Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
a_aandzela wrote:przepraszam,jeśli już pisałaś
ale z jakich badań Ci wyszedł ten stan zapalny?
Z minihisteroskopii z biopsją 😔
Fischer gratulacje! Od razu wieczór lepszy, faktycznie pięknie się zaczął ten luty 🥰❤️a_aandzela lubi tę wiadomość
-
cysterka95 wrote:Ja co prawda z małopolski, ale wymazy robiła mi ginekolog na wizycie, tak jak cytologię. Więc poza laboratoriami próbowałbym chyba szukać właśnie prywatnie u ginekologów + chyba w każdej klinice leczenia niepłodności mają taką diagnostykę
Potwierdzam, właśnie mój mąż się zapisał dziś do kliniki na powtórkę badań nasienia i wymazy Mucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:16
Mstka lubi tę wiadomość
10 cs 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
- 🙋♀️ 31 usunięta tarczyca (pod kontrolą)
- 🙋♂️33 morfologia nasienia 0%, obniżona ruchliwość -
a przypomnicie jakie jest rozwinięcie MUCH?
Ile płaciłyście u gina za wymaz?👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
12.2024 cb 💔
25.02. ⏸️🥹
beta 48,20 mIU/ml
prog 19,97 ng/ml
27.02. beta 110,15 mIU/ml
prog 23,40 ng/ml
18.03. 🩺 pierwsze USG
nadal kp 🤱🏻 -
Finch11 wrote:Dziewczyny mam wyniki 💛
Beta 15 mlU/mL
Progesteron 20.200 ng/mL 🤞🏻Agni97, Finch11 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️ 34 🧑 35
01.2017 Antosia ❤️ 39+2
06.2018 Zosia ❤️ 34+2
Starania o 3 szczęście
04.2024 wyjęcie spirali
07.2024 💔cp 7tc (uratowano jajowód) 😢
11.2024💔 cb 5tc 😢
17.12.2024 ⏸️❤️
21.12.2024 beta 912 ❤️
23.12.2024 beta 1927 ❤️
10.01.2025 jest ❤️ 0,84 cm Cudu ❤️
21.01.2025 2 cm Wojownika ❤️ 8+4
18.02.2025 6 cm Okruszka ❤️ 12+4
19.02.2025 USG prenatalne - zdrowa dziewczynka 🩷🩷🩷
18.03.2025 kontrola
23.04.2025 II USG prenatalne
-
Agni97 wrote:a przypomnicie jakie jest rozwinięcie MUCH?
Ile płaciłyście u gina za wymaz?Agni97 lubi tę wiadomość
-
Finch11 wrote:Dziewczyny mam wyniki 💛
Beta 15 mlU/mL
Progesteron 20.200 ng/mL 🤞🏻Finch11 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Dziewczyny, jakaś laska skomentowała mi pod wykresem, że beta jest według niej za niska i proponuje zrobić powtórkę badania.. i niby wiem, że nie ma chyba czegoś takiego jak za niska beta, ale myślicie że faktycznie ten wynik 15 jest jakiś niepokojący?
Już się cieszyłam, a teraz się zastanawiam i stresuję, i nie wiem czy potrzebnie czy jednak mam rację i jest wszystko w normie 🫣🫣 -
Finch11 wrote:Dziewczyny, jakaś laska skomentowała mi pod wykresem, że beta jest według niej za niska i proponuje zrobić powtórkę badania.. i niby wiem, że nie ma chyba czegoś takiego jak za niska beta, ale myślicie że faktycznie ten wynik 15 jest jakiś niepokojący?
Już się cieszyłam, a teraz się zastanawiam i stresuję, i nie wiem czy potrzebnie czy jednak mam rację i jest wszystko w normie 🫣🫣ciąża książkowa, poród w terminie
Finch11 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀 -
Finch11 wrote:Dziewczyny 🥹 czy ja śnie?
10/11 dpo , 12 dzień po Ovi ale test już był biały 8 dnia po
https://zapodaj.net/plik-Uqj2LyLqDU👩🏻
30 lat, IO, niedoczynność tarczycy
10.24 HSG Jajowody drożne ✅
👦🏻
31 lat
W trakcie rzucania palenia
Morfologia 0% ❌
Starania od 6.2023, z pomocą medyczną od 01.2025
Luty 2025 - 1IUI ❌
3.03.25 - pozytywna kwalifikacja do 2 IUI, działamy 🤞🤞 -
Finch11 wrote:Dziewczyny, jakaś laska skomentowała mi pod wykresem, że beta jest według niej za niska i proponuje zrobić powtórkę badania.. i niby wiem, że nie ma chyba czegoś takiego jak za niska beta, ale myślicie że faktycznie ten wynik 15 jest jakiś niepokojący?
Już się cieszyłam, a teraz się zastanawiam i stresuję, i nie wiem czy potrzebnie czy jednak mam rację i jest wszystko w normie 🫣🫣
PS. Teraz sobie zobaczyłam ten komentarz. Daj spokój… ale mnie wkurzają takie komentarze. Nie wiem czy takie osoby nie pomyślą zanim napiszą czy po prostu muszą coś napisać żeby komuś zrobić przykrość. Jeszcze ten komentarz o szyjce. Dr lek med. z internetów…Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:37
AnitaK, Agni97, cysterka95, eM 🌺, Pacynka, kitka_, Olisska, Dalia, Mstka, AnMiPe, Marzycielka94, Marcia03 lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
9 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero -
onalola wrote:@Finch 🤞🤞
@mis co u Ciebie??
Jestem po wizycie u lekarza, wszystko jest ok i jeśli czuje się na siłach to możemy się starać. Więc się staramy 🙂.
A od przyszłego cyklu zacznę brać lamettę.Finch11, onalola, cysterka95, almost.there, Darrika, AnitaK, Yoanne lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Finch11 wrote:To jest wymaz na mycoplasme, Ureaplasme, i Chlamydie, stąd ten skrót. Od pierwszych liter👩🏻 28 👱🏼♂️29 🐶 3
👶🏻 2024 (w 1 cs)
od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
12.2024 cb 💔
25.02. ⏸️🥹
beta 48,20 mIU/ml
prog 19,97 ng/ml
27.02. beta 110,15 mIU/ml
prog 23,40 ng/ml
18.03. 🩺 pierwsze USG
nadal kp 🤱🏻 -
Darrika wrote:@Finch super, gratulacje 😍 rośnijcie teraz zdrowo i spokojnie !
@Miś! Super, że jesteś jak tam samopoczucie i nastroje ? Wszystko dobrze ?
Ja dziewczyny mało się udzielam, ale jestem cały czas, śledzę i czytam wszystko, kibicuje i zaciskam mocno kciukasy za Was🤞🤞🤞😁 ale jakoś tak czuje, że to moje osłabione zaangażowanie w posty wynika z faktu, że powoli się mentalnie już zaczynam odzwyczajać od forum, już nie jest to pierwsza rzecz, która odpalam na telefonie rano jak wstanę 😅 czuje, że już niedługo moja przygoda się tu zakończy, wszak czas już nagli a efektów brak, więc wolę stopniowo a nie tak brutalnie swoje siły na forum wycofywać 🤭
Samopoczucie jest ok. Oczywiście nie zapomnę o mojej stracie i termin sierpniowy porodu będzie mi zawsze chodzić po głowie.
Teraz też tak często nie zaglądam na forum, tzn. codziennie jestem ale nie pisze tylko śledzę i wyczekuje 2 kresek u 'znajomych' dziewczyn 😉. Natomiast jeszcze luty marzec i może kwiecien będę się trzymać wszystkich suplementów a potem odpuszczam.Darrika lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Cześć dziewczyny! Pewnie niewiele z Was mnie pamięta, prawie żadnego znajomego nicku nie widzę, co bardzo mnie cieszy 🤩 miałam dłuższą przerwę od forum i mam nadzieję, że większości dziewczyn się udało i przeszły na fioletową 🥹 wpadłam Wam tylko podesłać wiruski, trzymam za wszystkie bardzo mocne kciuki! Częstujcie się! 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Saule, brilka, cysterka95, almost.there, Darrika, Panika , Belia, Pacynka, kitka_, Pustynia, AnitaK, Iskiereczka00, Justa28, DreamBee, Mstka, Yoanne, Mardotka, karczoch321, Marzycielka94, Marcia03, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Już się cieszyłam, a teraz się zastanawiam i stresuję, i nie wiem czy potrzebnie czy jednak mam rację i jest wszystko w normie 🫣🫣
Nie stresuj się, zbadaj oczywiście przyrost pojutrze, ale moim zdaniem póki co wygląda obiecującoja w tej ciąży startowałam z 18,9 także też nisko, to było mniej więcej 10/11 dpo.
Finch11 lubi tę wiadomość
-
Ja pierdziele, się we mnie zagotowało na widok tego komentarza 🤦🏻♀️ wynik 15 na ten dzień cyklu jest ok, progesteron 20 też super. Powtórzysz za jakiś czas i sprawdzisz przyrost ale na ten moment moim zdaniem nie ma się czym martwić. Z jednej strony wiem że ktoś chce dać dobrą radę, ale z drugiej w moich oczach takie straszenie jest zwyczajnie chamskiealmost.there, Finch11, kitka_, AnitaK lubią tę wiadomość
👫 29 & 30
starania na luzie od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
- Pentohexal + wór supli
- ŻPN II st.
📆 kwiecień - operacja