Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma90 wrote:Dziewczyny ja wyczytałam tu na forum, że testy z allegro te z niebieską końcówką to jakaś wadliwa partia i praktycznie nikomu nie wychodzą. Chyba to przez to. U mnie dziś spadek temperatury. Objawy owulki są, oby jutro był piękny skok!
Ja mam te z niebieską końcówką i jeszcze się mi nie trafiło żeby nie pokazało II grubych , ciemnych kresek , ale faktycznie niektóre dziewczyny narzekały , powodzenia za jutrzejszy skok -
nick nieaktualny
-
Kaka no podobno z tymi z allegro to loteria. Niestety przeczytałam to, jak już zamówiłam. Więcej po prostu ich nie zamówię, bo co z tego, że tanie, jak i tak człowiek się zastanawia czy nie ma owulacji, czy po prostu ma wadliwe testy. Będę najwyżej inwestowała w te z rossmana. Jeśli coś pokażą, jeśli i te z rossmana nic mi nie pokażą, to chyba jednak coś nie tak z moimi hormonami.
Ok, znikam póki co z forum, muszę ogarnąć chałupę zanim mąż wróci -
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:U mnie dzisiaj mega spadek temperatury, ale zastanawia się czy powinnam go brać pod uwagę z dwóch powodów, po pierwsze jakieś 40 minut wcześniej wstawałam z łóżka, a po drugie spadł mi poziom cukru co pewnie też ma znaczenie. Jak myślicie?
Faktycznie spadek bardzo duzy. Ja bym nie brała jej pod uwagę, nie znam sie ale sam fakt ze 40 minut wcześniej wstalas wyklucza ta temp
Lady Savage mocno cie Tule i jednocześnie witam :* lozko naprawione na nowy cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:43
-
Tak , haha, jeszcze małej zmieniłam łóżeczko na łóżeczko-kanapę ;p więc jest gdzie dziecia zrobić, ale jerunku jakby się udało to będę mieć termin porodu niezbyt ciekawy - 1 listopada masakra, rodzić wśród umarlaków
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Tak , haha, jeszcze małej zmieniłam łóżeczko na łóżeczko-kanapę ;p więc jest gdzie dziecia zrobić, ale jerunku jakby się udało to będę mieć termin porodu niezbyt ciekawy - 1 listopada masakra, rodzić wśród umarlaków
Nie jest tak źle. Ja jestem z 5 listopada i nie narzekam skorpiony są twarde -
Lady Savage wrote:Rano przywitała mnie @ więc witam się, i proszę o wpisanie na listę, testowanko 22 lutego.
Zaczynamy 4 cykl starań. -
Ewela. Roznica w kreskach moze byc z powodu czulosci testow. Oba sa negaywne i to jest najwazniejsze. Pytanie czy ten allegrowy pokaze pozytyw. Ta niebieska partia faktycznie chyba troche trefna, chociaz mi ladnie pokazalo pozytyw i generalnie zaszlam dzieki testom z allegro
Susanna. To nie ma znaczenia czy test blednie czy dalej sa dwie kreski. Owu liczy sie od pierwszego pozytywu i tyle
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ewela. Roznica w kreskach moze byc z powodu czulosci testow. Oba sa negaywne i to jest najwazniejsze. Pytanie czy ten allegrowy pokaze pozytyw. Ta niebieska partia faktycznie chyba troche trefna, chociaz mi ladnie pokazalo pozytyw i generalnie zaszlam dzieki testom z allegro
Susanna. To nie ma znaczenia czy test blednie czy dalej sa dwie kreski. Owu liczy sie od pierwszego pozytywu i tyle -
Annie1981 wrote:Ewela. Roznica w kreskach moze byc z powodu czulosci testow. Oba sa negaywne i to jest najwazniejsze. Pytanie czy ten allegrowy pokaze pozytyw. Ta niebieska partia faktycznie chyba troche trefna, chociaz mi ladnie pokazalo pozytyw i generalnie zaszlam dzieki testom z allegro
Susanna. To nie ma znaczenia czy test blednie czy dalej sa dwie kreski. Owu liczy sie od pierwszego pozytywu i tyle
Annie wydawalo mi sie, ze Twoj owu mial rozowa koncowke. Zwracalam na to uwage, bo tez mam watpliwosc jesli chodzi o te niebieskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 00:49
Piotruś
Helenka
-
SusannaDean wrote:Ja się zastanawiam czy to dobrze, że owu była w przeciągu max 12 h od pozytywnego testu (nawet ok 5-6 godz z tego co odczułam) a zaraz następnego test blednie? Bo niektóre dziewczyny mają jeszcze ppzytyw pare dni
Bol owulacyjny moze byc przed owu. Moze sama owulacje mialas pozniej.Piotruś
Helenka
-
Witam serdecznie u Mnie 10 dp i zatestowałam oczywiście , jestem jakaś taka spokojna , mam jakieś dziwne przeczucie że chyba się udało , no ale jeszcze czas pokarze , jakby nie było to na moim teście chyba jakiś cień , ale z tym to też zawsze problem bo ja go widzę zawsze zatestuje jeszcze jutro i pojutrze , mam nadzieje że uda się wysmyczyć prezent dla męża na 24 tego
spioch, e.wela, smeg, Lola83 lubią tę wiadomość