Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
E.wela. Czasami trafiaja sie trefne testy, ale przewaznie jak nie wychodza, to albo sa zle robione, ale cos nie tak z owulacja. Wiekszosc dziewczyn sie denerwuje, ze testy klamia a jak sie w koncu zabiora za badania to sie okazuje, ze faktycznie cos jest nie tak i trzeba organizm podreperowac.
Ja testy bardzo polecam, min. dzieki nim jestem w ciazy
Spioch. Kochana jak masz ochote plakac to zrob to. Zaszyj sie w domu i zadbaj o siebie. Okres staran jest bardzo stresujacy i nie mozna udawac, ze nas to nie rusza. Nierozladowane i tlumione emocje wysysaja z nas energie i powoduja jeszcze wiekszy stres, a to w zajsciu nie pomaga.wszamanka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Doma90 wrote:U mnie kolejny test owu negatywny. Zaczynam tracić nadzieję.
Kurcze...ja też mam dzisiaj 16dc i testy cały czas negatywne wychodzą
No ale może jeszcze wszystko przed nami -
Zobaczyłam swój grafik w pracy na luty, i jeżeli w tym cyklu nie uda mi się z ciąża do końca miesiąca zajść, to w lutym marne mam na to szanse. Będę mieć, uwaga! 3 dni wolne, z 28 dni lutowych. Bo albo w pracy dniówka, albo noc, po nocy, albo zajęcia. Zachciało mi się na stare lata doszkalać... Tak że trzymajcie za mnie kciuki podwójnie, żeby owu była i żeby zaskoczyło
Śpioch, jeżeli potrzebujesz to się wypłacz, Annie dobrze mówi, takie tłumione emocje robią nam wiele złego, a płacz i łzy nie są niczym złym, czasami trzeba sobie popłakać żeby się oczyścić z tych naszych lęków i frustracji żeby na drugi dzień mieć siły do walki i miejsce na uśmiechkaka470, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny ja bym prosiła o wpisanie na 1 lutego Miałam własnie idealne testy owulacyjne piękną owu w 14 dc (wczoraj) i jestem szczęśliwa, że moje ciało wraca do równowagi
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja wiem jak bardzo jest to stresujące jak testy nie wychodzą i owulacja się spóźnia. Ja zaszłam w ciążę właśnie jak owu mi się spóźniła kilka dni, więc bądźcie cierpliwe
spioch. Zazdrość uczucie jak każde inne i też mamy prawo je czuć, nie wypieraj tego. Ja byłam zazdrosna o każdy pozytywny test ciążowy na forum przez 6 cykli. W końcu pozytyw zobaczyłam u siebie i z Wami też tak będzie
e.wela. Wydaje mi się, że testy owu też nie wychodzą jak pęcherzyk nie pęka. Druga sytuacja to taka, że pęcherzyk jest mało wartościowy, niezdolny do zapłodnienia, ale chyba pęka. Ostatnio jedna forumowiczka miała taką sytuację, ale nie pamiętam szczegółów. Zdaje się, że progesteron wtedy też słabo wychodził.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dziewczyny, ja wiem jak bardzo jest to stresujące jak testy nie wychodzą i owulacja się spóźnia. Ja zaszłam w ciążę właśnie jak owu mi się spóźniła kilka dni, więc bądźcie cierpliwe
spioch. Zazdrość uczucie jak każde inne i też mamy prawo je czuć, nie wypieraj tego. Ja byłam zazdrosna o każdy pozytywny test ciążowy na forum przez 6 cykli. W końcu pozytyw zobaczyłam u siebie i z Wami też tak będzie
e.wela. Wydaje mi się, że testy owu też nie wychodzą jak pęcherzyk nie pęka. Druga sytuacja to taka, że pęcherzyk jest mało wartościowy, niezdolny do zapłodnienia, ale chyba pęka. Ostatnio jedna forumowiczka miała taką sytuację, ale nie pamiętam szczegółów. Zdaje się, że progesteron wtedy też słabo wychodził.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye.wela wrote:Annie1981 w tym miesiacu pilnuje sie zeby robic dobrze te testy, tzn do 13 normalnie pije pozniej nawet lyka, po 16 wracam do domu i robie test. Jak narazie, dzis 12dc nic, tzn dzis ledwo zauwazalna 2 krecha. Zobaczymy co bedzie dalej. Wg ostatniego cyklu owu byla w 13 dc ale w przedostatnim w 18, takze narazie cierpliwie robie testy i czekam tym cyklu mam tez zamiar sprawdzic progesteron. Zobacze czy z owulacja jest wszystko ok. Bo co mozna jeszcze sprawdzic co moze miec wplyw na to ze testy owulacyjne nie wychodza?
Spioch doskonale Cie rozumiem, to ze dookola, nagle wszystkie kolezanki sa w ciazy wcale nie pomaga, ale musimy byc silne, nie mozemy sie poddawac -
nick nieaktualny
-
e.wela wrote:Ja wczoraj tak dla sprawdzenia zrobiłam test paskowy z allegro i facelle (ten z rossmana), na tym z allegro ledwo zauważalny cień a na tym z rossmana widoczna kreska, nie tak ciemna jak kontrolna ale była widoczna. ciekawe jak wyjdzie dzisiejszy test...
Doma90 trzymam kciuki za skok i 2 krechy w lutym
Dobrze, że nie kupiłam 100 sztuk tych allegrowych.
Trzymam kciuki za Ciebie! -
nick nieaktualnye.wela wrote:Ja wczoraj tak dla sprawdzenia zrobiłam test paskowy z allegro i facelle (ten z rossmana), na tym z allegro ledwo zauważalny cień a na tym z rossmana widoczna kreska, nie tak ciemna jak kontrolna ale była widoczna. ciekawe jak wyjdzie dzisiejszy test...
Doma90 trzymam kciuki za skok i 2 krechy w lutymWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:07