Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Witam ja co prawda się nie zapisuję, ale luty jest dla mnie też szczególnym miesiącem. W lutym 2015 straciłam swoją ciążę, na lutego 2017r. miałam termin porodu drugiej ciąży.. Cóż też się nie udało. To miesiąc urodzin moich rodziców może kiedyś uda mi się im zrobić ten prezent na urodziny
Za wszystkie panie testujące w lutym gorąco będę trzymać kciuki
Paula powodzenia!!! Ja z kolei w lutym 2105 zaszłam w ciążę, którą straciłam w marcu Czekam na @, jak przyjdzie to dołączam do wasWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 08:50
-
spioch wrote:Anulka selen bierze 110ug a cynk 10mg nie wiem czy to malo ?
Mój też bierze selen 110ug i jeszcze w Androvit Plus jest 30ug, więc razem 140ug. W AndrovitPlus cynku jest 6,38mg i to chyba za mało bo w Salfazin jest 25mg -
Dziewczyny mam taki may dylemat temperaturę zawszę mierzę o 7:30 jak dziecko mi pozwoli , wczoraj obudziła się o 6:30 więc zmierzyłam temperaturę która wyniosła 36,35 dałam małej mleczko i poszłyśmy dalej spać no i zmierzyłam drugą temp o 8 , 36, 54 i nie wiem którą zostawić żeby wykres był w miarę miarodajny ?????????
-
nick nieaktualny
-
kaka470 wrote:Dziewczyny mam taki may dylemat temperaturę zawszę mierzę o 7:30 jak dziecko mi pozwoli , wczoraj obudziła się o 6:30 więc zmierzyłam temperaturę która wyniosła 36,35 dałam małej mleczko i poszłyśmy dalej spać no i zmierzyłam drugą temp o 8 , 36, 54 i nie wiem którą zostawić żeby wykres był w miarę miarodajny ?????????
Ta z 6:30! Bo do 8 przebudziłas sie całkiem a powinno byc minimum 4 h snu bez przerwy.
Ja odchylenia o godzine w jedna czy druga traktuj dokładnie jak mierzenie o codziennej porze i normalnie mi skok występuje. Nie powinno sie doliczać nic bo wtedy wychodza dziwne skoki. Tak czytałam gdzies ostatnio.
Śpioch widze ze tez Cie dopadło . Wyczytałam ze przedwczoraj był najbardziej demotywujący dzien w roku wiec moze to od tego... -
Luccecita wrote:kaka ja bym dała 36,45
u mnie co godzinę rośnie o 0,1 stopnia
Też bym ta brała. Z drugiej strony dzisiaj 6:30 niechcący otworzyłam oczy i automatycznie zmierzyłam temp. 35,5, dopiero jak spojrzałam na zegarek zorientowałam się, że jeszcze godzina spania.
Po godzinie temp.:36,4
powinnam mieć ten sam dylemat. -
Gagarek wrote:Też bym ta brała. Z drugiej strony dzisiaj 6:30 niechcący otworzyłam oczy i automatycznie zmierzyłam temp. 35,5, dopiero jak spojrzałam na zegarek zorientowałam się, że jeszcze godzina spania.
Po godzinie temp.:36,4
powinnam mieć ten sam dylemat.
poczytaj Aicha ładnie opisuje
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/styczniowe-testerki-2017,11735,141.html -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny trochę naskrobalyscie ale nadrobiłam
Witam wszystkie nowe staraczki oby luty okazał się obfity w ciazunie
A ja wczoraj byłam na pierwszej po poronieniu wizycie u gina i wszystko cacy na lewym jajcu pecherzyk 15mm wiec pewnie w poniedziałek ovu a co za tym idzie pracowity weekend nas czeka
kaka470 lubi tę wiadomość
-
kate88:) wrote:Cześć dziewczyny trochę naskrobalyscie ale nadrobiłam
A ja wczoraj byłam na pierwszej po poronieniu wizycie u gina i wszystko cacy na lewym jajcu pecherzyk 15mm wiec pewnie w poniedziałek ovu a co za tym idzie pracowity weekend nas czeka
Witam
Przykro mi z powodu poronienia, ale teraz trzeba się cieszyć, że jest dobrze i trzymam kciuki za ten cykl.
Luty będzie miał rekord dzidziusiówkate88:) lubi tę wiadomość
-
Cześć Dołączam .
Mam 20 lat , rok po ciąży pozamacicznej.
Mam nadzieję ,że test w lutym pokaże dwie piękne krechy , inaczej być nie może ! Trzymam za was i za siebie kciuki
kaka470, Anulka0407 lubią tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
kate88:) wrote:Cześć dziewczyny trochę naskrobalyscie ale nadrobiłam
A ja wczoraj byłam na pierwszej po poronieniu wizycie u gina i wszystko cacy na lewym jajcu pecherzyk 15mm wiec pewnie w poniedziałek ovu a co za tym idzie pracowity weekend nas czekakate88:) lubi tę wiadomość
-
chcebardzobycmama wrote:Cześć Dołączam .
Mam 20 lat , rok po ciąży pozamacicznej.
Mam nadzieję ,że test w lutym pokaże dwie piękne krechy , inaczej być nie może ! Trzymam za was i za siebie kciuki -
Zuza_22 wrote:Dziewczyny mam może dość dziwne pytanie, ale nie jestem pewna czy tyło zgiecie jest wrodzone czy można je "nabyc"?
Na kontrolnej wizycie po porodzie lekarz zabił mnie inf że je posiadam (od jakiś 11 lat chodze do różnych lekarzy, ale żaden o tym nie wspominał). Dodam, że nie urodziłam naturalnie
Wrzucam link do artykułu na ten temat
http://mamaginekolog.pl/tylozgiecie-macicy/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny