Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:W jakich dawkach Twój M łyka wit.C, selen i cynk?
Ja mojego faszeruję Androvit Plus, Selen 110, Magnez z wit.B6, olej z wiesiołka
Anulka witaminę C na pewno 1000mg a cynk i selen nie pamiętam sprawdze po pracy jak będę w domu
Jutro jedziemy na badanie nasienia pierwszy raz a witaminy bierze od miesiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 08:41
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moni91 wrote:Doma90, a jak długie masz cykle?
Będzie dobrze!
Niepotrzebnie się nakręcam. Żałuję, że poszłam do gina i że wiem, że był tam ten pęcherzyk 17 mm, bo teraz schizuję jak długo on powinien rosnąć do rozmiarów by pękł i ciągle o tym myślę- bezsensu. -
nick nieaktualny
-
witaj miśka przykro mi bardzo, że i ciebie to spotkało
Doma działajcie - na dniach na pewno ovu przyjdzie obstawiam że za 2-3 dni
ja też czekam - tempke mierzę ale tak trochę jej nie dowierzam, bo synek chory i tak po kilka pobudek w nocy, więc może być zafałszowana, śluz płodny jest
ten cykl jeszcze bez staranek - dopiero drugi po poronieniu, a poza tym poprzedni cykl cały był na antybiotyku z powodu zapaleń uszu -
Ja już po owulce i dopadł mnie paskudny wirus i niestety bez antybiotyku się nie obejdzie. Ale dostałam taki który jest w ciąży dozwolony, tak na wszelki wypadek. Ale coś mi się wydaje że ten cykl to już na straty trzeba spisać, takie mam przeczucie...Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Witam wszystkich:-)
Przeskoczyłam niestety na testowanie w lutym. Bardzo proszę o zapisanie mnie na testowanie na 17 lutego. W tym cyklu postaram sie cos pokombinować z wyciszeniem, medytacją, relaksacją, dodatkowo zaczęłam brać koenzym Q10 i zaczniemy stosować żel Conceive Plus. To mój 5 cykl na clo. Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki . Pozdrawiamkaka470, Anulka0407, CarPer lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny , powodzenia
U mnie już 6 dni po i jakoś dziwnie od początku owulacji bolą , kują mnie cały czas jajniki , 24 stycznia mój M ma urodzinki może sprawię mu piękny prezent bo termin @ też na 24 zobaczymyspioch, Gagarek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradźcie mi ... w ostatnią ciążę pół roku temu zaszłam na clo. 3-7 dc. Fatalnie się po nim czułam ale udało się. Jednak w 12 tyg nie było akcji serca. Teraz postanowiłam wrócić do starań, poszłam do mojej gin i ona stwierdziła że znowu spróbujemy z clo - temperaturą - i 3 dni po owu duphaston. Iiiii, że jeden cykl próbujemy bez monitoringu Nie dała się przegadać. Kazała w 8 dpo zrobić progesteron i zadzwonić jaki wynik. Mega to dla mnie dziwne. Szczerze mówiąc trochę znowu boję się tych skutków ubocznych Co o tym myślicie?
Cierpię na bardzo nieregularne cykle z powodu niedoczynności tarczycy (letrox 50) teraz ths 1,5 -
Witam , czy mogę dołączyć? Jestem w trakcie okresu (krwawienie srodcykliczne?). Dziwny skok temp w dniu plamienia i jest coraz wyzej. Juz nie rozumiem tego co sie dzieje... Czy ktoras miala tak kiedys?
-
nick nieaktualny
-
Swan wrote:Witam , czy mogę dołączyć? Jestem w trakcie okresu (krwawienie srodcykliczne?). Dziwny skok temp w dniu plamienia i jest coraz wyzej. Juz nie rozumiem tego co sie dzieje... Czy ktoras miala tak kiedys?
jasne że możesz dołączyć zapraszamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny