Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma, nie znam się na pęcherzykach więc nie pomogę, a co do gina to powinien dać Ci skierowanie, buc z niego że Ci nie dał, więc radzę Ci go zmienić, skoro przed ciąża robi problemy to nie będzie dobrym lekarzem na czas ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:51
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Największy problem jest taki, że to małe miasto i mały wybór...
Słuchajcie, a wiecie co z tymi pęcherzykami? Taka ilość jest ok? Któraś coś wie?
kurcze cos wiem o uroku małych miast. U nas ginekolodzy tylko prywatnie, nie ma na NFZ więc trzeba bulić. Chyba dlatego tak zwlekałam z nim ale cóż sama nie potrafię zafasolkować. To już mój 9 cs, chociaż przytulamy się tak naprawdę bez antykoncepcji (stosunki przerywane) już jakieś 2 lata (oczywiście liczyliśmy się z dzidzią). Wcześniej myślałam, że to fart a teraz się zastanawiam czy coś jednak jest nie tak, więc może on mi pomoże. Cena już nie jest dla mnie taka ważna. Kupie mniej ciuchów...
Kurczę napisałam to chaotycznie ale moze ktoś mnie zrozumie
witaj veritaserum twoj nick kojarzy mi się z jakimś lekiem niestety ja o plamieniach nic nie wiem...
-
Lola83 wrote:Witam się na lutym nieśmiało. Nieśmiało, bo po pierwsze gin RACZEJ orzekł brak owu, po drugie nie wiem kiedy dostanę @ i czy w ogóle zmieszczę się w tym krótkim miesiącu.
Wstępnie proszę o wpisanie na 28go.Lola83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór,
witam się w ósmym cs i życzę wszystkim wspaniałego miesiąca
Odwołałam właśnie wizytę u gin w okolicach ovu, tempkę będę mierzyć na kilka dni przed ovu i 3-4 po, to samo z testami ovu. (W ubiegłym miesiącu również postawiłam na takie rozwiązanie i pierwszy raz od trzech miesięcy piękny pozytyw na teście ovu na trzeci dzień testowania:) Nawet, jeśli suplementy niemęża działają (a jestem dobrej myśli) to armia polepszy się najwcześniej w kolejnym cyklu także może warto ciut odpuścić...
kaka470, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Pikselka- jasne, że warto najgorzej jest żyć tylko od porannego mierzenia temp do kolejnego, od testu ovu do testu itd. A organizm lubi nam płatać figle i cos tam zmieni, zawyży, zaniży a niektóre już paniukuja i się nakręcają...
jak to mój mąż mówi " luzuj majty"
W sumie to się cieszę, że zgubiłam ten termometr bo mierzenie temp tez mnie troszke nakręcało a tak na luzie Chciałam dzieki temp zobaczyc czy w ogóle mam już ovu po odstawieniu tabsów anty no ale widocznie mam nie sprawdzać tylko czekac na II
Miłegoooo dnia... ja w pracy z kawą😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspioch wrote:Też sie zastanawiam czy nie rzucić termometru w kąt i bazować tylko na testach owulacyjnych i przypadku. Ale kurcze waham sie czy dam rade tak wyluzowac
Ja w tym miesiącu rzuciłam w kąt termometr, mam tylko 5 testów owu
Będzie co będzie, a to mierzenie tempki mnie wykańcza więc muszę odpocząć. \
Może to dobry plan?Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni91 wrote:Ja w tym miesiącu rzuciłam w kąt termometr, mam tylko 5 testów owu
Będzie co będzie, a to mierzenie tempki mnie wykańcza więc muszę odpocząć. \
Może to dobry plan?
Kurde moni91 chyba wezme przykład z Ciebiemoni91, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny