Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Dziewczyny
Są dwie kreski, tak jak planowałam zrobiłam dziś teścik.
Siedzę jak głupia i nie wiem co robić. Bardzo się cieszę ale też jednocześnie tak bardzo się boję. Wiem że jeszcze wszystko może się zdarzyć.
Gratuluję i mocno trzymam kciuki
Reszta Zafasolkowanych Mamusiek - również Wam szczerze gratuluję i trzymam kciuki za te które planują testować już niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 12:54
Dooti lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Z tego wszystkiego zapomniałam się tutaj zameldować- melduję pozytywny test i pozytywna beta HCG Jutro mam wizytę u ginekologa, bardzo się cieszę ale i boję, mam nadzieję ze ten rok okaże się łaskawy dla nas
kaka470, anciaa, Dooti, qosia, Annie1981, Anulka0407, e.wela lubią tę wiadomość
-
Weszłam bo tak sobie pomyslałam ze każda z nas ktorej sie nie udało znika bez wieści na nowy watek dlatego to takie nie fair dla pozostałych czekających na testowanie.
Karola, piekne 2 ❤️ Bardzo Ci zazdroszcze!
Dooti i Mama rowniez dla Was gratulacje!
Ivis wcale sie nie dziwie pewnie po rannym testowaniu miałas dzien pełen wrażeń!
kaka470, Dooti lubią tę wiadomość
-
gosssiagabrysiowa wrote:Czy któraś z Was miała może ból wszystkich kości mięśni jak na grypę i ból skóry.. .skora mnie boli jakbym była poparzona
Miałam raz coś takiego, ale to było spowodowane podaniem leku na który okazało się, że jestem uczulona.Pozytywne nastawienie -
witam dziewczyny
ja od wczoraj zaczęłam nowy cykl - @ przyszła mniej więcej o czasie - cykl 27 dni, jeśli tak będzie dalej to zrównają mi się terminy @ z tymi które miałam 5 lat temu, więc i może tak jak poprzednio 24 marca będzie pierwszym dniem cyklu zakończonego ciążą, i jeszcze przed nowym rokiem będę przytulać swoje maleństwo
w tym cyklu muszę zrobić sobie podstawowe badania hormonów
wszystkim zafasolkowanym w lutym życzę spokojnych ciąż, czekam jeszcze na jutrzejsze testerki i powoli możemy przenosić się na marzec mam nadzieję że będzie on dla nas łaskawszy -
A ja dziewczyny powoli przenoszę się na fiololetową stronę mocy i czekam na Was na Listopadówkach
Anulka0407, Existenz lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Kaka naprawcze świetna robota z lista na pierwszej stronie!
Tak spojrzałam na statystyki i na 100 staraczek 11 zafasolkowalo czyli mamy 11% pozytywów. Całkiem niezle...
Najszczęśliwszy był 6 luty bo az dwie kreski tego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 08:10
kaka470 lubi tę wiadomość