X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • emciak Koleżanka

Wysłany: 28 lutego, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Ja cały cykl pije fertistim.

Ale aktualnie mi się kończy, a na allegro pusto. Gdzieś czytałam, że jest problem z dostępnością jednego ze składników dlatego chwilowo nie jest dostępny 😬

Ja dziś na moją niską ferrytyne zamówiłam sobie żelazo z witaminą C. Plus kupiłam pół kilo wątróbki 🤣
    Jutro ma mi dojść wyciskarka do soków, więc pewnie dorzucę też czasami sok z pomarańczy i planuje pić marcheweczke.

Przeczytałam wątróbka i wyciskarka do soku i w głowie mojej pojawił się obraz koktajlu wątróbkowego. To byłaby na prawdę Krwawa Merry 🫢😅

Deyansu, Kaskaaa., Lavenda lubią tę wiadomość

Rocznik '91
    4 CS 🩷
    12.24 - CB
    03.25 - 🤞

*Badania hormonalne*
    estradiol 81, FSH 6,9, LH 5,7, TSH 2,3, kortyzol 17, prolaktyna 25, testosteron 24
    21 dc progesteron - ?

*Zaplanowany mindset*
    radość, wyciszenie, szczerość, wdzięczność, uważność
  • beautifullady Koleżanka

Wysłany: 28 lutego, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w piątek!
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące 🤞
    Gratuluję ⏸️❤️
    Przytulam za 🐒

Ja dziś jestem 3dpo i cały czas mam bóle lewego jajnika, a wczoraj pod wieczór już mnie bardzo bolało podbrzusze. Taka iskierka nadziei się zaświeciła, bo w styczniu też tak po owulacji cały czas mnie podbrzusze i jajnik bolały, a potem zobaczyłam dwie kreski. Nigdy wcześniej poza tym jednym cyklem takich bóli nie miałam i teraz znowu po owulacji bóle.
    Z jednej strony myślę sobie, że to dobry znak, a z drugiej strasznie się boje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 08:50

Deyansu lubi tę wiadomość

12.2022 - rozpoczęcie starań
    02.2024 - niepłodność, pierwsza wizyta u specjalisty
    02.2024 - 08.2024 - szukanie przyczyn niepłodności, dieta, HSG - jajowody drożne
    09.2024 - laparoskopia - wycięcie ognisk endometriozy głęboko naciekającej
    02.01.2025 - lipiodol
    01.2025 - ⏸️ 💔😥
    Aktualnie 32cs

8a333aaeb6f2bee514f35b72552e95ed.png
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja niestety swego czasu coś sobie mocno obtarłam „na wejściu” i przez kilka miesięcy nie umiałam sobie tego wygoić i po każdym 💖 krwawiłam 🥲
    Głupia rada, ale po serduszkowaniu zerknij sobie tam za pomocą lusterka, żeby znaleźć źródło krwawienia. Ja przez długi czas się stresowałam, że źródło jest gdzieś głębiej, czy coś, podczas gdy okazało się, że to standardowe otarcie. Xd

W głowie mi też już taki plan powstał jeżeli się to powtorzy :P

• Saule Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lustra podstawowym narzędziem diagnostycznym w każdym domu! :) - naprawdę dużo można dojrzeć jak coś się dzieje. Też miałam taką sytuację i widok w lustrze mocno mnie uspokoił :)

Chochlik12, a ty kiedy zaczynasz nową pracę? Już teraz od marca?

Dwa dni temu byłam na USG i widziałam zarodek + było echo serca. Lekarz powiedział, że wszystko ok, jak na ten etap ciąży.

Mimo to, dalej nie uzupełniam stopki. Jakoś bezpieczniej czuję się z tą ciążą schrodingera.

Dziewczyny, a czy któraś z Was zażywa actifolin? Czy on jest spoko?

Dużo wątków poruszyłam w jednym wpisie, ale teraz najważniejsze: życzę Wam miłego dzionka i smacznej kawusi!!! :)

emciak, Marzycielka94, beautifullady, White1, Agni97, Deyansu, onalola, izzou97, Mstka, Meggi_**, Sreberko, Kaliope, Lisik, ellevv, Olisska, S_va_88 lubią tę wiadomość

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Powder Przyjaciółka

Wysłany: 28 lutego, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Może spadnie dopiero jutro. Mi się raz zdarzył cykl, że spadek temperatury nadszedł nie przed okresem tylko w trakcie 😅
    Żeby nam nie było za łatwo. 😂 Podkręcone piłki na każdym kroku.

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 2 🐶 4

🔮Bez antykoncepcji since 02.2024
    🔬Świadome staranie: 02.2025

⏳2 cs in progress

👩🏻‍🦱ona
    🩺 niedoczynność tarczycy
    💊 kwas foliowy, witamina D3, euthyrox, brintellix
    🔬AMH 2,04 ng/ml

🧔🏻‍♂️on
    🔜 badanie nasienia
  • Kokosik Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    Hej dziewczyny nie wiem czy mam panikować czy nie. :D wiec pytam czy kiedykolwiek wam się to zdarzyło. Wczoraj po przytulankach wieczorem przy siusiu zauważyłam żywa krew. NIGDY mi się coś takiego nie zdarzyło. U gina byłam miesiąc temu, cytologia pol roku temu. Czy mam sądzić ze było to zwykle oparcie? Czy jednak iść to skonsultować?

Ja nie raz miałam jakieś plamki. Bliżej okresu zdarza mi się to często i zwiastuje ten okres (i on przychodzi z 2 dni później) lub po prostu mogłaś uszkodzić tkankę i tyle. Jeśli nie jest to intensywne i długotrwałe to nie ma się czym przejmować

Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość

31 👩‍🦳 34 🧔‍♂️
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 💔💔💔 6+2
    01.2025 walczymy od nowa 🍀
  • Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assialbnn przytulam Cię mocno i wysyłam ogrom wsparcia. Pisz do nas i pamiętaj, że jesteśmy.

Anita,Justa,Julcia,Powder Was też ściskam dziewczyny 💚

Cysterka95 kurde przykro mi, że wyniki nie są lepsze. I to na dodatek przy takim wysiłku, jaki włożyliście:( to jest tak, że ten żylak może powodować pogorszenie?

AnMiPe z jednej strony lekko przerazajacy ten lekarz 🙈 ale słychać, że konkretny i że wie co robi. Wzbudził w Tobie zaufanie?

Czajnik dawaj znać jak z tymi ofertami 💪 trzymam kciuki!

Saule 😍😘

A u nas dziwnie, bo próbujemy od trzech dni podejsc do wspolzycia i pierwszy raz tak mam, że totalnie nie mogę. Zazwyczaj potrzebowałam się trochę zachęcić czasem przemóc i szło, a teraz totalnie czuję, że absolutnie nie. Jak Wam to brzmi? Miałyście kiedyś aż taki opór? Nie czuję, że to z lęku albo rezygnacji. Bardziej fizjologicznie, hormonalnie, z ciała mam takie NOPE.

assialbnn, Deyansu, AnitaK, Justa28, Saule, Dżozu lubią tę wiadomość

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza

04.24 metformina
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid

04.25 immunolog?

🧔🏻‍♂️ 36
  • Kokosik Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w ostatnim dniu tego miesiąca.
    Tule za biele i małpiszony. Idzie wiosna, marzec i jeszcze będzie pięknie 🌸 🌷🌺🌻♥️

Powder, Marzycielka94, Deyansu, Darrika, Mstka, S_va_88 lubią tę wiadomość

31 👩‍🦳 34 🧔‍♂️
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 💔💔💔 6+2
    01.2025 walczymy od nowa 🍀
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia wrote:
    assialbnn - moje największe wyrazy współczucia, w zasadzie nawet nie wiem co powiedzieć. Po prostu trzymaj się i jeśli tylko będziesz potrzebowała wsparcia, to jesteśmy tutaj 🩷

Cysterka - ech, kolejny raz już na forum widzę, że ratowanie wyników supłami to loteria. U jednych pomaga, u drugich nie bardzo, a niektórzy to w ogóle zaliczają spadek :/ Nasze chłopy mają takie samo “leczenie”, pentohexal i wór supli. Lekarze proponowali przy żylaku 2st operacje? Ja się właśnie głowię, bo u nas niby powodu złych wyników na razie nie ma, w opisie z wizyty jest coś o żylaku, ale jak zapytałam męża to powiedział “no jest ale lekarz powiedział że jest malutki”. I sama nie wiem, czy rzeczywiście należy to olać, czy drążyć.
    Trzymam za Was kciuki i przesyłam mnóstwo siły! 🩷

Niepłodność męska to droga przez mękę (przynajmniej dla mnie 😂) Mój mąż zapisał się na poniedziałek na powtórkę seminogramu i fragmentacji. Przyznaje że jestem POSRANA PO PACHY ZE STRACHU, dawno się tak nie bałam żadnych badań.

A z innej beczki to Szanowna Pani 🐒 przyszła 😂 Jestem w szoku, bo we wtorek rano jeszcze brałam Duphaston. Ale cieszę się, bo do wtorku już będzie końcówka i wakajki na luzie 🧘🏼‍♀️
    Nie ma jak stymulacje, cykl 31 dni, żyć nie umierać :D

U mojego ten żylak jest ponoć spory i lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że zobaczymy jak będą wyglądać wyniki drugiego seminogramu ale jak się nie poprawią to zabieg do rozważenia. Nie ma innego pomysłu na razie dlaczego te parametry takie słabe więc chyba w to pójdziemy 💸😬

Mam to samo z badaniami męża 😜 własne mnie aż tak nie stresują. Z jednej strony jak i u mnie i u niego jest problem to siedzimy w tym 💩 razem, ale z drugiej wolałabym żeby trudności były tylko u mnie, bo jakoś lepiej sobie z nimi radzę i mam większą wiedzę na ich temat 😅

👫 29 & 30
    starania na luzie od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️prawy jajowód niedrożny
    🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero

🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
    - pojedynczy żylak powrózka II st.
    - Pentohexal + wór supli
    🔜 operacja?

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
    🔹obecnie - przerwa, głębsza diagnostyka
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulam za biele 🫂

A za resztę dzisiejszej ekipy mocne kciuki ❤️

👫 29 & 30

- Pentohexal + wór supli
    🔜 operacja?

🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    Ja niestety nie mam pozytywnych wiadomości, chociaż oboje z mężem czuliśmy że tak będzie. Przyszły wyniki drugiego seminogramu. Było źle a wygląda to jeszcze gorzej 🙄

Wzrosła lepkość i pH - z 7,5 do 8,1
    Spadła koncentracja - z 10,61 do 8,07
    Spadł ruch b - 12,75 do 10
    i łącznie spadło całe a+b+c - z 15 na niecałe 9... 🤦🏻‍♀️

Poprawił się za to odsetek żywych plemników z 61% do 70%
    I morfologia bo było 0 a jest 1%, szału nie ma ale zawsze coś

To są wyniki po ponad 3 miesiącach sumiennej suplementacji wszystkim co zalecane, oleju z czarnuszki, przetworach pomidorowych itd. Tak więc chyba temat starań mamy na razie z głowy. W przyszłym tygodniu idzie na kolejną wizytę do androloga i prawdopodobnie będzie trzeba operować żylaka. Zobaczymy, ale na pewno stymulacja w takiej sytuacji odpada 🙃

Wiem, że u Was są jeszcze żylaki powrózka i Ty też masz swoje problemy, ale w tym opisie tknęła mnie duża ilość sportu bieganego. A przy bieganiu chyba występuje sporo tarcia w okolicy krocza 🤔 zastanawiam się, czy jednak nie ma tu też nadmiaru ćwiczeń, co w efekcie zamiast poprawić sytuację, szkodzi. Czy były robione posiewy i badanie prostaty? Bo to pH mnie martwi. No i czy był badany pakiet hormonalny? I stres oksydacyjny? U nas, owszem nie było żylaków, a one też mogą namieszać (choć nie muszą, słyszałam o przypadkach że operacja nic nie wniosła), ale właśnie mieliśmy słabe parametry, potworny stres oksydacyjny i testosteron w połowie widełek. Mąż też brał chłodniejsze prysznice, ćwiczył w sumie tylko siłowo (ciężarki, trochę pompki, plus praca fizyczna), jadł kapsułki z olejem z czarnuszki i pił sok pomidorowy. Dopiero wdrożenie L-karnityny w wysokiej dawce (ok 2-3 g na dzień, z Olimpu) i przede wszystkim (!!) Clo na podwyższenie testosteronu dały efekt, tuż przed owulacją Jego testosteron był lekko ponad normę. Owszem jednocześnie ja też byłam po leczeniu, ale podobnie jak Ty, jeśli dobrze pamiętam,mam niedrożność po jednej stronie 🤗😘

Przyznaję że zapytałam o to chatgpt i wyrzucił mi odpowiedzi, które uważam za dość trafne. Tego jest dużo, więc nie będę tu spamować. Można Cię zaprosić do przyjaciółek? I wtedy wrzuciłabym Ci to na priv. 😘

Iskiereczka00, Pustynia lubią tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
    posiewy, MUCHA - ok :)
    💊Letrox, Formetic i tona supli
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
    💊 Clo i worek supli

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4 -> beta 86,4 prog 32,9 -> beta 485,6, ,prog 37,90 -> beta 976,3 prog 34,00 -> beta 3307,5 prog 37,10 -> beta 7108,4 prog 39,00 :)
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️
    26.02 CRL 5,5 cm ❤️ czekamy na prenatalne 04.03 🤞🏻😍
  • Marzycielka94 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiłam, że Olisska rozbiła bank swoimi propozycjami! 😂 tak coś czułam, że te hece wygrają, naprawdę fajnie to brzmi i coś czuję, że przyniesie nam szczęście ❤️

Deyansu, Darrika, Olisska lubią tę wiadomość

Starania od 09/24
    7 cs ✨
    12.24 cb

👩 31
    USG, cytologia ✓
    guzek na tarczycy -> zbijamy TSH (Euthyrox 25 mcg + jod)
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, olej z wiesiołka do owulacji

👨 36
    Badania nasienia przed nami
    + selen, folian, magnez, wit. C, olej rybi, wit. D3 + K2, wit. B6 + B12, cynk, sok pomidorowy
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Bo ja oczywiście jestem człowiek panika i odrazu same złe rzeczy. :P

• cysterka95 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:
    Cysterka95 kurde przykro mi, że wyniki nie są lepsze. I to na dodatek przy takim wysiłku, jaki włożyliście:( to jest tak, że ten żylak może powodować pogorszenie?

Ponoć tak, bo nagromadzenie się krwi może powodować wzrost temperatury w jądrach. Wszędzie piszą, że pogarsza się przede wszystkim liczebność, ruch i budowa więc wszystko co leży u nas 🤷🏻‍♀️

A co do blokady z ciała przed przytulankami to też tak kiedyś miałam. Jakby organizm mówił "to nie jest mój priorytet teraz, zajmij się dziewczyno czymś innym" 😅

👫 29 & 30

- Pentohexal + wór supli
    🔜 operacja?

🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
  • Zosia667 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Pytanie do dziewczyn które owu testy robią. Z tego co widzę to możliwe że będę miała później owu niż myślałam. Premom pokazuje mi teraz 0.20 a jeszcze wczoraj miałam 0.09. Jak szybko może się to teraz dziać? Kiedy znowu testować? Tak jak cały czas czy lepiej wcześniej?

Testuj cały czas,
    minimum 2 razy dziennie, codziennie powinnaś zauważyć wyższy wynik (u mnie tak było ale ja też jestem początkująca w testy owu).
    Jeśli kreska będzie już wyraźna to rób nawet 3 razy dziennie żeby wyłapać pik,
    u mnie wieczorem o 22 było już obiecująco bo 0,56+/-, a następnego dnia o 12 już spadło do 0,09
    tutaj na forum wydedukowałyśmy że pik mógł być w nocy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 09:40

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
    👩‍❤️‍👨💊 Composita mama/Pregna On, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Cynk

👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
    👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
    👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron
    👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
    👸 💊Euthyrox, Jod, Miovelia NAC,Olej z wiesiołka (brak rezultatów)
    👸 24.02 pęcherzyk 17mm | 28.02 potwierdzona owu | 🤞⏳
    C.d.n.
    👸🩺 03/25 progesteron, estradiol - 7/8dpo
    ⏸️ :D 13.03 Testowanie
    👸🩺03/25 wyniki cytologii
    👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
    🧔🩺
    👩‍❤️‍👨🤰2025
    W marcu nareszcie widzę dwie kreski na teście ⏸️
    Mniej dramatu, więcej brokatu🎊🎉
  • Foksik 🦊 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że dziś rano z mężem potupkałam na przyrost bety ♥️

Na samą myśl, że na wynik musimy poczekać CONAJMNIEJ do poniedziałku, jak nie do wtorku, chyba zniosę jajko 🤣

najbliższy punkt pobrań, żeby mieć szybszą betę jest jakieś 20km od mojego domku, a teraz mam punkt pobrań pod domkiem 🤷‍♀️ lenistwo i brak czasu wygrało 🤣

Trzymajcie kciuki, żeby beta wybiła w kosmos ♥️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 09:22

Powder, Deyansu, Darrika, Kokosik, Zosia667, Monini15, Iskiereczka00, Marzycielka94, Mstka, Dżozu, Meggi_**, Agni97, Kaliope, ater, Lisik, Pdes, MoniaB, almost.there, Olisska, Nana11, eM 🌺 lubią tę wiadomość

25.02 -🥹⏸️ po 12cs
    26.02 -beta 541 ♥️
    28.02 - beta 1016 ♥️
  • Paulina66 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie udzielałam się tu ostatnio, ale cały miesiąc na bieżąco Was czytałam.
    Luty dał naprawdę dużo pozytywnych wieści i wszystkim serdecznie gratuluję dwóch kreseczek i rosnących fasolek pod sercem ⏸️🫛💓 A tych, dla których ten miesiąc nie wyglądał tak jakby tego chcieli mocno przytulam 🫂
    Chochlik12, dziękujemy za świetne prowadzenie wątku 💐

Chochlik12, Iskiereczka00, Marzycielka94, Dżozu, Agni97, Marcia03, S_va_88 lubią tę wiadomość

30 👰🏼‍♀️ 32 🤵🏻

11.2024 ⏸️
    01.2025 💔🪽 9tc (poronienie zatrzymane 6+1)

💊: Naturell Folian, Naturell B Complex Forte, D4000, C1000, Aliness Omega 3-6-9, Aliness Koenzym Q10, Swanson Triple Magnesium Complex, zioła Ojca Sroki
    🧬: V R2 hetero
    🔬❌: homocysteina 8.4 umol/l, ferrytyna 25 ng/ml, wit D 44.3 ng/ml
  • Zosia667 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Jednocześnie z wynikiem bety <0,200 mIU/ml dostałam okres💔
    Więc dzisiaj trochę irracjonalnego zawodu i smutku, a od jutra rozpoczynamy kolejny cykl starań.

Trzymam kciuki za nowy początek :)

Powder lubi tę wiadomość

👸33 🧔 33

👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
    C.d.n.
    👸🩺03/25 wyniki cytologii
    🧔🩺
    👩‍❤️‍👨🤰2025
  • Zosia667 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Dziękuję za odpowiedzi. Jedynie nie wiem jak zrobię je w pracy 🫣

plastikowy kubek i jedziesz :D

ellevv lubi tę wiadomość

👸33 🧔 33

C.d.n.
    👸🩺03/25 wyniki cytologii
    🧔🩺
    👩‍❤️‍👨🤰2025
  • Ann35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Pani Kierownik ❤️
    Pragnę podziękować za ten wspaniały wątek, piękną grafikę. Za śledzenie , wspieranie , zapisywanie, testowanie i za wszystko ❤️
    Samej było mi dane testować dwa razy w tym wątku ❤️

Życzę wszystkim, którym teraz się nie udało, żeby następny był tym szczęśliwym.

Tym, którym się udało, żeby bety pięknie rosły, maluszki były zdrowe i rodzice szczęśliwi i spokojni ❤️

I się powtórzę : pamiętajcie , każdy negatywny test przybliża do tego wyczekanego pozytywnego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 09:27

Kokosik, Chochlik12, Zosia667, Saule, Marzycielka94, Dżozu, Meggi_**, Agni97, Kaliope, MonikaMonia, Marcia03, emciak, MoniaB, Olisska, Mardotka, S_va_88 lubią tę wiadomość

👩🏻 35 👱🏻‍♂️ 31

11.07.2011- 👼🏼 14tc
    12.06.2012- 👧🏼 40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 37+6 3720g 51cm

Starania o 3 bombelka
    02.2024- 7cs

25.02.25- ⏸️ 9dpo
    26.02.25- beta 53

11.03- pierwsza wizyta

b3298c0b914443c7c0cf1be09ab43cd4.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ