Luty miesiąc miłości 💘💏 w październiku bobas zagości 👣👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj 28dc. I tak bym chciała żeby już ta wredna 🐒 przyszła jak ma przyjść żeby móc zacząć kolejny cykl. Z każdą minutą jakoś tracę nadzieję, że się udało. Co jakiś czas zakuje mnie podbrzusze i śluz się już zmienia, cycki też dają o sobie znać 🙁 Termin @ na jutro więc grzecznie czekam ale powiem Wam że siedzenie w domu nie sprzyja w niemyśleniu i każda wizyta w łazience to ogromny stres 😑
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 18:24
-
Aneta przykro mi 😭
Blondyna wszystkiego co najlepsze! 😘
Tylko_czytam gratulacje! Super! 🥰Blondyna.B lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Milixx wrote:U mnie dzisiaj 28dc. I tak bym chciała żeby już ta wredna 🐒 przyszła jak ma przyjść żeby móc zacząć kolejny cykl. Z każdą minutą jakoś tracę nadzieję, że się udało. Co jakiś czas zakuje mnie podbrzusze i śluz się już zmienia, cycki też dają o sobie znać 🙁 Termin @ na jutro więc grzecznie czekam ale powiem Wam że siedzenie w domu nie sprzyja w niemyśleniu i każda wizyta w łazience to ogromny stres 😑
Kiedy testujesz ? ✊Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Kiedy testujesz ? ✊
W planach mam testować 14.02 jeżeli 13.02 @ nie przyjdzie - termin według apki.. Chociaż nie wiem czy wytrzymam. Dobrze, że w domu mam tylko jeden test i jutro rano mąż wraca ze służby to nie skusi mnie testowanie 😈😄 -
Pani Miśka wrote:Tylko czytam gratuluję! Nie martw się chorobą, zbijaj temperaturę i odpoczywaj 😘Ja kilka dni po owu chorowalam w najlepsze 💩
U mnie beta 4751 🙈 -
Milixx wrote:W planach mam testować 14.02 jeżeli 13.02 @ nie przyjdzie - termin według apki.. Chociaż nie wiem czy wytrzymam. Dobrze, że w domu mam tylko jeden test i jutro rano mąż wraca ze służby to nie skusi mnie testowanie 😈😄
Ja bym testowała już 🤣😈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Tylko_czytam,Pani Miśka gratuluję pięknych bet i🤞za kropki
Blondyna spełnienia marzeń z okazji rocznicy!Blondyna.B, Pani Miśka lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Milixx wrote:Nie kuś, nie kuś 😈😈 Postaram się grzecznie wytrzymać 😄😄
PS. Chyba sama nie wierzę w to co pisze 🤣🤣Milixx lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Miło że pytasz😊 Ogólnie czuję się dobrze, troche nerwowa jestem i smutna ale to normalne przed terminem 🐒. Do tego zabolą raz na jakiś czas cycki i przy dotyku bolą. I albo sobie wkręcam albo naprawdę tak jest, że czuję znowu dużo wyraźniej zapachy 🙈🤷♀️ - identycznie jak przy cb.. Nie wiem ile jestem dpo bo nie wiem czy ta owulacja była. Dzisiaj już 28dc więc czekam grzecznie.. Termin 🐒 na jutro (według mnie). Termin 🐒 na 13.02 - według apki.
Milixx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TaOna♡ wrote:To kiedy Kochana idziesz na betę albo po test ??Milixx wrote:W planach mam testować 14.02 jeżeli 13.02 @ nie przyjdzie - termin według apki.. Chociaż nie wiem czy wytrzymam. Dobrze, że w domu mam tylko jeden test i jutro rano mąż wraca ze służby to nie skusi mnie testowanie 😈😄
Próbuję wytrzymać jak najdłużej 🙈🙈 -
Ely wrote:Hej, proponuję też sprawdzić poziom Wit d i żelaza 😊 a co do reszty, to Gin już Cię poprowadzi. rozumiemy Cię tu doskonale, ale nie ma co się tak przejmować. Im bardziej wyluzujesz, tym lepiej dla płodności. Kiedyś w wątkach miałyśmy założenie żeby oprócz starań w każdym tygodniu zrobić coś dla siebie - poczytać książkę, iść na spacer, na zakupy, poćwiczyć itd. Motywowało i odciągało myśli od wpatrywania się w swoje objawy.
Chociaz, z drugiej strony, przeciążenie i osłabienie, zmęczenie, to nic dobrego.
Ściskam mocno i tulę tę z nas, które nie zobaczyły tym razem upragnionej kreseczki a chorym życzę dużo zdrowka!