Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:SusannaDean, proszę o namiar gdzie kupujesz dong quai i jakie mają dokłądnie działanie? W necie to tak dość ogólnikowo znalazłam. Ktoś Ci je polecił?
Moje działanie to napewno poprawa jakości owulacji, skrócenie czasu dojrzewania pęcherzyków, zawsze owu 17 dc zazwyczaj....teraz 15 dc (wtedy zaszłam) w grudniu 13 dc a teraz 14 dc Czyli odnotowuje że owu jest i ma się sdobrze, tera zpotwierdzona testami owu oraz bólem jajników kolkowym, który mam przy owu.
Dong quai ma estrogeny, więc poprawia również śluzówkę, odkąd brałam moja @ jest w końcu 4-5 dniowa i wygląda ok, wcześniej zdarzały się najczęściej słabe @ 2,5 dnia, bywały też 1 dniowe...... także to mi pomogło....bardzo ! kocham dong quai >3Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Już Ci piszę, ja kupowałam ze Swansona, starczy mi na 4 cykle, więc wydajny Brałam 3 tabl 1-1-1 w 1 cyklu, miesiąc temu, teraz jadłam 2-1-2 czyli 5 tabletek Zaczynamy ZAWSZE PO @ bo moze wywoływać plamienia, chociaż w 1 cyklu we wrześniu nie zaszkodziło bo zaszłam, a miałam plamienia, bo jeszcze nie znałam wszystkich zasad. Najlepiej kupić w formie tabletki nie proszku, ponieważ proszek jest obrzydliwy a zapakowany do kapsułki już nie razi tak bardzo.
Moje działanie to napewno poprawa jakości owulacji, skrócenie czasu dojrzewania pęcherzyków, zawsze owu 17 dc zazwyczaj....teraz 15 dc (wtedy zaszłam) w grudniu 13 dc a teraz 14 dc Czyli odnotowuje że owu jest i ma się sdobrze, tera zpotwierdzona testami owu oraz bólem jajników kolkowym, który mam przy owu.
Dong quai ma estrogeny, więc poprawia również śluzówkę, odkąd brałam moja @ jest w końcu 4-5 dniowa i wygląda ok, wcześniej zdarzały się najczęściej słabe @ 2,5 dnia, bywały też 1 dniowe...... także to mi pomogło....bardzo ! kocham dong quai >3
Dzięki wielkie za odp. Już znalazłam i zaraz zamawiam.
Za Ciebie trzymam kciuki
Niestety u mnie teraz wielkie zdołowanie... Owu nie ma i chyba nie będzie
-
Koniczyka wrote:Witam wszystkie,
we wtorek idę do gina na kontrolę to może mi potwierdzi owu, wstępnie proszę mnie wpisać na 5.02
Jeśli chodzi o testy z allegro to mam i nie narzekam. Mi się pokrywały z mikroskopem owulacyjnym. Mam nadzieję, że wczorajszy i dzisiejszy się nie mylą
A jaki masz kolor koncowek?Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Dzięki wielkie za odp. Już znalazłam i zaraz zamawiam.
Za Ciebie trzymam kciuki
Niestety u mnie teraz wielkie zdołowanie... Owu nie ma i chyba nie będzieAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Właśnie dong quai jest w stanie owu wywołać, więc jak najbardziej
Właśnie zamówiłam:) Wg."instrukcji" należy brać do owulacji. Czy jeśli dojdzie do mnie do środy to będzie 21dc, a owu nie będzie to jest sens brania tego? Czy dopiero jak się skończy @? -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Właśnie zamówiłam:) Wg."instrukcji" należy brać do owulacji. Czy jeśli dojdzie do mnie do środy to będzie 21dc, a owu nie będzie to jest sens brania tego? Czy dopiero jak się skończy @?
-
SusannaDean wrote:Ja bym nie brała, bo równie dobrze owu mogło być a mogłaś przeoczyć na teście skok lh a dong brany po owu może działać poronnie, ponieważ dzięgiel chiński ma właściwości wywyołujące skurcze (estrogeny!) i może się źle skończyć więc absolutnie czekać do zakończenia cyklu
Ok, czyli zaczynam dopiero jak @ się skończy. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dokładnie tak, bo bez monitoringu nie jesteś na 100 % pewna czy owu była czy nie..dlatego lepiej nie przedobrzyć i sobie jakby co nie zaszkodzić
Dziękuję bardzo Ten cykl to już chyba stracony, ale teraz będę wyczekiwać @ jak nigdy i zaczynam brać Donga
Jak nie luty to będzie marzec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Cześć dziewczyny. No ten cykl spisujemy na straty. Jutro mamy pogrzeb męża dziadka . Narazie nie będziemy się starac a kiedy do starań wrócimy tego nie wiem. Narazie nie ma nastroju do starań zupelnie
Bardzo Ci współczuje i składam kondolencje :*
Zaciekawił mnie ten dong quai, jak inofem nie pomoże to może też się skuszę -
sloneczkowa mama wrote:Cześć dziewczyny. No ten cykl spisujemy na straty. Jutro mamy pogrzeb męża dziadka . Narazie nie będziemy się starac a kiedy do starań wrócimy tego nie wiem. Narazie nie ma nastroju do starań zupelnie
Bardzo mi przykro Życzę Wam dużo sił w tym trudnym czasie.... -
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Cześć dziewczyny. No ten cykl spisujemy na straty. Jutro mamy pogrzeb męża dziadka . Narazie nie będziemy się starac a kiedy do starań wrócimy tego nie wiem. Narazie nie ma nastroju do starań zupelnie
-
SusannaDean wrote:No to spokojnie uda się
Miejmy nadzieję. Wiek i dolegliwości nie są moim sprzymierzeńcem.
A Ty który dzień masz cyklu? Nie udostępniasz wykresu... -
e.wela wrote:Ten cykl i ja spisuje na straty. SussanaDean czy ten dong quai polecil Ci lekarz, wie wogole ze bierzesz? Zastanawiam sie czy zamówić ale czy nie zapytac najpierw gina
Tez jestem ciekawa, brzmi ciekawie, ale czy na pewno to bezpieczne bez konsultacji?Piotruś
Helenka