Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
chicken wrote:Gratuluję pozytywa;)
Test był robiony w dniu spodziewanej @?
Ja też proszę o wpisanie na listę lutowych testerek. Testowanie 12 luty -
e.wela wrote:To wiem, ale co ma na to wplyw? Co sie bierze zeby ten hormon poprawic zeby ten skok byl?
kaka470. Ja kreski nie widzę, ale jak to mega bladzioch to często na zdjęciu nie wychodzą.
kaka470 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kaka, skoro kechę widać na telefonie, i to na jednym i drugim teście, nie ma innej opcji, jesteś w ciąży! gratki!
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 11:52
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ale jestem głupia zrobiłam jeszcze jeden dziewczyny krecha wyszła prawie od razu jest jasna widoczna i różowa , szkoda że nie mogę oddać tego na zdjęciu nie muszę się wpatrywać , nich już będzie wtorek bo nie wytrzymam nie wierzęęęęę
spioch, Lady Savage, Anulka0407, baassiia, Ewka90, Lola83, wszamanka, kate88:) lubią tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Jeżeli chodzi o 2 dziecko to chyba bo jeszcze nic pewnego to 6 miesięcy za to z pierwszym był problem bo 5 lat w tym za pamocą medyczna
Ja to w obie ciaze w 1 cyklu, wiec do statystyk zadnych tez nie pasuje, bo podobno zdrowa para srednio 4-6 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 13:31
-
kaka470 wrote:Ale jestem głupia zrobiłam jeszcze jeden dziewczyny krecha wyszła prawie od razu jest jasna widoczna i różowa , szkoda że nie mogę oddać tego na zdjęciu nie muszę się wpatrywać , nich już będzie wtorek bo nie wytrzymam nie wierzęęęęę
Ja pewnie też bym zrobiła kilka testów super gratuluje serdeczniekaka470 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie,
we wtorek idę do gina na kontrolę to może mi potwierdzi owu, wstępnie proszę mnie wpisać na 5.02
Jeśli chodzi o testy z allegro to mam i nie narzekam. Mi się pokrywały z mikroskopem owulacyjnym. Mam nadzieję, że wczorajszy i dzisiejszy się nie myląkaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny