Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
e.wela, na wątku marcowym napisałam Ci mój sposób na siemię, i ono wcale nie jest złe, jak mam wypić szklankę siemienia albo łyżkę jakiegoś oleju tłustego, to zdecydowanie wybiorę siemię
A może to twoje takie niedobre bo może faktycznie nie było najświeższe, i świeżo mielone lepiej smakuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 19:48
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Idę jutro betę zrobić, trzymajcie za mnie kciuki, może cud się zdarzy i będzie pozytywna:) Ja mam bardzo mieszane odczucia przed jutrem. Z jednej strony baaardzo bym chciała żeby był pozytyw i nadzieję na to mam sporą, ale z drugiej realnie patrząc to owulacja była bardzo późno, seksu w jej okolicach mało i kiepsko ze śluzem płodnym, tak że wynik negatywny mnie nie zaskoczy. A następny cykl będzie z Clo, więc jak nie teraz to za miesiąc
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Idę jutro betę zrobić, trzymajcie za mnie kciuki, może cud się zdarzy i będzie pozytywna:) Ja mam bardzo mieszane odczucia przed jutrem. Z jednej strony baaardzo bym chciała żeby był pozytyw i nadzieję na to mam sporą, ale z drugiej realnie patrząc to owulacja była bardzo późno, seksu w jej okolicach mało i kiepsko ze śluzem płodnym, tak że wynik negatywny mnie nie zaskoczy. A następny cykl będzie z Clo, więc jak nie teraz to za miesiąc
Trzymam :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Znalazłam w szufladzie test ostatni, nasikałam i jedna kreska, w miejscu gdzie powinna być druga biel idealna. 12 dpo. Tak że na betę nie mam co iść, zaoszczędze trochę kasy;)
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
gabrysiagabrysiowa gratulacje !
dziewczyny mam chyba płpaśca, jakaś wysypka swędząca na wysokości pachy na plecach, wczesniej przez 3 dni bolały mnie plecy i głowa. Musze sie wyrwac do lekarza. powiedzcie mi czy wiecie, czy to już przekreśla starania w tym cyklu? owu ma byc koło wtorku ;(?! -
E.wela. Siemie w smaku nie jest zle, tylko ta konsystencja Ja tez cale zycie sie bronilam jak mama mi polecala a teraz jak sprobowalam to sama polecam
Im wiecej dasz wody tym bedzie mniejszy glut i latwiejsze do wypicia
Wszamanka. Przykro mi.
Gosia. Gratulacje
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
gosssiagabrysiowa wrote:Cześć dziewczyny jeśli macie ochotę możecie dodać mnie na dzisiaj z pozytywnym testem...podniose troszkę statystyki. Pozdrawiam
Wielkie gratulacje!!! -
Wszamanka tulę
Gosiagabrysiowa gratulacje
Srebrzysta z półpaściem dałabym sobie spokój. Po pierwsze nie chciałabym narażać partnera. Po drugie czort wie ile wirusiska tak naprawdę w nas siedzą, a szkody robią. Odeczkaj jeden cykl.
A u mnie wielkie zdziwienie test owu pozytywny 6 dnia cyklu. Wczesna owulka? -
srebrzysta wrote:gabrysiagabrysiowa gratulacje !
dziewczyny mam chyba płpaśca, jakaś wysypka swędząca na wysokości pachy na plecach, wczesniej przez 3 dni bolały mnie plecy i głowa. Musze sie wyrwac do lekarza. powiedzcie mi czy wiecie, czy to już przekreśla starania w tym cyklu? owu ma byc koło wtorku ;(?!
A masz pewność, że to półpasiec ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 10:31
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
narazie nie mam pewności a nie moge sie wyrwac z pracy a po robocie lece do szkoły szybko i tak to jest. Jestem tez strasznym alergikiem dlatego mam jeszcze nadzieje że to cos alergicznego. zjadłam tabletki na alergie i czekam. Boli mnie głowa juz 4 dzień i jest mi gorąco jak cholera, cały czas sie poce ale plecy mnie bolały tylko troche 2 dni temu. Pytam sie Was bo juz by trzeba zacząć serduszkować a nie wiadomo czy wolno... rozumiem ze jak wysypka zejdzie to bedzie znaczyło że to nie to.
Powiem Wam dziewczyny że jak nie urok to sraczka po prostu masakra!