Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoanne wrote:Gratulacje!! Który dziś dpo?
Ja oczywiście już testowałam, oczywiście za szybko 😀 jakie to było bez sensu, a jak bardzo korciło 😄Yoanne lubi tę wiadomość
31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Starania o rodzeństwo od 06.2023
Styczeń 2024 💔
Marzec 2025 ⏸️🤞🤞
24.04 mamy serduszko ❤️ -
Ja miałam jutro zbadać w końcu betę ale mi się młody pochorował i nic z tego.. nie mam go z kim zostawić 😥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 14:14
-
Zosia667 wrote:Witajcie 😉
Gratuluję wszystkim ⏸️
Dla całej reszty 🫂
Dziś tak z innej beczki
Czy jest tu jakaś dobra dusza z Ciechanowa, Zabrza albo Ostrołęki i chciałaby kupić dla mnie ten kubek który mam na profilowym? Poluje już na niego od dłuższego czasu, udało się kupić tylko jeden a jak widać moje wizualizacje nie działają. Nadal jest niedostępny w Sinsay online. Miał być do porannej kawy/herbaty.
Zosia667 lubi tę wiadomość
🏃🏻♀️ 35
Tarczyca 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina & B12 & kwas foliowy 🆗
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne, owulacje potwierdzone
Cytologia - NILM 🆗
Badania w 9 d.p.o. Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
15 cs - 0 ⏸️
01-03.2025 3 x IUI ❌
04-05.2025 IMSI (protokol dlugi): Marvelon ➡️ Gonapeptyl Daily ➡️ 💉75j Menopur + 150j Gonal f ➡️ 🔬 punkcja - pobranych 10 🥚mamy 5❄️❄️❄️❄️❄️ (8A, EB2, 3BA, 4BA, 5BB)
1️⃣FET 13.06 (EB2) 6dpt ⏸️ 7dpt bHCG 76,4 ➡️ 10dpt bHCG 402 ➡️ 12 dpt bHCG 1518😮 -
Runnerka wrote:Ja jestem z Zabrza, mogę tam zajrzeć w środę lub czwartek. Kubeczek śliczny, może sama się skuszę 😀
Witam koleżankę z Zabrza 😅Runnerka lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻 IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ✅ laparohistero ✅
On 🙋🏻♂️02.2025 nasienie: morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷10cs (1 cykl na CLO)
🩸09.06
👨⚕️23.06 2 pęcherzyki prawy jajnik 1 lewy jajnik
💉25.05 Zivafert 17:00
💊27.06 utrogestan 3x0,3
————————————————-
💊4 cykle stymulowane (3x owulacja 1x brak)
👩⚕️od 03.25 Angelius Katowice dr GM
———————————————————
💊Avamina 1000SR, Acard 75, Euthyrox 50 i worek supli -
Julciaa14 wrote:Dziewczyny beta 2.65 progesteron 5.93
Chyba jakiś błąd w teście byłStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀 -
karczoch321 wrote:Mam nadzieję, że szybko Cię stąd pożegnamy i znikniesz z”na fioletowym wątku. Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko było w porządku 🫶
A ja byłam pewna, że po CB jednak cykl mi się rozreguluje, ale faktycznie wygląda na to, że owulacja się zbliża…? 😳 i o dziwo to by się nawet pokrywało z wyliczeniami apki. Szczerze mówiąc jestem raczej w szoku. Gdzieś tam w głębi duszy chciałam ten miesiąc odpuścić, ale staraczkowy brain (genialne określenie!) kazał mi oczywiście zamówić testy owu i je robię.
Trochę (bardzo) jestem zła za to na siebie, bo ledwo co pogodziłam się z tym, że straciłam te dwie pierwsze wyczekane kreski, a tu raptem w tym samym miesiącu jednak narzucam na siebie presję (czekania na pik, testowania, potem badania krwi, testowanie przed okresem itd, wiecie same…) 😐
Ale jak rozumiem, nawet jeśli wyłapie pik, to ewentualnie czy faktycznie do owulacji doszło mogę wyłapać albo na monitoringu u ginekologa albo po badaniu proga te 7dpo?
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌IO
❌lekka niedoczynność- Letrox50
FSH 6,68 : LH 3,91
🧔🏽♂️
❌ morfologia 0% (było 4%), koncentracja, ilość, ruch ok.
📆 start cyklu —> 6.06
📆 lipiec? z kompletem badan- diagnostyka u dr Strus -
@ater serdecznie dziękuję, niech się spełniają takie życzenia 🩷
@Saule przykro mi, że spotkało Cię takie cierpienie 🤍
Jak mówiłam, tak robię. Spójrzcie, jak Bałtyk dzisiaj zmiennym był.🩵
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 18:55
AnitaK, Darrika, snieżka, Saule, Olisska, Claudii, Loraa, Marzycielka94, DreamBee, Mstka, Nana11, S_va_88, Powder, ater, beautifullady lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Jej ja też marzę o pojechaniu kiedyś zima nad Bałtyk, piękne fotki i jaka różnica, zmienna pogoda jak w górach 😁
@Julcia kurcze trzymam kciuki, żeby to jednak nie bym fałszywy test, ta kreska naprawdę niby bladziocj ale widoczny od razu, więc aż dziwna tą beta, może dopiero startuje? Kciuki mocne 🤞34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja tak wskakuje z meldunkiem, nie wiem nawet czy dzisiaj się rano przywitałam 😅 bo obudziłam się i korzystając z wolnej chaty odpaliłam od razu xboxa.
Aleeee wczoraj coś działaliśmy, a ja słusznie dobrze wyczułam krótszy cykl i szybszą owulke, bo śluz dzisiaj dużo i płodny, a teraz zaczął się odzywać lewy jajnik, nie wiem czy dzisiaj coś poprawiny, czy zostawiamy sprawy w rękach wczorajszej armii żołnierzy, którzy czekają w gotowości na komórkę 🤭
W każdym razie dzisiaj 13 dc, owulke uznaje, że dzisiaj jest to i będę się mogła w kolejnym wątku na konkretną datę na testowanie wpisać, a nie jako wolny strzelec 😁Wojcinka, AnitaK, Marzycielka94, DreamBee, MonikaMonia, S_va_88, ater, Meggi_** lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Jej ja też marzę o pojechaniu kiedyś zima nad Bałtyk, piękne fotki i jaka różnica, zmienna pogoda jak w górach 😁
@Julcia kurcze trzymam kciuki, żeby to jednak nie bym fałszywy test, ta kreska naprawdę niby bladziocj ale widoczny od razu, więc aż dziwna tą beta, może dopiero startuje? Kciuki mocne 🤞31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Styczeń 2024 💔
Marzec 2025 ⏸️🤞🤞
Julciaa14 wrote:Ale jakby test sikany coś złapał to we krwi chyba tym bardziej by było. Tak mi się wydaje
Na logikę tak, ale błędy w labie też się zdarzają 🤷♀️ powtarzasz jutro test jakiś sikany czy zostawiasz temat i czekasz na @ albo jej nie przyjscie ?34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Julciaa14 wrote:Ale jakby test sikany coś złapał to we krwi chyba tym bardziej by było. Tak mi się wydaje
AnitaK lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
-
AnMiPe wrote:
Liliuszka_2024 lubi tę wiadomość
Starania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
Darrika wrote:Ja tak wskakuje z meldunkiem, nie wiem nawet czy dzisiaj się rano przywitałam 😅 bo obudziłam się i korzystając z wolnej chaty odpaliłam od razu xboxa.
Aleeee wczoraj coś działaliśmy, a ja słusznie dobrze wyczułam krótszy cykl i szybszą owulke, bo śluz dzisiaj dużo i płodny, a teraz zaczął się odzywać lewy jajnik, nie wiem czy dzisiaj coś poprawiny, czy zostawiamy sprawy w rękach wczorajszej armii żołnierzy, którzy czekają w gotowości na komórkę 🤭
W każdym razie dzisiaj 13 dc, owulke uznaje, że dzisiaj jest to i będę się mogła w kolejnym wątku na konkretną datę na testowanie wpisać, a nie jako wolny strzelec 😁Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:Widzę że jedziemy na tym samym wózku test owu pozytywny rano działaliśmy bo mój stwierdził ,że przejmuje kontrolę 😂 ale nie nakręcam się.. dziś też mi powiedział że kobiety się nakręcają i nie potrzebnie bo za dużo analizujemy i później problemy ...bo się nie udaje. Więc mam cichą nadzieję,że armia się dobije😉🫣
O to fajnie, mam nadzieję, że te nasze owulki zowowcuja, chociaż ja się już nie nakręcam prawdę mówiąc, co ma być to będzie i tak jesteśmy już na mecie starań, więc chce ten okres przejść w spokoju, bez nakręcania się i doszukiwania objawów. Jeszcze w listopadzie miałabym duże nadzieję, bo krótki cykl, lewy jajnik itd ale i takie idealne cykle nam już nie pykły, więc czemu ten by miał? Chyba, że jakieś szczęście nad tym symbolicznym 12 cyklem wisi to może, ale to się okaże za ponad 2 tygodnie, zamierzam ten czas spędzić na swoich pasjach, graniu i spędzaniu milo każdego dnia na ile się da, a nie wyszukiwaniu objawów i robieniu nadziei 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 20:03
S_va_88 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika wrote:Na logikę tak, ale błędy w labie też się zdarzają 🤷♀️ powtarzasz jutro test jakiś sikany czy zostawiasz temat i czekasz na @ albo jej nie przyjscie ?
Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Styczeń 2024 💔
Marzec 2025 ⏸️🤞🤞
Runnerka wrote:Ja jestem z Zabrza, mogę tam zajrzeć w środę lub czwartek. Kubeczek śliczny, może sama się skuszę 😀
Kochana, jeśli mi go kupisz to Ci w dzieciach wynagrodzę 😁🤞
Runnerka lubi tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
beta 410
prog 25,40 -
Darrika wrote:O to fajnie, mam nadzieję, że te nasze owulki zowowcuja, chociaż ja się już nie nakręcam prawdę mówiąc, co ma być to będzie i tak jesteśmy już na mecie starań, więc chce ten okres przejść w spokoju, bez nakręcania się i doszukiwania objawów. Jeszcze w listopadzie miałabym duże nadzieję, bo krótki cykl, lewy jajnik itd ale i takie idealne cykle nam już nie pykły, więc czemu ten by miał? Chyba, że jakieś szczęście nad tym symbolicznym 12 cyklem wisi to może, ale to się okaże za ponad 2 tygodnie, zamierzam ten czas spędzić na swoich pasjach, graniu i spędzaniu milo każdego dnia na ile się da, a nie wyszukiwaniu objawów i robieniu nadziei 🤭
Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:No ja w styczniu odpuściłam i pojawiła się nadzieja bo zero pms i okres spóźniony ale fałszywy alarm... Ale w tym cyklu bardzo odczuwam jajniki więc taka dość mocno dająca znać owulka chyba bo nie pamiętam,żeby tak dawało... No nic chciałabym ale chyba nie będę się nakręcać i testować wcześniej mam założenie wytrzymać do okresu jak nie dostanę w terminie to w tedy będę testować 🫣😂
No to już w ogóle piona, damy radę wytrwać, ja też czekam i będę testować po terminie małpy, jak nie przyjdzie. Robiłam tak w grudniowym cyklu i styczniowym, żadnego testowania wcześniej i naprawdę to pomaga ma głowę, przyjście małpy mnie mniej załamuje i boli niż ta cholerna biel na teście34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.