Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
e.wela z tego co pamiętam to jest napisane żeby testować najlepiej w dzień spodziewanej @
Ja testowałam 12dpo, zostały mi 3-4 dni do @, a kreski wyszły bardzo ładne
Wszystko tak naprawdę zależy od owulacji i zagnieżdżenia
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:e.wela z tego co pamiętam to jest napisane żeby testować najlepiej w dzień spodziewanej @
Ja testowałam 12dpo, zostały mi 3-4 dni do @, a kreski wyszły bardzo ładne
Wszystko tak naprawdę zależy od owulacji i zagnieżdżenia
Dokładnie -
Gigi bardzo mi przykro, lady napisz co to za strona?tez obejrze chętnie
ja dziewcyny czekam na owu która chyba bedzie wczesnie bo juz od 6 dc jajniki daja czadu a test owu jest już z jasnymi kreskami od kilku dni ( dzis 9dc) to ten Ovarin mi tak wszystko przyspiesza chyba bo nidgy tak nie miałam ale to chyba dobrzewczesna owu= krótszy cykl= wiecej cykli w roku
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
E.wela. Siemie mozesz pic od dowolnego dnia i przez caly cykl. Tylko z wiesiolkiem trzeba uwazac, nie bierze sie go juz po owu.
Siemie wystarczy, ze bedziesz pila dwie lyzki zalane woda. Raz lub 2 razy dziennie. Ja pilam raz dziennie i sluz mi sie bardzo ladnie poprawil. -
Figa8787 wrote:Gigi to już w ogóle przykro
AICHA masz jeszcze nadzieję ? Ja sie nie znam na testach bo ich nie robięjeden jedyny raz robilam
Jeszcze dzis rano mialam nadzieję ale teraz zaczął bardzo boleć mnie brzuch więc posprzątane i nadzieja poszła spać do kwietnia -
E.wela. Sama mielilam zairenka (w blenderze), bo czytalam, ze to mielone ze sklepu to juz dawno zwietrzale. Mozna tez zalewac woda ziarenka w calosci.