Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta9014 wrote:Cześć dziewczyny. Pare dni już Was tu czytam. 😊 I chyba się wpisuje. Jutro mam zamiar testować. To nasz pierwszy cs o rodzeństwo dla naszego 4latka😊
Bardzo wszystkim gratuluje ⏸️.
Witamy to jest tez mój pierwszy cykl starań o kolejnego potworkaMarta9014 lubi tę wiadomość
-
Szewcowa wrote:Ja słyszałam że to zależy od fazy cyklu. Po owulacji powinno się jeść dużo błonnika (pełnoziarniste pokarmy, płatki, chleby razowe), żeby wszystko dobrze oczyścić (to ważne przed kolejnym miesiącem starań, jeśli nie doszło do zapłodnienia, a w ciąży też nie zaszkodzi), a w fazie przed owulacja gdy komórka dorasta trzeba ja:
-ochronić (antyoksydanty : np.🍇 winogrona, borówki )
- dobrze odżywić (zielone produkty przede wszystkim np. Szpinak, jarmoz, sałata itp).
A kebabik i pizza do alko ( właśnie po to żeby nie zwariować) i duuuzo luzuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 21:22
Kira, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Otter kochaniutka trzymam kciuki za nasz jutrzejszy wynik. Ja idę na powtórkę i liczę na piękny przyrost.
Tobie życzę wyniku pozytywnego! Oj, będzie się jutro działo😍 bardzo mocno trzymam kciuki za Twój pozytyw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 21:39
Kira, Otter, futuremama, Juliet, Anjucha, Limonka26, midzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leżę właśnie z winem. I wcale nie mam wyrzutów sumienia, że je piję mimo, że @ ma być w poniedziałek. Nie dajmy się zwariować dziewczyny 😉 Chociaż mądra jestem taka od tego cyklu. Odpuściłam temp. Odpuściłam obsesyjne zapisywanie każdego zakłucia w jajniku.
Chodzę na siłownię. Robię normalne treningi.
Trzeba normalnie żyć laski, bo to inaczej idzie zwariować 😂
Dopóki nie zobaczę cienia to się nie ograniczam 😉
Chociaż nie nastawiam się na nic, bo moja szyjka już 3 albo 4 dzień jest nisko. Także co będzie to będzie.
Gratulacje wszystkim dzisiejszym ⏸️.
Nadrabianie forum po całym dniu jest moją odskocznią po pracy. Przez covid musiałam znaleźć tymczasowo coś z czego będę mogła żyć. Męczę się tam każdego dnia. I wyczekuję z utęsknieniem otwarcia siłowni i powrotu na moją ukochaną sale fitness. Poznęcać się nad ludźmi 😎Coco31, MrsBean, Olenkaqx, Mamabobasa, mgielka lubią tę wiadomość
-
Julkaaa wrote:Dziewczyny, macie jakieś rady jeśli chodzi o dietę przy staraniu? Naczytałam się o jedzeniu ananasa w drugiej fazie, coś jeszcze polecacie? 😄
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje ⏸!
U mnie dzisiaj 13dpo i nie wytrzymałam 🤦♀️ Zrobiłam test z usilnego nasilania po pracy (Ok 21) 😅 oczywiście biel wizira - i choć nastawiam się, że i tym razem się nie udało to i tak, jakoś chyba nadzieja się tliła
Zawsze kilka dni przed @ miałam plamienia, teraz nic. Huśtawki nastrojów to była norma, teraz nic.
Mam za to ból piersi przy dotyku (wydaj mi się, że dużo mocniejszy niż zwykle). Śluz jest biały/kremowy. Temperatura w środę 36,8. W czwartek 37.03, a dzisiaj 36,87 😅 szyjka od owu wysoko, średnio twarda i zamknięta, a dzisiaj wysoko, bardzo miękka i chyba otwarta. więc bądź człowieku mądry. ..
A wy jak tam dziewczyny z Walentynek? Trzymacie się siłą woli? -
abrakadabra wrote:Szkoda, bys miała chociaż jakąś pewność. A testy owu, moze one przynajmniej cos pokażą?
Tak, robiłam testy 2 razy dziennie w ostatnich dwóch cyklach, ostatecznie kreski były takie same, nie było ciemniejszej testowej od kontrolnej, ale ponoć to też pozytywny.. ach.. sama już nie wiem co robić. Póki co działamy, ale już poddaje się trochę po części przez to, że nie mogę się przebadać jak większość dziewczyn... 😭
No nic, nie marudzę już.. czytać Was dalej będę, ale od przyszłego miesiąca chyba odpuszczę, może wtedy pyknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2021, 00:23
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
nick nieaktualny
-
Ja już się przeniosłem na wątek marcowy.. nie wiem czy będzie szczęśliwy bo niestety mam 9dc a mi temp skończyła z 36.1 na 36.5 ..jestem załamana.. co to mogą być za umowę jajeczka skoro tak wcześnie by była nowy 😔😔 normalnie miałam w 12dc skok temp a dziś 9 i już nie wiem co mam myśleć.. Jestem podlamana..zobaczymy jaką będzie jutro temp.. A jeszcze z sercami musimy się wstrzymać do jutra bo są dzieci męża u nas na weekend .. 😐 chyba że zaciagne go do łazienki i powiem jak sprawa wygląda chociaż ostatnio kochalismy się codziennie może coś mimo wszystko z tego będzie 🙊🙈
-
Agniesia wrote:@maciejka mogłabyś napisać jakie plamienia i kiedy miewałaś?02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
nick nieaktualnyMadżi88 wrote:Ja już się przeniosłem na wątek marcowy.. nie wiem czy będzie szczęśliwy bo niestety mam 9dc a mi temp skończyła z 36.1 na 36.5 ..jestem załamana.. co to mogą być za umowę jajeczka skoro tak wcześnie by była nowy 😔😔 normalnie miałam w 12dc skok temp a dziś 9 i już nie wiem co mam myśleć.. Jestem podlamana..zobaczymy jaką będzie jutro temp.. A jeszcze z sercami musimy się wstrzymać do jutra bo są dzieci męża u nas na weekend .. 😐 chyba że zaciagne go do łazienki i powiem jak sprawa wygląda chociaż ostatnio kochalismy się codziennie może coś mimo wszystko z tego będzie 🙊🙈
-
Czesc. Dzień zaczęłam od testowania. Cień cienia. 🍀 Oby w kolejnych dniach bylo tylko lepiej.
Otter trzymam 🤞 kciuki. 😊
Miłego dnia dla wszystkich.
https://zapodaj.net/00e5a13701490.jpg.htmlOtter, Oliwka91, abrakadabra, Morgana, Blanka1988, Paulinaaa, Kira, MartiWa, Magdaalena91, Kacha_88, Karo123, midzia, Julkaaa, Mamabobasa, Juliet, Słoneczko123, Nynka, Selena, mgielka, Monika7, wariancja, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość