Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoanne wrote:Gratulacje!! Który dziś dpo?
Ja oczywiście już testowałam, oczywiście za szybko 😀 jakie to było bez sensu, a jak bardzo korciło 😄Yoanne lubi tę wiadomość
31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Starania o rodzeństwo od 06.2023
Styczeń 2024 💔 -
Ja miałam jutro zbadać w końcu betę ale mi się młody pochorował i nic z tego.. nie mam go z kim zostawić 😥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 14:14
-
Zosia667 wrote:Witajcie 😉
Gratuluję wszystkim ⏸️
Dla całej reszty 🫂
Dziś tak z innej beczki
Czy jest tu jakaś dobra dusza z Ciechanowa, Zabrza albo Ostrołęki i chciałaby kupić dla mnie ten kubek który mam na profilowym? Poluje już na niego od dłuższego czasu, udało się kupić tylko jeden a jak widać moje wizualizacje nie działają. Nadal jest niedostępny w Sinsay online. Miał być do porannej kawy/herbaty.
Zosia667 lubi tę wiadomość
🏃🏻♀️ 35
TSH, FT4, ATG, ATPO, prolaktyna 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina - 6,86, B12 - 472, kwas foliowy - 16,41
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne 26-28 dni
Cytologia 01.2025 - NILM 🆗 USG piersi 11.2024 🆗
Badania w 9 d.p.o. (10.2024) Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. (10.2024) FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, l-karnityna, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, reswetratol, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie rozszerzone nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
01.2025 - IUI (cykl naturalny)❌
02.2025 - IUI (cykl naturalny)❌
03.2025 ➡️ 15 cs IUI (Lametta, 2 pęcherzyki)✊🏼
-
Runnerka wrote:Ja jestem z Zabrza, mogę tam zajrzeć w środę lub czwartek. Kubeczek śliczny, może sama się skuszę 😀
Witam koleżankę z Zabrza 😅Runnerka lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻
🩷IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ⏳
On 🙋🏻♂️
🩷 02.2025 nasienie:morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷7cs (4 stymulowany letrozolem)
🩸08.03💉?🥚?
🤞?
———————————————————
💊Avamina 1000SR, Acard 75, Euthyrox 50 i worek supli -
Julciaa14 wrote:Dziewczyny beta 2.65 progesteron 5.93
Chyba jakiś błąd w teście byłStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
karczoch321 wrote:Mam nadzieję, że szybko Cię stąd pożegnamy i znikniesz z”na fioletowym wątku. Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było w porządku 🫶
A ja byłam pewna, że po CB jednak cykl mi się rozreguluje, ale faktycznie wygląda na to, że owulacja się zbliża…? 😳 i o dziwo to by się nawet pokrywało z wyliczeniami apki. Szczerze mówiąc jestem raczej w szoku. Gdzieś tam w głębi duszy chciałam ten miesiąc odpuścić, ale staraczkowy brain (genialne określenie!) kazał mi oczywiście zamówić testy owu i je robię.
Trochę (bardzo) jestem zła za to na siebie, bo ledwo co pogodziłam się z tym, że straciłam te dwie pierwsze wyczekane kreski, a tu raptem w tym samym miesiącu jednak narzucam na siebie presję (czekania na pik, testowania, potem badania krwi, testowanie przed okresem itd, wiecie same…) 😐
Ale jak rozumiem, nawet jeśli wyłapie pik, to ewentualnie czy faktycznie do owulacji doszło mogę wyłapać albo na monitoringu u ginekologa albo po badaniu proga te 7dpo?
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔 (cykl stymulowany)
4.03 ⏸️- ciąża biochemiczna 💔 (cykl naturalny)
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON -
@ater serdecznie dziękuję, niech się spełniają takie życzenia 🩷
@Saule przykro mi, że spotkało Cię takie cierpienie 🤍
Jak mówiłam, tak robię. Spójrzcie, jak Bałtyk dzisiaj zmiennym był.🩵
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 18:55
AnitaK, Darrika, snieżka, Saule, Olisska, Claudii, Loraa, Marzycielka94, DreamBee, Mstka, Nana11, S_va_88, Powder, ater, beautifullady lubią tę wiadomość
🤶 29l. 🎅34 l.
starania od 5.2024 r.
💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Jej ja też marzę o pojechaniu kiedyś zima nad Bałtyk, piękne fotki i jaka różnica, zmienna pogoda jak w górach 😁
@Julcia kurcze trzymam kciuki, żeby to jednak nie bym fałszywy test, ta kreska naprawdę niby bladziocj ale widoczny od razu, więc aż dziwna tą beta, może dopiero startuje? Kciuki mocne 🤞33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja tak wskakuje z meldunkiem, nie wiem nawet czy dzisiaj się rano przywitałam 😅 bo obudziłam się i korzystając z wolnej chaty odpaliłam od razu xboxa.
Aleeee wczoraj coś działaliśmy, a ja słusznie dobrze wyczułam krótszy cykl i szybszą owulke, bo śluz dzisiaj dużo i płodny, a teraz zaczął się odzywać lewy jajnik, nie wiem czy dzisiaj coś poprawiny, czy zostawiamy sprawy w rękach wczorajszej armii żołnierzy, którzy czekają w gotowości na komórkę 🤭
W każdym razie dzisiaj 13 dc, owulke uznaje, że dzisiaj jest to i będę się mogła w kolejnym wątku na konkretną datę na testowanie wpisać, a nie jako wolny strzelec 😁Wojcinka, AnitaK, Marzycielka94, DreamBee, MonikaMonia, S_va_88, ater, Meggi_** lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
12 cs!🤞⏳️do marca
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Darrika wrote:Jej ja też marzę o pojechaniu kiedyś zima nad Bałtyk, piękne fotki i jaka różnica, zmienna pogoda jak w górach 😁
@Julcia kurcze trzymam kciuki, żeby to jednak nie bym fałszywy test, ta kreska naprawdę niby bladziocj ale widoczny od razu, więc aż dziwna tą beta, może dopiero startuje? Kciuki mocne 🤞31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Styczeń 2024 💔 -
Julciaa14 wrote:Ale jakby test sikany coś złapał to we krwi chyba tym bardziej by było. Tak mi się wydaje
Na logikę tak, ale błędy w labie też się zdarzają 🤷♀️ powtarzasz jutro test jakiś sikany czy zostawiasz temat i czekasz na @ albo jej nie przyjscie ?33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
12 cs!🤞⏳️do marca
Julciaa14 wrote:Ale jakby test sikany coś złapał to we krwi chyba tym bardziej by było. Tak mi się wydaje
AnitaK lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
AnMiPe wrote:
Liliuszka_2024 lubi tę wiadomość
Starania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
Darrika wrote:Ja tak wskakuje z meldunkiem, nie wiem nawet czy dzisiaj się rano przywitałam 😅 bo obudziłam się i korzystając z wolnej chaty odpaliłam od razu xboxa.
Aleeee wczoraj coś działaliśmy, a ja słusznie dobrze wyczułam krótszy cykl i szybszą owulke, bo śluz dzisiaj dużo i płodny, a teraz zaczął się odzywać lewy jajnik, nie wiem czy dzisiaj coś poprawiny, czy zostawiamy sprawy w rękach wczorajszej armii żołnierzy, którzy czekają w gotowości na komórkę 🤭
W każdym razie dzisiaj 13 dc, owulke uznaje, że dzisiaj jest to i będę się mogła w kolejnym wątku na konkretną datę na testowanie wpisać, a nie jako wolny strzelec 😁Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:Widzę że jedziemy na tym samym wózku test owu pozytywny rano działaliśmy bo mój stwierdził ,że przejmuje kontrolę 😂 ale nie nakręcam się.. dziś też mi powiedział że kobiety się nakręcają i nie potrzebnie bo za dużo analizujemy i później problemy ...bo się nie udaje. Więc mam cichą nadzieję,że armia się dobije😉🫣
O to fajnie, mam nadzieję, że te nasze owulki zowowcuja, chociaż ja się już nie nakręcam prawdę mówiąc, co ma być to będzie i tak jesteśmy już na mecie starań, więc chce ten okres przejść w spokoju, bez nakręcania się i doszukiwania objawów. Jeszcze w listopadzie miałabym duże nadzieję, bo krótki cykl, lewy jajnik itd ale i takie idealne cykle nam już nie pykły, więc czemu ten by miał? Chyba, że jakieś szczęście nad tym symbolicznym 12 cyklem wisi to może, ale to się okaże za ponad 2 tygodnie, zamierzam ten czas spędzić na swoich pasjach, graniu i spędzaniu milo każdego dnia na ile się da, a nie wyszukiwaniu objawów i robieniu nadziei 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 20:03
S_va_88 lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
12 cs!🤞⏳️do marca
Darrika wrote:Na logikę tak, ale błędy w labie też się zdarzają 🤷♀️ powtarzasz jutro test jakiś sikany czy zostawiasz temat i czekasz na @ albo jej nie przyjscie ?
Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Styczeń 2024 💔 -
Runnerka wrote:Ja jestem z Zabrza, mogę tam zajrzeć w środę lub czwartek. Kubeczek śliczny, może sama się skuszę 😀
Kochana, jeśli mi go kupisz to Ci w dzieciach wynagrodzę 😁🤞
Runnerka lubi tę wiadomość
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
6cs
👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron
👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 400 µg, Miovelia NAC, Olej z wiesiołka (brak rezultatów)
👸 24.02 pęcherzyk 17mm | 28.02 potwierdzona owu | 🤞⏳ 👸progesteron 20,20 | estradiol 192 - 7dpo
C.d.n.
Testowanie odwołane - plamienie już wjechało 😞 czekam na 🐒
👸🩺03/25 wyniki cytologii ✓wirusy
👸🩺03/25 Gin
👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
🧔🩺 -
Darrika wrote:O to fajnie, mam nadzieję, że te nasze owulki zowowcuja, chociaż ja się już nie nakręcam prawdę mówiąc, co ma być to będzie i tak jesteśmy już na mecie starań, więc chce ten okres przejść w spokoju, bez nakręcania się i doszukiwania objawów. Jeszcze w listopadzie miałabym duże nadzieję, bo krótki cykl, lewy jajnik itd ale i takie idealne cykle nam już nie pykły, więc czemu ten by miał? Chyba, że jakieś szczęście nad tym symbolicznym 12 cyklem wisi to może, ale to się okaże za ponad 2 tygodnie, zamierzam ten czas spędzić na swoich pasjach, graniu i spędzaniu milo każdego dnia na ile się da, a nie wyszukiwaniu objawów i robieniu nadziei 🤭
Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:No ja w styczniu odpuściłam i pojawiła się nadzieja bo zero pms i okres spóźniony ale fałszywy alarm... Ale w tym cyklu bardzo odczuwam jajniki więc taka dość mocno dająca znać owulka chyba bo nie pamiętam,żeby tak dawało... No nic chciałabym ale chyba nie będę się nakręcać i testować wcześniej mam założenie wytrzymać do okresu jak nie dostanę w terminie to w tedy będę testować 🫣😂
No to już w ogóle piona, damy radę wytrwać, ja też czekam i będę testować po terminie małpy, jak nie przyjdzie. Robiłam tak w grudniowym cyklu i styczniowym, żadnego testowania wcześniej i naprawdę to pomaga ma głowę, przyjście małpy mnie mniej załamuje i boli niż ta cholerna biel na teście33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
12 cs!🤞⏳️do marca
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️