X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • White1 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Trzymam za Ciebie kciuki ✊️ też miałam testować w środę ale dziś mam wizytę u ginekologa i mam nadzieję że ze powie po usg ze albo wóz albo przewóz bo dalsze oczekiwanie mnie wykończy 😂
    Daj znać po wizycie!

assialbnn lubi tę wiadomość

👧25🧑26 🐈🐈
    ⏳️ od 05.24 💉od 01.25

👧 PCOS | AMH 6.16
    ❌️Długie cykle bezowulacyjne (60 dni)
    💊Fertistim, Glucophage 750mg, magnez, żelazo

🧑 M3% Ruch A+B 26% PH 8.1
    🔜03.25 rozszerzone badania

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta93 wrote:
    Witam sie dziewczyny. Wracam po rodzeństwo dla mojej malej iskierki ponad 2 letniej. Mieliśmy 2 transfery przed nia bo starania trwaly 8 lat i cud chcial ze przyszla ciaza niespodziewanie. Teraz tylko naturalnie sie staramy odkad skonczyla 7 miesiecy poki co nic 22 stycznia mialam piękny test owulacyjny, myślę kiedy moglby być efekt czy sie udalo, owukqcje czulam 2 dni później wiec dzis w teori 10 dpo okres wg apki na za tydzien tj 10 lutego ostatnio wydluzyly mi sie cykle , mialam 28 dni a teraz po 33/34 dni. Dzis robilam facelle ale nic nie pokazal od owulachi bolą piersi niesamowicie troche czuje co jakis czas podbrzusze jak cos dzwigne ale pozatym nic

Hej, fajnie, że do nas dołączasz 😁 trzymamy kciuki za Ciebie 🤞🏻

Marta93 lubi tę wiadomość

14 cykl starań o bejbika 👶🏻❤️ Robimy krótką przerwę? 😴

Nasza rzeczywistość:
    💃🏻 28, PCO/PCOS? AMH 6,94 🤔

🕺🏻 26, walczymy o poprawę jakości nasienia:
    ✅ Ilość:
    było 25 mln ➡️ jest 73.4mln 💪🏻
    ✅Koncentracja:
    było 11 mln/ml ➡️ jest 37.1 mln/ml
    ✖️Ruchliwość:
    było A=1% 😭, A+B=6%, A+B+C=17% ➡️ jest 0=0,3% 😭😭😭 A+B=11,5%, A+B+C=24,7%
    ✖️Morfologia: 2% (bez zmian 😢)
    ✖️Żywotność:
    była 74% ➡️ jest 32% 😭
    ✖️Lepkość (++), poprzednio było git 😒
    ✖️HBA: 43%

Trwamy w nawykach, suplementujemy się i walczymy dalej 💊🥗🏃🏼 Wizyta u androloga 14 marca.
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    Pomóżcie proszę, może są tu jakieś wyjadaczki wykresowe, które pomogą mi to ogarnąć - czy to cykl bezowulacyjny, owulacja już była, dopiero będzie, czy na razie jeszcze ciężko stwierdzić?

(wykres z ovufriend mam udostępniony na tablicy, tu wrzucam jeszcze link do screena z innej apki)

Po pierwsze - jeszcze nigdy chyba nie miałam aż tak stałych temperatur, zawsze jakoś bardziej to skakało. Tu pierwsze cztery dni krwawienia - to poronienie po biochemie. Po poprzednim biochemie pozytywny test owulacyjny wyszedł mi 14 dnia cyklu, w jeszcze poprzednim cyklu pozytywny był 12 dc. Tutaj ovu owulację zaznaczyło 14 dnia, ale nie mogłam w ogóle złapać piku na teście. Sprawdzałam bodajże od 11dc, najpierw było totalnie blado, potem zaczęło trochę rosnąć, tego 14 dc zrobiło się nieco mocniej, ale nadaj kreska nie ciemniejsza niż kontrolna, wieczorem zrobiłam jeszcze jeden, to już totalnie blado było, z kolei 15 i 16 dc - znowu trochę mocniej, ale intensywność taka jakby albo spadało, albo było dzień-dwa przed pikiem. Śluz w okolicach 13 do 16 czyli dzisiaj taki mieszany, z co jakiś czas się przebijającymi fragmentami płodnego.

No i niepokoi mnie ten spadek temperatury dzisiaj. Czy to jest cykl na straty? :(

https://ibb.co/5hZLgR1Z

Może jeszcze nie miałaś owulki i przyjdzie dzisiaj/jutro? U mnie tak to wygląda, że najniższa temperatura cyklu to dzień owulacji i zaraz następnego dnia skacze w górę. 😁 teoretycznie po Piku jest 48h na owulację. Może jutrzejszy dzień dużo Ci pokaże.

Nana11 lubi tę wiadomość

Nasza rzeczywistość:

✅ Ilość:
    ✅Koncentracja:
    ✖️Ruchliwość:
    ✖️Żywotność:
    była 74% ➡️ jest 32% 😭

Trwamy w nawykach, suplementujemy się i walczymy dalej 💊🥗🏃🏼 Wizyta u androloga 14 marca.
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merci92 wrote:
    Hej Dziewczyny, ja tak samo wracam po rodzeństwo dla Mojej córeczki również ponad 2 letniej. Zachodząc w ciąże z córką miałam o tyle szczęście, że udało się w pierwszym cyklu i w sumie człowiek na tym przykładzie stwierdziłby, że drugie też nie będzie problemem. No ale niestety z nadejściem na świat naszej małej krzykaczki przyszedł też reumatyzm męża(kilku letnie leczenie sterydami plus innymi zaburzającymi płodność lekarstwami) plus moja nie wyciszona laktacja w jednej piersi 🤦‍♀️ No i jeszcze dochodzi starość nie radość, która również nie pomaga.😃 Po prostu staram się przygotować mentalnie, że to jednak raz w życiu ma się szczęście a później trzeba o nie trochę powalczyć 😃No nic damy radę jakoś - staramy się od listopada więc krótko ale wiadomo psycha wariuje i się fiksuje okrutnie. Jestem typem zadaniowca, więc ja poczuje spokój jak zaliczę i odhaczę tylko żeby to było jeszcze takie proste... 😃

Wpiszcie mnie na testowanie 11.02.25 jeżeli znowu będę miała plamienia przed okresem to mi powiedzcie, że to na pewno nie krwawienie implantacyjne 😃

Fajnie, że do nas dołączasz 💖🙌🏻 już wpisuje Cię na testowanie!

Nasza rzeczywistość:

✅ Ilość:
    ✅Koncentracja:
    ✖️Ruchliwość:
    ✖️Żywotność:
    była 74% ➡️ jest 32% 😭

__

• Elena20 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch11 wrote:
    Dziewczyny 🥹 czy ja śnie?
    10/11 dpo , 12 dzień po Ovi ale test już był biały 8 dnia po

https://zapodaj.net/plik-Uqj2LyLqDU

Gratulacje🎉🎉🎉🎉

Finch11, Vergeet lubią tę wiadomość

👱‍♀️35🧑40

Elena ♀️👶 (7cs) TP 03.07.2025
    🫧23.10. 9dpo ⏸️ beta 8,23 prog 21,07
    🫧25.10. 11dpo beta 50,63 prog 26,29
    🫧28.10. 14dpo beta 297,12 prog 31,41
    🫧12.11. 6+1 ❤️ 0.35 cm CRL
    🫧25.11. 8+0 1.76cm CRL, wg USG 8+2
    🫧11.12. 10+2 3.33cm CRL, wg USG 10+2
    🫧12.12. 10+3 Veracity Premium, niskie ryzyka, dziewczynka 🩷
    🫧17.12. 11+1 pappa, beta hcg🧪
    🫧19.12. 11+3 usg prenatalne 🩺, niskie ryzyka, wg usg 12+1
    🫧 14.01. 15+0 150g słodkości 🍬🍓🧚‍♀️
    🫧 18.02. 20+5 badania połówkowe prawidłowe, Elena waży 392g 🍬🍭
    preg.png

Eliza ♀️👧(5cs) 11.07.2019 (3549g 58cm)
    age.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie wróciłam z badań 😁 musiałam powtórzyć prolaktynę bo ostatnio wyszła mi za wysoka xd mam nadzieję, że teraz będzie w porządku. Starałam się wyspać, iść tam w okolicach 10, nie dotykać piersi itp. 🫣 ciekawe, że ten hormon jest taki kapryśny

Darrika, Treaclynat lubią tę wiadomość

Nasza rzeczywistość:

✅ Ilość:
    ✅Koncentracja:
    ✖️Ruchliwość:
    ✖️Żywotność:
    była 74% ➡️ jest 32% 😭

__

• Nana11 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Może jeszcze nie miałaś owulki i przyjdzie dzisiaj/jutro? U mnie tak to wygląda, że najniższa temperatura cyklu to dzień owulacji i zaraz następnego dnia skacze w górę. 😁 teoretycznie po Piku jest 48h na owulację. Może jutrzejszy dzień dużo Ci pokaże.

Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że tak będzie, o ile się jeszcze nie pojawiła... Boję się, że przez to, że jestem teraz kłębkiem nerwów przez te biochemy, sama na siebie "sprowadziłam" zablokowaną owulację przez ten stres :(
    Nie wiem jak się nie nakręcać, a wiem na rozum, że to totalnie bez sensu

Piku raczej nie przegapiłam, z kolei ten dzisiejszy test, w przeciwieństwie do wszystkich z poprzednich dni, już po przekroczonym sporo czasie badania, ściemniał praktycznie do koloru kontrolnej kreski. (Wiadomo, niezgodnie z instrukcją, także już nie powinno się brać tego pod uwagę, ale kolory z poprzednich dni tylko blakły, nie ciemniały i to mnie zastanawia). Nie wiem czy wieczorem nie zrobię jeszcze jednego, ale zbankrutuję chyba na tych testach 😅

• Agni97 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja też właśnie wróciłam z badań 😁 musiałam powtórzyć prolaktynę bo ostatnio wyszła mi za wysoka xd mam nadzieję, że teraz będzie w porządku. Starałam się wyspać, iść tam w okolicach 10, nie dotykać piersi itp. 🫣 ciekawe, że ten hormon jest taki kapryśny
    Też byłam dzisiaj na badaniach! Czekam na wyniki, zobaczymy co tam w trawie piszczy 🤷🏻‍♀️

Chochlik12 lubi tę wiadomość

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

18.03. 🩺 pierwsze USG

nadal kp 🤱🏻
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana11 wrote:
    Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że tak będzie, o ile się jeszcze nie pojawiła... Boję się, że przez to, że jestem teraz kłębkiem nerwów przez te biochemy, sama na siebie "sprowadziłam" zablokowaną owulację przez ten stres :(
    Nie wiem jak się nie nakręcać, a wiem na rozum, że to totalnie bez sensu

Piku raczej nie przegapiłam, z kolei ten dzisiejszy test, w przeciwieństwie do wszystkich z poprzednich dni, już po przekroczonym sporo czasie badania, ściemniał praktycznie do koloru kontrolnej kreski. (Wiadomo, niezgodnie z instrukcją, także już nie powinno się brać tego pod uwagę, ale kolory z poprzednich dni tylko blakły, nie ciemniały i to mnie zastanawia). Nie wiem czy wieczorem nie zrobię jeszcze jednego, ale zbankrutuję chyba na tych testach 😅

Czy niezgodne z instrukcją tak, ale ja też często robię testy „po piku” żeby się upewnić, czy te wybarwienie było maxem. 😄
    Na początku interpretowałam pik jako takie same kreseczki, ale teraz widzę, że w moim organizmie to nie pik, on następuje za 1-2 dni, wtedy gdy kreseczka jest o wiele ciemniejsza od kontrolnej.
    Każdy też jest inny i trzeba odkryć swój sposób. 😄

Co do ceny testów, rozumiem to 🥹🥲 mówią, że posiadanie dziecka jest drogie, ale nieposiadanie bywa jeszcze droższe 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 11:39

Vergeet lubi tę wiadomość

Nasza rzeczywistość:

✅ Ilość:
    ✅Koncentracja:
    ✖️Ruchliwość:
    ✖️Żywotność:
    była 74% ➡️ jest 32% 😭

__

• kitka_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Finch11, Super, bardzo się cieszę! Gratulacje 😘 Trzymam kciuki za betkę 🍀🤞

@Siasi, @Ann35 tulę za biele 🫂

Reszta dziewczyn z bielami, małpami lub oczekujące na małpy, bądź też po prostu nie będące dziś w sosie przesyłam wirtualny przytulasek 🫂

U mnie endometrium 10 mm, pęcherzyk dominujący 20mm. Dziś wieczór kłuję Ovitrelle i IUI zaprogramowana na środę rano.

Proszę o zapis na testowanie, na 15 luty 🙂

Chochlik12, Runnerka, Ann35, DreamBee, AnMiPe, Deyansu, Yoanne, Agni97, Tindaya, dailydamn, Hope🍀, Olo323, Lisik lubią tę wiadomość

starania o pierwsze od czerwca 2023
    34l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

1 IUI Puregon+Ovitrelle, Cyclogest ❌

Co dalej?
  • almost.there Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie za 100 pkt mam do Was. Mój M idzie teraz na powtórkę badań nasienia, po trzech miesiącach. Wcześniej robił jeszcze morfologię ogólną i taka plodnsociowa - było wszystko dobrze. USG jąder - też ok. Zrobił posiew moczu i nasienia - też ok. Teraz mam pytanie, bo robimy powtórkę rozszerzone badanie nasienia i wymaz MuCHa, czy jest jeszcze coś co powinniśmy u niego zbadać?

10 cs 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

- 🙋‍♀️ 31 usunięta tarczyca (pod kontrolą)

- 🙋‍♂️33 morfologia nasienia 0%, obniżona ruchliwość
  • Mardotka Koleżanka

Wysłany: 3 lutego, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulę dziewczyny za biele , oby następny cykl był Wasz😘 @Finch11 gratuluję i trzymam kciuki za betę 😁

Marzycielka94, Finch11 lubią tę wiadomość

👩34 👨39
    7 cs o pierwszego maluszka
    Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50

Cytologia ✅
    TSH 1,2
    AMH 1.3
  • Marzycielka94 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooow! Wczoraj człowiek się zapisał na testowanie, zerkam w przerwie w pracy co tu słychać, a tu mam parę stron do nadrobienia i dwie kreski u koleżanki, serdecznie Ci gratuluję !!!! ❤️❤️
    Zaznaczyłam sobie powiadomienia o nowych wpisach w tym wątku, ale kompletnie nie widzę, żeby coś przychodziło. Możecie podpowiedzieć, gdzie sprawdzać?
    I drugie moje pytanie do dziewczyn oczekujących na testowanie, czy i jaki macie aktualnie śluz? U mnie od owulki ciągle kremowy, zastanawiam się już, czy to dobrze czy nie, człowiek trochę świruje szczerze mówiąc

White1, Finch11 lubią tę wiadomość

Starania od 09/24
    7 cs ✨
    12.24 cb

👩 31
    USG, cytologia ✓
    guzek na tarczycy -> zbijamy TSH (Euthyrox 25 mcg + jod)
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, olej z wiesiołka do owulacji

👨 36
    Badania nasienia przed nami
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, sok pomidorowy
  • Oliwia_olej Debiutantka

Wysłany: 3 lutego, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Wczoraj powinnam mieć owulację, testy owulacyjne wychodziły pozytywne od piątku, niestety wczoraj tej owulacji na pewno nie było.
    Dzisiaj robiłam test owulacyjny i w dalszym ciągu wychodzi pozytywny. Dwa dni po owulacji powinnam zacząć brać duphaston ale niestety obawiam się że to będzie cykl bezowulacyjny.
    Dodatkowo od kilku dni mam plamienia a w styczniu ciąża biochemiczna.
    Jeżeli te testy cały czas wychodzą pozytywne to jest jeszcze szansa że będzie owulacja czy już powinnam spisać cykl na straty? Bardzo proszę o pomoc bo już nie wiem co o tym myśleć :(

• Runnerka Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitka_ wrote:
    @Finch11, Super, bardzo się cieszę! Gratulacje 😘 Trzymam kciuki za betkę 🍀🤞

@Siasi, @Ann35 tulę za biele 🫂

Reszta dziewczyn z bielami, małpami lub oczekujące na małpy, bądź też po prostu nie będące dziś w sosie przesyłam wirtualny przytulasek 🫂

U mnie endometrium 10 mm, pęcherzyk dominujący 20mm. Dziś wieczór kłuję Ovitrelle i IUI zaprogramowana na środę rano.

Proszę o zapis na testowanie, na 15 luty 🙂
    Trzymam kciuki za Twoja IUI! U mnie w tym miesiącu drugie podejście, a przynajmniej taką mam nadzieję.

kitka_ lubi tę wiadomość

🏃🏻‍♀️ 35
    TSH 4,458 (05.2024) -> 2,881 (06.2024) -> 1,821 (07.2024)
    FT4, ATG, ATPO, prolaktyna 🆗
    Krzywa cukrowa 🆗
    Homocysteina - 6,86, B12 - 472, kwas foliowy - 16,41
    AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
    Sono HSG 🆗
    Cykle regularne 26-28 dni
    Wizyty ginekologiczne 🆗 cytologia 01.2025 - NILM 🆗 USG piersi 11.2024 🆗
    Badania w 9 d.p.o. (10.2024) Estradiol - 255, progesteron - 28,02
    Badania w 3 d.c. (10.2024) FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
    Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗

💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, l-karnityna, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, reswetratol, niepokalanek mnisi

🏋🏼 36
    Badanie rozszerzone nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%

01.2025 - IUI ❌
    02.2025 ➡️ 14 cs IUI✊🏻
    1c22381e309a24c132578d1691f21817.png
  • White1 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Woooow! Wczoraj człowiek się zapisał na testowanie, zerkam w przerwie w pracy co tu słychać, a tu mam parę stron do nadrobienia i dwie kreski u koleżanki, serdecznie Ci gratuluję !!!! ❤️❤️
    Zaznaczyłam sobie powiadomienia o nowych wpisach w tym wątku, ale kompletnie nie widzę, żeby coś przychodziło. Możecie podpowiedzieć, gdzie sprawdzać?
    I drugie moje pytanie do dziewczyn oczekujących na testowanie, czy i jaki macie aktualnie śluz? U mnie od owulki ciągle kremowy, zastanawiam się już, czy to dobrze czy nie, człowiek trochę świruje szczerze mówiąc
    Powinny przychodzić powiadomienia na maila, ale czasem mają dość spore opóźnienia czasowe, najlepiej sobie gdzieś zapisać zakładkę na telefonie z wątkiem i zerkać w wolnej chwilii.
    Śluz po owu powinien być gęsty, biały/kremowy. Taki jest i w ciąży i bez ciąży. Może go też nie być czasem widać albo być mało, bo jest po prostu w środku 😊

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

👧25🧑26 🐈🐈
    ⏳️ od 05.24 💉od 01.25

👧 PCOS | AMH 6.16
    ❌️Długie cykle bezowulacyjne (60 dni)
    💊Fertistim, Glucophage 750mg, magnez, żelazo

🧑 M3% Ruch A+B 26% PH 8.1
    🔜03.25 rozszerzone badania

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
  • Marzycielka94 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Powinny przychodzić powiadomienia na maila, ale czasem mają dość spore opóźnienia czasowe, najlepiej sobie gdzieś zapisać zakładkę na telefonie z wątkiem i zerkać w wolnej chwilii.
    Śluz po owu powinien być gęsty, biały/kremowy. Taki jest i w ciąży i bez ciąży. Może go też nie być czasem widać albo być mało, bo jest po prostu w środku 😊

Ok, dziękuję serdecznie x 2!❤️

Starania od 09/24
    7 cs ✨
    12.24 cb

👩 31
    USG, cytologia ✓
    guzek na tarczycy -> zbijamy TSH (Euthyrox 25 mcg + jod)
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, olej z wiesiołka do owulacji

👨 36
    Badania nasienia przed nami
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, sok pomidorowy
  • Justa28 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi trzymam kciuki, póki wrednej 🐒 nie ma to zawsze jakaś szansa jest 🤞

Ann35 tulę mocno 🫂

Finch11 ale super wiadomość, gratulacje! 🙌 😍 trzymam mocno kciuki za betę żeby szybowała w górę 🤞🤞

U mnie dziś definitywnie 🐒 zakończona, więc tuż tuż wdrażam ❤️, owulacja przewidziana w Walentynki, więc jak tylko nic się nie poprzesuwa to będzie super, bo akurat zgrywa mi się to z planami, że jesteśmy oboje z moim w domu 😅 w tym cyklu dołączyłam sobie jeszcze NAC i wyposażyłam się w ferti lily zobaczymy 🙌 powiem wam, że zależy mi żeby do wakacji albo ogólnie w tym roku się udało, bo moja psycha w pracy już nie wyrabia, a nie zwolnię się, bo wiadomo zabezpieczenie jakieś musi być, no nic staram się być dobrej myśli

Przyjemnego dnia kochane! Trzymam za każdą kciuki 😊

Finch11, kitka_ lubią tę wiadomość

• Olisska Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw @Elena20 widzę, że u Ciebie już w sumie połowa ciąży, masakra jak to leci 🤯 dopiero co, były Twoje dwie kreseczki 🙈🙈 rośnijcie zdrowo 🫶🏻

Vergeet lubi tę wiadomość

2021-laparoskopia, jeden niedrożny jajowód
    2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 15 cs o rodzeństwo 🙌
  • emciak Koleżanka

Wysłany: 3 lutego, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ufff, udało się nadrobić cały wątek :)
    Widzę, że humory raczej dopisują i bardzo dobrze, trzeba teraz z pozytywną energią zaczynać nowy miesiąc.
    Nie ukrywam, że z zaciśniętymi kciukami obserwuję doniesienia od @Karczocha, mocno kibicuję żeby wszystko było po Twojej myśli! Tak samo liczę na dobre wieści od Finch :)

Ja mam do Was pytanie z natury tych ekstremalnie intymnych ale gdzie mam takie pytanie zadać jak nie tu:
    serduszkowałam z mężem w prawdopodobnym dniu owu (wg apki i wg testów LH) i jak zazwyczaj po finale ze strony męża staram się foczkować jakieś 10-15 min bo sperma po prostu wypływa tak tym razem praktycznie nic nie wypłynęło... no i zastanawiam się czy "otrzymałam mniejszą porcję" czy jakoś tak w czasie owu moja pojemność się zwiększa? Czy miałyście kiedyś podobną sytuację?

Finch11 lubi tę wiadomość

Rocznik '91
    4 CS 🩷
    12.24 - CB
    03.25 - 🤞

*Badania hormonalne*
    estradiol 81, FSH 6,9, LH 5,7, TSH 2,3, kortyzol 17, prolaktyna 25, testosteron 24
    21 dc progesteron - ?

*Zaplanowany mindset*
    radość, wyciszenie, szczerość, wdzięczność, uważność
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ