Luty miesiąc miłości 💘💏 w październiku bobas zagości 👣👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie które czekają na wyniki bety, usg i wszystkich innych ważnych spraw.
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja niestety kolejny dzień walczę z bólem głowy i zatkanym nosem 😒
Mam do Was pytanie jak myślicie brać proga w tym dziwnym cyklu?
Nie chciałabym żeby cykl się przedłużył bo już ustawiłam sobie usg i wizytę w odpowiednim dniu cyklu.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny, jestem po monitoringu. Pęcherzyk prawy ponad 18 i 19 mm. Lewy odpoczywa mimo że jest pęcherzyków dużo i małych (pcos). Kazał przyjść jeszcze za dwa dni zobaczyć czy pękł. Co sądzicie? Może cos z tego być? Endonetrium ponoć idealne
-
Koteczka82
Na zatkany nos polecam rano 2 tabletki Sinutin, mi pomógł.
Można wiedzieć co masz w ANA 3? -
MalaEw wrote:Dziewczyny, jestem po monitoringu. Pęcherzyk prawy ponad 18 i 19 mm. Lewy odpoczywa mimo że jest pęcherzyków dużo i małych (pcos). Kazał przyjść jeszcze za dwa dni zobaczyć czy pękł. Co sądzicie? Może cos z tego być? Endonetrium ponoć idealne
Który dc? Ja na takie pecherzyki już bym brała ovitrelle 😀ale możliwe ze sama będziesz miała owulacje jutro/pojutrze. Czy coś z tego może być? A czemu nie? Endo idealne - czyli jakie ?
Proponuje dziś zacząć maraton ❤️ zeby plemniki były w jajowodach jak pęknie pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 18:22
MalaEw lubi tę wiadomość
1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
czarneniebo wrote:Koteczka82
Na zatkany nos polecam rano 2 tabletki Sinutin, mi pomógł.
Można wiedzieć co masz w ANA 3?
No właśnie chyba muszę wziąć Sinupret który brał mój mąż 🤔 myślałam że przejdzie tylko przy płukaniu ale niestety nie chce.
Na ANA 3 mam encorton 10mg raz dziennie po pozytywnym teście wchodzę na 15mg w dwóch dawkach 10mg rano i 5mg do 14:00 tak mi zalecił dr. Paśnik.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:No właśnie chyba muszę wziąć Sinupret który brał mój mąż 🤔 myślałam że przejdzie tylko przy płukaniu ale niestety nie chce.
Na ANA 3 mam encorton 10mg raz dziennie po pozytywnym teście wchodzę na 15mg w dwóch dawkach 10mg rano i 5mg do 14:00 tak mi zalecił dr. Paśnik.
Koteczka, nie chcę straszyć, wiadomo to może być nic - ale myslalas, zeby zrobić test na covid? Moja koleżanka ma właśnie takie objawy jak Ty z okazji covidu...17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Koteczka82 ja pierwszy raz wzięłam sinutin i naprawdę jestem pod wrażeniem działania.
Rozumiem, ale chodziło mi co w badaniu Ci wyszło? -
Koteczka na zatkany nos a szczególnie zatoki polecam irigasin 🤧 samo płukanie jest obrzydliwe ale warto, mi pomaga najszybciej
A na ból gardła najlepiej do ssania można coś stosować w ciąży?
Wjechało już mleko z czosnkiem i miodem i płukanie ale niewiele pomaga 😩
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Namisa wrote:
Proszę. Mega ciężko to uchwycić ale chyba coś tam złapało. Ale nic z tego, jakoś od 10 rano czułam ból typowy na 🙈 no i właśnie zobaczyłam że się rozkręca. Więc albo cb albo po prostu testy oszusty. Bo okres można być rzec idealnie w czas, faza lutealna 12 dni tak jak zazwyczaj. Ech, no nic. Może następnym razem.
Aj przykro mi ☹ -
Okinny wrote:Koteczka, nie chcę straszyć, wiadomo to może być nic - ale myslalas, zeby zrobić test na covid? Moja koleżanka ma właśnie takie objawy jak Ty z okazji covidu...
Ja w czwartek obudziłam się z zatkanym nosem, ledwo oddychałam 🙈 w pt to samo, a po południu straciłam smak i węch... Na szczęście w sobotę odzyskałam, ale wynik pozytywny. Także wszystko jest możliwe, a ja sama robię inhalacje z soli i dużo mi pomogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 19:07
-
Okinny wrote:Koteczka, nie chcę straszyć, wiadomo to może być nic - ale myslalas, zeby zrobić test na covid? Moja koleżanka ma właśnie takie objawy jak Ty z okazji covidu...
Nie dostałam skierowania na test a domowe ujemne. I tak wszyscy w domu siedzimy na zdalnej, więc mam nadzieję że mi przejdzie, mąż już wyzdrowiał i syn też. Mnie najpóźniej złapało więc jeszcze dam temu chwilę żeby sobie poszło 😝Okinny lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
czarneniebo wrote:Koteczka82 ja pierwszy raz wzięłam sinutin i naprawdę jestem pod wrażeniem działania.
Rozumiem, ale chodziło mi co w badaniu Ci wyszło?
ANA 3 dodatnie 1 :320 typ święcenia plamisty ds 70Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
tylko_czytam wrote:Koteczka na zatkany nos a szczególnie zatoki polecam irigasin 🤧 samo płukanie jest obrzydliwe ale warto, mi pomaga najszybciej
No właśnie płukam irigasin ale to za mało. Dzisiaj już i tak jest lepiej ale jeszcze nie dobrze.
Chyba prenalen ma preparaty dla kobiet w ciąży na przeziębienie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ola1988 wrote:Który dc? Ja na takie pecherzyki już bym brała ovitrelle 😀ale możliwe ze sama będziesz miała owulacje jutro/pojutrze. Czy coś z tego może być? A czemu nie? Endo idealne - czyli jakie ?
Proponuje dziś zacząć maraton ❤️ zeby plemniki były w jajowodach jak pęknie pęcherzyk
Endo 3 warstwowe 8 mm. Hm no to działamy. To mój 18 dc - mam długie cykle 33-36 dniowe. -
tylko_czytam wrote:Koteczka na zatkany nos a szczególnie zatoki polecam irigasin 🤧 samo płukanie jest obrzydliwe ale warto, mi pomaga najszybciej
Na ból gardła polecam spray Argentin-T ze srebrem, szybka ulga i można w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 19:50
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Wszystkim chorym życzę zdrówka ❤ działającym udanych starań.
Może to głupie.. powiedzcie mi proszę, wspominałyście o ANA. Robiłyście w trakcie diagnostyki? Po jakim czasie? Przyjmujecie cały czas jakieś leki? Chodzicie do dodatkowego specjalisty?
Ja miałam tylko raz badane, 6 lat temu prawie, jak miałam robioną diagnostykę reumatologiczną, z której nic więcej wtedy nie wynikło. Ale ANA miałam dodatnie, 1:320.
Potem już nie badałam, ale może powinnam swojej gin wspomnieć, powtórzyć badanie? -
jo_ana wrote:Na ból gardła polecam spray Argentin-T ze srebrem, szybka ulga i można w ciąży.
-
Wjechało już mleko z czosnkiem i miodem i płukanie ale niewiele pomaga 😩Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gorączki na szczęście dziś nie miałam, czuję się ciut lepiej, chociaż jeszcze osłabiona. Czytam was i widzę, że wiele z was coś łapie więc zdrówka dla wszystkich.
Koteczka82 widziałam, że pisałaś o Prenalen, ja miałam tabletki na gardło w styczniu ale na mnie nie działały totalnie, nie wiem jak z pozostałymi produktami.
U mnie wynik pozytywny, ale otrzymałam od Was tyle ciepłych słów, że już się nie martwię i czekam na upragnioną wizytę za tydzień, izolacja do 16 stycznia 😊 -
Niebieskooka93 wrote:Gorączki na szczęście dziś nie miałam, czuję się ciut lepiej, chociaż jeszcze osłabiona. Czytam was i widzę, że wiele z was coś łapie więc zdrówka dla wszystkich.
Koteczka82 widziałam, że pisałaś o Prenalen, ja miałam tabletki na gardło w styczniu ale na mnie nie działały totalnie, nie wiem jak z pozostałymi produktami.
U mnie wynik pozytywny, ale otrzymałam od Was tyle ciepłych słów, że już się nie martwię i czekam na upragnioną wizytę za tydzień, izolacja do 16 stycznia 😊
Dużo zdrówka życzę, najważniejsze że gorączki już nie masz, u mnie jak gorączka odpuściła to było już z dnia na dzień lepiej.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔