Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
proszę o dopisanie mnie do listy testowania Tylko hmm...właśnie nie wiem na kiedy. Dziś ovu zmieniło dzień mojej owulacji z 13dc na 18dc. Mogłybyście zerknąć na wykres? Moim zdaniem miała ona miejsce 13dc (od kilku dni mam nabrzmiałe,bolące piersi-na pewno przed 18 tak już jest).
Sama już nie wiem kiedy testować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 10:11
Październik 2017 synek -
Zuza_22 wrote:Doma9p najgorszy jest zapas testoww domu ja na szczęście nic już w domu nie mam, ale byłam wczoraj w rossmanie z 15 min przy magicznej półce stałam- ale sie powstrzymalam
Ha ha i dla mnie to najlepszy sposób, nie mam testów domu Mam zamiar kupić dopiero w piątek Zobaczymy co z tego wyjdzieMama dwóch córek Michasia 10 lat, Hania 5 lat i Aniołka 07.07.2014 (15tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye.wela wrote:Ja jutro ide zbadac progesteron 8dpo i prolaktyne po 2 miesiacach brania bromka. Ciekawa jestem progesteronu. Rozumiem ze wynik potwierdzajacy owulacje ale niski wykluczy ewentualna ciaze?
prog 7-8 dpo musi być powyżej 10 ng/ml,
zadna wartość nie wyklucza ciąży ani nie daje pewności, że ciąża jestwszamanka lubi tę wiadomość
-
U mnie prawdopodobnie cykl bez owy będzie. Dzisiaj 21 dc i nic nie zapowiada żeby owu miała być, dwa poprzednie cykle były z, a to i tak dużo, więc na trzeci za bardzo nie liczyłam. Jakoś bardzo mnie to nawet nie martwi, bo przypuszczałam że tak będzie, tylko mam nadzieję że nie będzie się ciągnął w nieskończoność. Albo że nowa gin jednak stwierdzi że go skracamy dupkiem.. A następny cykl będzie z Clo, więc mam na co czekać
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:wszamanka
cykl bezowulacyjny ponoć każdej zdrowej kobiecie przytrafia się raz do roku
najlepiej chyba wziąć dupka/luteinę zeby za długo nie czekac na @
e.wela
to kciuki za proga i testowanie
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spioch wrote:E.wela Trzymam kciuki
A ja mam do was dziolszki pytanie. Czy w drugiej fazie juz po owulacji pomagacie sobie jakoś? Oprócz zajadania orzechów na endometrium można sobie jakimiś domowymi sposobami pomóc? Oprócz zażywania luteiny czy duphastonu.
A tak serio to nie wiem co można poza zdrowym trybem życia jeszczespioch lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnywszamanka wrote:Śpioch, unikanie stresu i niemyślenie polecam tylko jak znajdziesz sposób jak tego dokonać to się podziel tym, też bym skorzystała
A tak serio to nie wiem co można poza zdrowym trybem życia jeszcze
Ha ha ha masakra chyba dostaje juz do głowy. Lekko pobolewaja mnie jajniki ale to chyba bardziej psycha bo to nie można nawet uznać za ból. I tak siedze w pracy i myślę jak mogę sobie jeszcze pomoc haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny