ - badanie 08.12.24
✅ilość 220 mln (3,2 ml), badania hormonalne, USG jąder
❌1% prawidłowych plemników, A 0%, B 16%, C 12%, A+B 16%, A+B+C 28%, ph 8,3
✅od 08.12 rzucenie nałogowego palenia + wór supli na poprawę nasienia
-
Dżozu wrote:Dobrego tygodnia Wszystkim. Dziś Dzień Kota, jest co świętować.
Przykro mi z powodu waszych bieli...
Temat migren znam za dobrze, to moje drugie imie. Wszelkie moje życiowe zainteresowanie zdrowym stylem życia ma podłoże w poprawie migrenowej egzystencji. I po wszystkich swoich walkach wiem, że dieta, suplementy i stan jelit to nr 1 u mnie. Jak się dobrze prowadzę, boli mniej i rzadziej...
I też mnie ciupało w weekend... także dobrze Cię rozumiem.
U mnie dziś -11.5 st C.
Ja tak tego tematu nie znam i bardzo rzadko mam ale po ostatnim razie (nie mówię tutaj o wczoraj) jak miałam jakby śnieg przed oczami jak w tych starych telewizorach albo takie nie wiem plamy? a potem jakby ktoś zatkał mi uszy poduszką to zaczęłam się interesować. Lekarz na jednej wizycie kontrolnej mi właśnie powiedział że możliwe że to był atak migreny bo ten znowu z neurologiem to skonsultował 😅 jak tak o tym opowiadałam. Powinnam z tym iść do rodzinnego aby potwierdzić "diagnoze" ale nigdy mi nie podrodze z tym ahhahPCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️11.5.2025 - CRL 3.87mm
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
AnMiPe wrote:Jestem umówiona na 13 marca i już świruję, bo to jeszcze miesiąc, a znam osoby, które na czas leczenia nadczynności musiały przerwać starania i to mnie mrozi.
Chat spytałam w celu tego stanu zapalnego, ale nic ciekawego się nie dowiedziałam.
A może uda się gdzieś wcześniej kogoś złapać?AnMiPe lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 czerwiec HSG
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
Cześć, miłego tygodnia wszystkim!
Mi dziś autobus nie przyjechał, a mamy -11, więc dodatkowe 25 minut na mrozie siedziałam, a później jeszcze trasa z przystanku 2,5 km do pracy 🥶 Przynajmniej widoki trochę wynagradzały, bo moje biuro jest pod miastem, także wiejska ośnieżona sceneria, pięknie to wyglądało, błyszczące w słońcu
Temperatura u mnie dziś ciut niższa niż w weekend, więc wiadomo, stresuję się. Za to wczoraj objawy jak na pms albo ciążę, wahania nastroju, bolesne piersi (przed ciążami tymi straconymi, nigdy mnie nie bolały, więc to ewentualnie w dobrym kierunku), zgaga okropna.
Weekend też był taki dziwny, ciężko-trudno-miły, ale ostatecznie oceniam jako pozytywny.
Mamy z mężem taką śmieszną tradycję, że jeśli idziemy do jednej konkretnej knajpeczki, jednej z naszych ulubionych, po której w odwiedzinach pierwszy raz się zaręczyliśmy, to oświadcza mi się kolejny raz, chociażby kapslem z tymbarka czy pierścionkiem z rossmana czy aliexpress 😂 Więc wczoraj wieczorem też tam byliśmy, a to mi zawsze poprawia humor
Ściskam wszystkie biele i czerwienie, trzymam kciuki, kto jeszcze czeka na testowanie ❤️
Choinka123, DreamBee lubią tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm
25.04. 152 bpm, 13+2 -
grazka0022 wrote:Już wiem czemu nie spałam! Pełnia wczoraj była!
U mnie standard, nie co miesiac moze ale czesto wlasnie w pełnie nie śpię
Edit: Ja też miałam koszmar o jakimś kolesiu co mnie stalkowal i prześladował, a ja głupia zeby pokazac mu droge poszłam z nim do lasu i nic mi nie zrobił, dopiero jak wyszłam z tego lasu to ktoś mi wysłał list, że to wariat i mam uciekać
Oooo to wiele wyjaśnia!
Ja miałam jakiś sen że jechałam kogoś autem i chciałam zaparkować ale się nie udało i jakoś tak stanęłam że milimetry brakowało to innego auta. Kolo z tego auta (przystojny) wine zrzucał na mnie że mu auto porysowałam gdzie okazało się że on próbował po prostu odszkodanie wymusić bo szkoda była z przodu a ja przy dupie parkowałam. Potem nie wiem co się działo ale na końcu zaprzyjaźniliśmy się? 🤣🤣PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️11.5.2025 - CRL 3.87mm
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
dailydamn wrote:Dzień dobry w ten słoneczny i mega mroźny poniedziałkowy poranek 🥶☀️ Życzę Wam dobrego tygodnia ♥️
A ja sobie mówiłam: nie nakręcaj się, w każdym cyklu było coś innego. Zeszły cykl był zupełnie inny i nie było pozytywu. I tak było do dziś.. tornado nakręcania czas start 😅 Co u mnie ze zmian? A no to, że w środę o 8:00 miałam pobierany wymaz MUCH, lekarz za mocno pobrał wymaz i miałam aż do czwartku południa beżowo/brązowe plamienie. Od tego czasu cisza, w środku nic nie było, śluz mleczno wodnisty. Za namową tutaj na forum stwierdziłam, że też spróbuję współżycia w 6-9dpo. Po godzinie wstałam, poszłam do toalety i zobaczyłam na papierze różowy śluz z jedną malutką krwinką. W środku po tym wypłynięciu już nic nie było. Nigdy wcześniej tak nie miałam i szkoda, że zdarzyło się tak w cyklu AKURAT po wymazie, bo to albo plamienie implantacyjne albo jakieś podrażnienie po wymazie, które spowodował stosunek. A żeby było lepiej w tym cyklu robię codziennie testy ciążowe i owulacyjne (widziałam na tik toku robienie Lh i hcg po owulacji) dodatkowo od wzięcia zastrzyku, żeby kontrolować stopień wypłukania. Dziś 10 dni po zastrzyku, 8dpo, a różowa cieniutka kreseczka dalej widoczna. Gdzie 8-9 dni po zastrzyku było już całkowicie biało + wskaźnik LH w aplikacji Premom zaczyna sobie rosnąć 🫣 I jak tu normalnie i spokojnie żyć? Zwariować można, powiedzcie, że nie tylko ja się tak nakręcam jak już przychodzi 7-10 dpo 😅
Nie tylko Ty 🙈🙈🙈dailydamn lubi tę wiadomość
12.24 💔 6tc
01.25 💔 6tc
19.02 ⏸️
10.03 0, 53cm - serce bije!
31.03 2,5 cm - mały misio ❤️
14.04. prenatalne - 5,12 cm
25.04. 152 bpm, 13+2 -
dailydamn wrote:Dzień dobry w ten słoneczny i mega mroźny poniedziałkowy poranek 🥶☀️ Życzę Wam dobrego tygodnia ♥️
A ja sobie mówiłam: nie nakręcaj się, w każdym cyklu było coś innego. Zeszły cykl był zupełnie inny i nie było pozytywu. I tak było do dziś.. tornado nakręcania czas start 😅 Co u mnie ze zmian? A no to, że w środę o 8:00 miałam pobierany wymaz MUCH, lekarz za mocno pobrał wymaz i miałam aż do czwartku południa beżowo/brązowe plamienie. Od tego czasu cisza, w środku nic nie było, śluz mleczno wodnisty. Za namową tutaj na forum stwierdziłam, że też spróbuję współżycia w 6-9dpo. Po godzinie wstałam, poszłam do toalety i zobaczyłam na papierze różowy śluz z jedną malutką krwinką. W środku po tym wypłynięciu już nic nie było. Nigdy wcześniej tak nie miałam i szkoda, że zdarzyło się tak w cyklu AKURAT po wymazie, bo to albo plamienie implantacyjne albo jakieś podrażnienie po wymazie, które spowodował stosunek. A żeby było lepiej w tym cyklu robię codziennie testy ciążowe i owulacyjne (widziałam na tik toku robienie Lh i hcg po owulacji) dodatkowo od wzięcia zastrzyku, żeby kontrolować stopień wypłukania. Dziś 10 dni po zastrzyku, 8dpo, a różowa cieniutka kreseczka dalej widoczna. Gdzie 8-9 dni po zastrzyku było już całkowicie biało + wskaźnik LH w aplikacji Premom zaczyna sobie rosnąć 🫣 I jak tu normalnie i spokojnie żyć? Zwariować można, powiedzcie, że nie tylko ja się tak nakręcam jak już przychodzi 7-10 dpo 😅
Ja wyjeżdżam w czwartek, nie biorę termometru, więc trochę się odstresuje. Wrócę to będzie 11dpo więc będę miała te najgorsze dni niestety w domu na urlopie 😅
dailydamn lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 czerwiec HSG
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
Belia wrote:Dziewczyny, tak wychillowalam w tym miesiącu że skończyły mi się suple i wyjadam jakieś stare 😂 ale już domówiłam i zamówiłam sobie dodatkowo cynk i magnez tylko, że w proszku. Teraz mnie naszło jednak takie głupie pytanka. Powiedzcie mi, jeżeli na ulotce jest napisane żeby pić np uednamiarke w szklance wody to ja mogę wymieszać te dwa suplementy ? 😂
"Suplementacji magnezu nie powinno się łączyć z wapniem, żelazem i cynkiem, ponieważ mogą one zmniejszać przyswajalność magnezu. Magnez najlepiej przyjmować wieczorem, wraz z posiłkiem, aby poprawić jego przyswajalność i wspomóc relaksację przed snem"Belia lubi tę wiadomość
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Starania od 10/2024
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
👸02/2025 ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
👸 ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
👸 ✓Cytologia/HPV
👸 💊Euthyrox 12.5
👸04/2025❗AMH 1,340😭 | WitD 150
👸❗TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
👸 ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
👸 ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
👸 💊 Euthyrox 25, Duphaston
⏳ powtórka 5 tarczycowa, D3, prolaktyna
🤞badanie nasienia
⏳10.06 - wizyta w klinice