Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
okres spóźnia mi się już ponad 2 tygodnie. Robiłam te testy z allegro co są po 1 zł sztuka, ale pokazują wynik negatywny niestety. Myślicie, że powinnam wypróbować jakieś inne (lepsze) testy? Bo wizytę u gina mam niestety umówioną na odległy termin a trochę się niepokoje bo nie wiem co się dzieje -
nick nieaktualny
-
Fruska. Dziękuję A czego Ty się masz wstydzić? Przecież infekcje w ciąży są na porządku dziennym.
Selina. Tak jak mówisz, musisz wierzyć, że i z dzieckiem się uda. To tylko kwestia czasu
Ilona1992. Mi testy z allegro pokazywały jedną kreskę jak nie było ciąży a potem kiedy się udało, pokazywały dwie także nie uważam, żeby były jakieś zawodne. W Twojej sytuacji na pewno nie zaszkodzi zrobić lepszy test. Czasami jednak trafiają się popsute partie, ale to myślę, że tak samo jak i w przypadku testów aptecznych.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnySelina wrote:Ilona a chorujesz na coś/bierzesz jakieś leki, które ewentualnie mogłyby opóźnić @? Jeśli nie, to może idź zrób betę jutro?
Nie, nie choruje na nic i za wyjątkiem kwasu foliowego nie przyjmuje żadnych leków. Na becie byłam 8-9 dni po domniemanej owulacji i wtedy wynik był < 1.2. Tak własnie myślałam, żeby teraz powtórzyć badanie ale strasznie boje się rozczarowania i dlatego chyba wolę poczekać na badanie ginekologiczne. -
Ilona1992 wrote:Nie, nie choruje na nic i za wyjątkiem kwasu foliowego nie przyjmuje żadnych leków. Na becie byłam 8-9 dni po domniemanej owulacji i wtedy wynik był < 1.2. Tak własnie myślałam, żeby teraz powtórzyć badanie ale strasznie boje się rozczarowania i dlatego chyba wolę poczekać na badanie ginekologiczne.
A badanie ginekologiczne na pewno nie przyniesie rozczarowania? Jeśli nie będzie ciąży, będzie jeszcze większe, bo z każdym dniem spóźniającej się miesiączki niepotrzebnie się nakręcasz. Beta przynajmniej dałaby Ci odpowiedź, czy nie należy koniecznie przyspieszyć wizyty u gina.
A jak będzie pozytywna, to będzie radość, bez niepotrzebnych kolejnych stresów dla fasoli W Twoim przypadku odwlekanie diagnozy, czy to ciąża czy nie, nie ma najmniejszego sensu.wszamanka, evve lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Przykro mi dziewczyny do których @ zawitała , jeżeli kogoś pominęłam to proszę się upomnieć i przepraszam:-)
Cały czas jestem z Wami , ale zwyczajnie nie potrafię się tak udzielać
Bardzo mi smutno że tak mało pozytywów , już nigdy w życiu takiej listy nie założę , chyba najmniej pozytywnych testów w tym miesiącu , miał być taki magiczny:-( -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Annie achhh ok to już wiem o czym mówisz Czytałam Potęgę podświadomości i znam motywy przyciągania pozytywnych zdarzeń. Zwykle szło mi to bardzo dobrze, gorzej z moją cierpliwością Zazwyczaj robiłam to nieświadomie Poprostu bardzo czegoś chciałam i byłam tak przekonana, że tak będzie, że nawet nie wyobrażałam sobie, że może być inaczej. Tak było z moim marzeniem o podróżowaniu (można powiedzieć że już 2 kontnenty poza Europą mam ciut zaliczone, 2 państwa w Ameryce Południowej i 1 w Azji i na pewno na tym się nie skończy) oraz z otwarciem swojego biznesu Mówiąc o napro miałam na myśli naprotechnologię, która zajmuje się naturalnymi metodami poczęcia, obserwacjami własnego organizmu i właśnie afirmacją. Miałam tego spróbować, ale po 1 wizycie u takiego gina, u którego zostawiłam kuuupę kasy stwierdziłam, że mnie an to nie stać Naprawdę, wizyty w klinice sa tańsze, dlatego bede musiala sie przeniesc...
Hej Selina,
a droga to byla sama wizyta, czy te wszystkie badania, ktore nie sa dofinansowana?
Ja tez zaczelam przygode z napro, ale daje sobie pol roku, bo masz racje tanie t nie jest...
Pozdrawiam25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
kaka470 wrote:Przykro mi dziewczyny do których @ zawitała , jeżeli kogoś pominęłam to proszę się upomnieć i przepraszam:-)
Bardzo mi smutno że tak mało pozytywów , już nigdy w życiu takiej listy nie założę , chyba najmniej pozytywnych testów w tym miesiącu , miał być taki magiczny:-(kaka470 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnykinga1185 wrote:Hej Selina,
a droga to byla sama wizyta, czy te wszystkie badania, ktore nie sa dofinansowana?
Ja tez zaczelam przygode z napro, ale daje sobie pol roku, bo masz racje tanie t nie jest...
Pozdrawiam
Drogie badania to swoją drogą (zwłaszcza wymazy, posiew i AMH) ;] -
kaka470 wrote:Przykro mi dziewczyny do których @ zawitała , jeżeli kogoś pominęłam to proszę się upomnieć i przepraszam:-)
Bardzo mi smutno że tak mało pozytywów , już nigdy w życiu takiej listy nie założę , chyba najmniej pozytywnych testów w tym miesiącu , miał być taki magiczny:-(
Kaka, chciałam zauważyc, że to dopiero 12 lutego, jeszcze może być mega owocny Dziewczyny trzymam kciuki!!!!!kaka470 lubi tę wiadomość
-
ja miałam urodziny, i chciałam zrobić test ale mysle nie bede se psuć humoru a po za tym 24 dc 9 dpo za wczesnie. byli goście,kwiaty i prezenty i co z tego ja marze tylko o jednym, taka pustka mnie wypełnia nic nie wskazuje na powodzenie w tym cyklu. Jajniki prawie milcza. lekko wczoraj coś a tak to cisza. Dzis mne bolą ziwnie plecy na dole ale nie krzyże, tylko tak jakby nerka prawa!? z prawego jajnika była ovu ale może to po sprzataniu sie nadwyrężyłam. no i piersi to jest temat! rano wstaje i mysle chyba bede wyć z bólu- jak kamienie twarde i bolą. jak juz pochodziłam to troche zelżały. To chyba po tym pregnylu.a tak z nowośći tempka dziś spadła! super mnie to nastroiło!!!!