Luty miesiąc miłości 💘💏 w październiku bobas zagości 👣👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy można jakoś wydrukować wykres z aplikacji?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
TaOna♡ wrote:Wszędzie słychać tylko o tych chorubskach wstrętnych ja już choruje ponad msc z malutkimi przerwami i dalej gardło mnie boli najgorzej rano a później jakoś leci... mój tata teraz się pochorował ratuje się inchalacjami bo źle się mu oddycha ;( mexa teraz też zbiera ;( masakra i te bóle głowy... kolezanka mówiła że jej córka 15lat i mówi dzień w dzień przez caluśki miesiąc boli ja głową od czego może takie coś być też?;/
Życzę wam duuuuzo zdrówka!!!!!
Ja miałam takie bóle głowy w podstawówce i okazało się że mam migreny i dostałam leki. Trzeba zrobić EEG i będzie wiedziała.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Aneta2506 wrote:Natka, wpisz mi 🐵
-
O ja Cię, ale dostałam powera dziewczyny!
Jestem po monicie, 3 pęcherzyki mamy po Aromku w 12dc, dzisiaj zastrzyk i działamyAngelaaaa, Blond27, Milixx, ALICE, Blondyna.B, Gwiazdeczka 93, Paulina666, Livka, anka, tylko_czytam, Domi_naturelover, Koteczka82, Aneta2506, Okinny, Natka2, daruśka, MałaStokrotka, pluto_nova, Agata97, Mgdra, Ola1988, Emii lubią tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, czy można jakoś wydrukować wykres z aplikacji?
Może spróbuj zrobić screen ekranu i wydrukuj.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Dziewczyny Dostałam właśnie wyniki… fsh 12.4 ( norma do 12.5), lh 10. …Boże, czy to oznacza wyczerpująca sie rezerwę jajnikowa ?? Mam 33 lata… czy ktoras z was mając taki wynik zaszła w ciąże ? Jestem załamana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 15:32
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼:
Starania od 09/2021
03.08.22: ⏸
09.04.2023 (40+0) Dominis jest z nami ❤️ 11:27, 3680g., 55 cm
-
nick nieaktualny
-
czarneniebo wrote:Jestem po poronieniu i zaczęłam się badać.
Mam tak jak w stopce i mi immunolog kazała raz w roku badać. Narazie to niby nic nie oznacza. Ale mam kontrolować.
Ja na Twoim miejscu bym zbadała. Mam nadzieję, że już wcale nie masz tych przeciwciał... 🤞
Koteczka82 dziękuje za odpowiedź. 😊
Czarneniebo dziękuję za odpowiedź ❤
Wspomnę swojej gin na najbliższej wizycie i powtórzę badanie w najbliższym czasie.
Wczoraj przez to złapałam dola Wam powiem. Tyle rzeczy może mieć wpływ na to, czy się uda czy nie. Starałam się swojej gin-endo powiedzieć wszystko, co wg mnie może mieć znaczenie - o immunologii w ogóle nie pomyślałam 🤦♀️ i mnie to podłamało.
I chyba też jednak nie będę testować w tym miesiącu, a raczej na pewno nie jutro.
Natka2, możesz mnie z jutra przenieść na wolnego strzelca? Nie dam rady jutro zobaczyć bieli wizira. Mamy z M. rocznicę związku.. świetnie by było zobaczyć ⏸ ale zobaczyć jedną byłoby o wiele gorzej...
Przepraszam kochane za trochę żal post. -
nick nieaktualnyJa poproszę o przeniesienie testowania na 23.02 bo jednak mi owulacja szybciej przyszła 😅 i tego 28 byłoby za późno ale nie liczę na szał bo mało Serduszkowania.
A dziewczyny mam pytanie czy u was po owulacji od razu się zmienia śluz na następny dzień czy jeszcze jest płodny? Bo nie wiem jak to jest chyba miałam dopiero teraz po wiesiołku i inofemie w miarę normalny ten śluz -
nick nieaktualny
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, czy można jakoś wydrukować wykres z aplikacji?
Chyba pozostaje zrobić screena i wydrukować -
ALICE wrote:A dziewczyny mam pytanie czy u was po owulacji od razu się zmienia śluz na następny dzień czy jeszcze jest płodny? Bo nie wiem jak to jest chyba miałam dopiero teraz po wiesiołku i inofemie w miarę normalny ten śluz
-
verliebtindich wrote:O ja Cię, ale dostałam powera dziewczyny!
Jestem po monicie, 3 pęcherzyki mamy po Aromku w 12dc, dzisiaj zastrzyk i działamyverliebtindich lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
MałaStokrotka wrote:Czarneniebo dziękuję za odpowiedź ❤
Wspomnę swojej gin na najbliższej wizycie i powtórzę badanie w najbliższym czasie.
Wczoraj przez to złapałam dola Wam powiem. Tyle rzeczy może mieć wpływ na to, czy się uda czy nie. Starałam się swojej gin-endo powiedzieć wszystko, co wg mnie może mieć znaczenie - o immunologii w ogóle nie pomyślałam 🤦♀️ i mnie to podłamało.
I chyba też jednak nie będę testować w tym miesiącu, a raczej na pewno nie jutro.
Natka2, możesz mnie z jutra przenieść na wolnego strzelca? Nie dam rady jutro zobaczyć bieli wizira. Mamy z M. rocznicę związku.. świetnie by było zobaczyć ⏸ ale zobaczyć jedną byłoby o wiele gorzej...
Przepraszam kochane za trochę żal post.
Ale oczywiście już z wynikiem można iść do lekarza, może jakieś dodatkowe przepisze i uspokoi na pewno
Jutro też mam rocznicę związku a dziś rocznicę ślubu ❤️ -
nick nieaktualnyIzet wrote:Dziewczyny Dostałam właśnie wyniki… fsh 12.4 ( norma do 12.5), lh 10. …Boże, czy to oznacza wyczerpująca sie rezerwę jajnikowa ?? Mam 33 lata… czy ktoras z was mając taki wynik zaszła w ciąże ? Jestem załamana
-
anka wrote:A w którym dc robilas badania?
Dzisiaj -czyli 3 dzien cyklu ;(
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼: