Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
srebrzysta wrote:narazie nie mam pewności a nie moge sie wyrwac z pracy a po robocie lece do szkoły szybko i tak to jest. Jestem tez strasznym alergikiem dlatego mam jeszcze nadzieje że to cos alergicznego. zjadłam tabletki na alergie i czekam. Boli mnie głowa juz 4 dzień i jest mi gorąco jak cholera, cały czas sie poce ale plecy mnie bolały tylko troche 2 dni temu. Pytam sie Was bo juz by trzeba zacząć serduszkować a nie wiadomo czy wolno... rozumiem ze jak wysypka zejdzie to bedzie znaczyło że to nie to.
Powiem Wam dziewczyny że jak nie urok to sraczka po prostu masakra!
A orientujesz się jak wygląda półpasiec ?
Dobra by była wizyta u lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:55
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
no oglądały mi to koleżanki z pracy i mówią że to może być półpasiec ale wydaje mi sie że troche zbledło po lekach na alergie nic nie wymyśle bo zaraz do szkoły musze jechać. A głowa boli 4 dzień. Zrobiłam kawe może ożyje.
Dzieki dziewczyny, jestescie nizastapione!
A co do pozytywnych testów ovu tak wczesnie czyli 6dc to ja tez w tym cyklu od 6 dc mam słabą kreskę na teście ovu ( zawsze była biel tak wcześnie) ale do wczoraj nie ściemniała. A do robienia testu tak wcześnie skłoniły mnie szalejące jajniki od tak wczesnego dc.
Oby,oby to nie był półpasiec bo w poniedziałek ma być usg i pregnyl. -
Dziewczyny. Bylam dzisiaj na pierwszym usg i są 2 !
wszamanka, Lady Savage, Annie1981, AiCha4811, qosia, pinktea, Anna Stesia, kaka470, Jedna_z_Wielu, Anulka0407, e.wela, Dag_Mara, santoocha, Madzik2, spioch, Zuza_22, anciaa, Existenz, Klaudiia87, Paula. lubią tę wiadomość
-
Karolka pięknie gratulacje!!!!! Trzeba Cię wpisać podwójnie na pierwszą stronę, podniesiesz statystyki
Przeszłam półpasiec, wstrętne choróbsko
Poźniej wam pokaże jak wygląda mój test owu z 6 dc. Kreska testowa identyczna. Ja jestem w szoku, nie spodziewałabym sie tak wcześnie. Testowała LH Vitam dziś i domowe lab wczoraj.
Mam jedno wytłumaczenie na to. @ nie była @ tylko krwawieniem po cyklu bezowulacyjnym. A pęcherzyk postanowił sobie rosnąć w dowolnym czasie. Tak pół żartem pół serio teoretyzuję, bo nie zamierzam w tym cyklu latać na monitoring. Co ma być to będzie. Śluz płodny tez był już dwa dni temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 15:34
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Karola, to podwójnie gratuluję! Byłaś na cyklu stymulowanym czy to natura postanowiła tak Cię podwójnie obdarować?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nie dlatego ze zuzia jest cieżka tylko mój facio powiedział że tylko 2 dzieci, więcej nie chce, a mi się marzy 3 szkrabów, jakby w pierwszej ciąży były bliźniaki, to teraz bym się nie starała a tak to masz szansę jeszcze na 2 dzieciakó
-
e.wela wrote:Gosia GRATULUJE
Wszamanka dopoki nie ma @ jest nadzieja chociaz wiadomo ze biel na tescie sprowadza na ziemie no ale moze jeszcze za wczesnie...
Srebrzysta ja podobnie jak dziewczyny wolalabym nie ryzykowac
Jesli chodzi o siemie lniane to zakupie te w ziarenkach i sprawdze wasze przepisy na mieszanie z czyms innym, moze bedzie latwiej przelknac
Dla leniwych : zalej zmielone siemie wrzątkiem po chwili dolej mleka do pełnego kubka dodaj pol lyzeczki kakao lub cala jak wolisz calosc zagrzej w mikrofali, tez pycha ale nie tak pożywne. Koktajl ma duzo kalorii i bialka jest idealny po treningu lub na drugie śniadanie, moim zdaniem najlepiej smakuje lekko schlodzony. Smacznego!Annie1981, e.wela lubią tę wiadomość
-
Annie mi tez się marza ale u mnie genetycznie nie ma szans. Nigdy ani w jednej ani drugiej rodzinie sie nie zdarzyly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 16:22
-
AiCha. A u mnie w rodzinie jest kilka. Nawet moja mama jest z blizniakow. Mowili, ze moj wiek tez predysponuje, wiec mialam duza nadzieje, ale niestety
KarolaFasola. Jezeli planujesz sie przeniesc na fiolet to zapraszam tu
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/fuksiary-stulecia,12373,1.html
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47342cbcda81.jpg
Anulka0407, wszamanka, spioch, Annie1981, Paula. lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,
proszę dopisać mnie do listy testowania na 26 lutego!
U mnie tak:
* piersi mega bolą - więc może być okres albo ciąża
* pobolewa podbrzusze - więc może być okres albo ciąża
* wyskoczył mi trądzik - więc może być okres albo ciąża
* ciągle bym tylko żarła - okres / ciąża
* przedwczoraj byłam u gina potwierdził że macica jest pogrubiona i nie zgadniecie co? - może być okres albo ciąża
Ta niepewność mnie zabija ha ha !
Dzisiaj robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, a owulacji nie mam teraz więc mam nadzieje że to jednak ciąża! Oby @ nie dostaćkaka470, AiCha4811 lubią tę wiadomość