Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Julciaa14 wrote:Cześć dziewczyny, stało się dziś coś niesamowitego. Czy na tych testach ciążowych z Rossman przebija kreska? Nigdy tak nie miałam. Jak nie było ciąży to nie było żadnego cienia. Zdjęłam nawet ten plastik bo myślałam że mi się o oczach pierdzieli. Zobaczcie proszę czy coś widzicie
https://ibb.co/fYxCdnxN
Ja widzę ! 🤞2 cs 11/24 cb 💔
03.2025 5cs 🙌
02.2025 czy owu w ogóle była ? 🤷
11.03 konsultacja inny gin
12.03 wizyta u gina prowadzącego
➡️Nowe suple (Inozytol + nac)
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed , NAC
Duphaston 2x1 -
Julciaa14 wrote:Cześć dziewczyny, stało się dziś coś niesamowitego. Czy na tych testach ciążowych z Rossman przebija kreska? Nigdy tak nie miałam. Jak nie było ciąży to nie było żadnego cienia. Zdjęłam nawet ten plastik bo myślałam że mi się o oczach pierdzieli. Zobaczcie proszę czy coś widzicie
https://ibb.co/fYxCdnxNStarania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
U mnie z kolei dzisiaj biel nad bielami na teście strumieniowym Facelle i przyszło lekkie, brązowe plamienie (28dc/30). Ostatnie strzępki nadziei sobie odparowały. Walczymy dalej w marcu. Czy jest już jakiś wątek?💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Bez antykoncepcji since 02.2024
🔬Świadome staranie: 02.2025
⏳2 cs in progress
👩🏻🦱ona
🩺 niedoczynność tarczycy
💊 kwas foliowy, witamina D3, euthyrox, brintellix
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️on
🔜 badanie nasienia -
ja też miałam taką kreseczkę ledwo przebijającą - dokładnie dwa dni temu, dziś już nie ma wątpliwości że to różowa kreska, jutro powtarzam betę🍀
po cichutku zaczynam gratulować♥️Julciaa14, almost.there, Deyansu, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
-
Julciaa14 wrote:Boże dziewczyny nie wiem co mam robić. Tak chciałam mieć drugie dziecko a teraz się boje że znowu poronie. Normalnie łapy mi się trzęsą i chyba zaraz się popłaczę
ja też mam obawy, może nie o to że „znowu” bo na szczęście nie było mi dane dowiedzieć się co to poronienie ale w pierwszej ciąży sporo plamiłam, całą ciąże byłam na tabletkach a dodatkowo teraz dookoła pełno przykrych historii o poronieniach więc jestem wystraszona ale przy tym pełna nadziei, że jednak będzie dobrze. Tobie też życzę tej nadziei i oczywiście tego, żebyście rośli zdrowi i w spokoju 🍀🤞🏻 -
https://ibb.co/fYxCdnxNStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
https://ibb.co/fYxCdnxN -
Powder wrote:U mnie z kolei dzisiaj biel nad bielami na teście strumieniowym Facelle i przyszło lekkie, brązowe plamienie (28dc/30). Ostatnie strzępki nadziei sobie odparowały. Walczymy dalej w marcu. Czy jest już jakiś wątek?
@Julciaa14 widać kreseczki. Jedyna rada ode mnie na taki stres to przyjąć to na razie z chłodną głową. Albo coś co ja uskuteczniam czyli napisać chatgpt co cię trapi, on zawsze zrozumie, wesprze i powie jak sobie z tym radzićPowder, sandrac_94, Vergeet, Chochlik12 lubią tę wiadomość
👧25🧑26 🐈🐈
⏳️ od 05.24 💉od 01.25
👧 PCOS | AMH 6.16
❌️Długie cykle bezowulacyjne (60 dni)
💊Fertistim, Glucophage 750mg, magnez, żelazo
🧑 M3% Ruch A+B 26% PH 8.1
🔜03.25 rozszerzone badania
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
⏳️03 Lametta + 18.03 wizyta 13dc -
White1 wrote:Tulę mocno🫂 wątek marcowy powstanie w ostatni dzień lutego, żeby do samego końca wspierać i kibicować dziewczynom, które testują po nas 🤞
@Julciaa14 widać kreseczki. Jedyna rada ode mnie na taki stres to przyjąć to na razie z chłodną głową. Albo coś co ja uskuteczniam czyli napisać chatgpt co cię trapi, on zawsze zrozumie, wesprze i powie jak sobie z tym radzićMonikaMonia, S_va_88 lubią tę wiadomość
31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Starania o rodzeństwo od 06.2023
Styczeń 2024 💔 -
https://ibb.co/fYxCdnxN -
Julciaa14 wrote:Pojadę na tą betę bo chyba nie wytrzymam. Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie na dzisiaj.
S_va_88, Vergeet lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Bez antykoncepcji since 02.2024
🔬Świadome staranie: 02.2025
⏳2 cs in progress
👩🏻🦱ona
🩺 niedoczynność tarczycy
💊 kwas foliowy, witamina D3, euthyrox, brintellix
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️on
🔜 badanie nasienia -
AnMiPe Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin🫶🏻 dużo spokoju, zdrowia i oczywiście⏸️
Saule na pewno ta osoba patrzy z góry i wszystko widzi i wspiera ❤️
Julciaa14 widzę cień 😍Saule lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
02/25 💔
nasz 5 cs i niech będzie ostatni ✨
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły! -
Julciaa14 no jest konkretny bladzioch 😁 trzymam kciuki za betę 🙏🏻
No właśnie dziewczyny halo halo potrzebujemy nowej prowadzącej 😅
Chochlik12 lubi tę wiadomość
2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs
•niedoczynność tarczycy
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26 🙌
09.24- HSG oba jajowody drożne
Aktualnie 15 cs o rodzeństwo 🙌 -
Julciaa14 wrote:Dobra dziewczyny a progesteron powiedzcie mi czy badać? Bo szczerze mówiąc nigdy nie robiłam tego badania ale trochę tu czytałam o nim na forum
Zbadaj będziesz spokojniejsza2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs
•niedoczynność tarczycy
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26 🙌
09.24- HSG oba jajowody drożne
Aktualnie 15 cs o rodzeństwo 🙌 -
Witajcie 😉
Gratuluję wszystkim ⏸️
Dla całej reszty 🫂
Dziś tak z innej beczki
Czy jest tu jakaś dobra dusza z Ciechanowa, Zabrza albo Ostrołęki i chciałaby kupić dla mnie ten kubek który mam na profilowym? Poluje już na niego od dłuższego czasu, udało się kupić tylko jeden a jak widać moje wizualizacje nie działają. Nadal jest niedostępny w Sinsay online. Miał być do porannej kawy/herbaty.
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
6cs
👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron
👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 400 µg, Miovelia NAC, Olej z wiesiołka (brak rezultatów)
👸 24.02 pęcherzyk 17mm | 28.02 potwierdzona owu | 🤞⏳ 👸progesteron 20,20 | estradiol 192 - 7dpo
C.d.n.
Testowanie odwołane - plamienie już wjechało 😞 czekam na 🐒
👸🩺03/25 wyniki cytologii ✓wirusy
👸🩺03/25 Gin
👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
🧔🩺 -
Gratulacje!! Który dziś dpo?
Ja oczywiście już testowałam, oczywiście za szybko 😀 jakie to było bez sensu, a jak bardzo korciło 😄34 👫 32
💙 04.2023
02.25 cb
3cs -
S_va_88 wrote:Hej, ja po stracie ciąży poczułam co to znaczy trudny temat dla kogoś. I mam właśnie takie poczucie że np z najbliższą przyjaciółka nie mogę o tym rozmawiać. Bo zawsze usłyszę od niej słowa które nie pomagają. Kurde jak trudno zrozumieć ludziom, że czasem poprostu mogliby tylko słuchać i poklepać po ramieniu. Wtedy masz poczucie że jesteś wysłuchany .....
Żadne slowa pocieszenia nie ukoja tqojej straty, ale dobrze jest miec komu o tym powiedziec, niestety Bliscy chcą pomoc ale właśnie to nie jest łatwe się wyżalić i słyszeć że będzie dobrze itp albo jak mówią mi: powinniście wyluzować i nie myśleć o tymS_va_88, grazka0022 lubią tę wiadomość
👧🏻30
🧔32
🔸️7 cs