Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
CestLaVie wrote:Mam nadzieję, że mój dziś będzie mógł skończyć to mnie też stresuje 😂
Kochana Ty się nie martw czy będzie mógł czy nie. Postaraj się, popieść i dacie radę oboje! Zobaczysz! Nie ma co tu czarnych myśli przed starem kumulować. Daj się ponieść! Trzymam kciuki za Was!!! Baaardzo bardzo mocno! Do dzieła! 😍❤ -
anka wrote:Okres już jest rozkręciło się
Testować będę prawdopodobnie 16 lutego stawiam że będzie w 14-15 dniu cyklu. To będzie drugi cykl na stymulacji jutro dzwonie umawiać się na monitoring.
Kochana trzymam kciuki! 16 lutego mam urodziny😍
Czuję, że to będzie szczęśliwy dzień 😊 -
nick nieaktualnyOtter wrote:U mnie 1-2 dni przed @ tempka spada 0.3 oprócz ostatniego cyklu, gdzie zaczęła rosnąć przed a i małpiszon się spóźniał 1 dzień. Już byłam gotowa testować, ale małpa jednak przyszła.
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:w sumie bylam zdziwiona tym spadkiem bo organizm sobie za mnie zakpil okres mial byc za 2-3 dni a pojawil sie dzisiaj.. nie wiem kto go zapraszał..
Ale z drugiej strony masz jasną sytuacje i nie musisz płakać nad białymi testami. Skoro i tak się nie udało to dobrze ze @ przyszła wcześniej wcześniej zaczniesz walkę 💪🏼25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Ale z drugiej strony masz jasną sytuacje i nie musisz płakać nad białymi testami. Skoro i tak się nie udało to dobrze ze @ przyszła wcześniej wcześniej zaczniesz walkę 💪🏼
-
CestLaVie czytam I oczom nie wierze. Jakie za późno! Wieczorem marsz do działania choćby na zgodę
A łzy niech mąż widzi. Przynajmniej u mnie działa to elegancko aby móc przegadać co trzeba zamiast chować własne uczucia;)
Przedwczoraj pół dnia przegadaliśmy i ma być tylko lepiej ale zmienić muszę się też i ja. Niestety nikt z nas do ideałów nie należy
Nunakala a no widzisz. Gdyby nie fakt że przesiedziałam wczoraj w pracy większość czasu to bym się za to odpisywanie na ten temat nawet nie brała😆😆
Juliet jak owulacja?Nunakala lubi tę wiadomość
-
Juliet wrote:Popieram słowa Martyny!! I Otter!! I w ogóle seksić się na potęgę! Ja dzisiaj się zalałam śluzem. Poszlam siusiu, podcieram się, a tam tyyyyle dobra 😂😂 nie możliwe, że to pozostałości po przedwczorajszych seksach, a na pewno nie tyle 😱 objawów innych brak. Owulakow jeszcze nie mam, więc pewnie przyjdą jutro, ale jak będzie skok, to na co mi owulaki wtedy 😂🤷🏻♀️ zobaczymy jak to się rozwinie. Dzisiaj atakuję 😂😂😂
Kochana mnie też dzisiaj śluz zalał 😂 dosłownie morze. A my obie dziś 13dc. U mnie owulaki negatywne🤷 więc nie wiem.
Właśnie czekam na monitoring. To będę zaraz wiedziała co i czy w ogóle się dzieje 😍
Widzisz. Mówiłam Ci, żeby się nie stresować, że przyjdzie trochę później.Juliet lubi tę wiadomość
-
CestLaVie wrote:Myślę, że PIK u mnie to moment wyjścia komórki. Podejrzewam, że nad ranem była owu, to może jest szansa oby !!! Dajesz mi nadzieję swoją ciazą
I trzeba doliczyć czas dojrzewania i żywotności komórki więc szanse wciąż są duże
I tak piszecie o szansach realnych na daną ciąże. Oglądalam nie raz program z In vitro.. Ile tam komórek się źle dzieliło.. Albo dzieliło ok i przestawało dzielić nie mówiąc o innych nieprawidłowosciach które po drodze mogą wystąpić.. Takze tak. Ciąża to cud.
Nie raz sobie myślałam czy doszło u nas do takiego momentu że było blisko a jednak się nie udało.
I co do kłucia jajników. Mnie kłują l przed dużo i w trakcie owu. Po z reguły się wyciszają. W 3 ciąży kuly delikatnie po owulacji też do miesiaczki i długo potem, więc tak człek zakłada ze może będzie podobnie i jak nie kłuję to już jedna myśl że się nie udało.
U mnie dziś już bialawy śluz także zaczynam być po i ten czas okropny 😆 wyczekiwania -
Lolipop ja tak samo, po śluzie widzę, że raczej jest już po ovu i czekam, to będą dłuuugie 12 dni
Blanka jak tam monitoring?
anka ja tak samo mam, analiza, analiza, wiedza, analiza.. Czasem wydaje mi się, że wiem już wszystko, a później wchodzę tutaj i dowiaduję się nowości Nawet własną mamę atakowałam pytaniami, czy ona też miała problem z zajściem w ciąże hihiBlanka1988, MartiMarti lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Ewelina26 wrote:U mnie zazwyczaj boli w dniu owulacji a czasem dzień przed już delikatnie pobolewa no i w dniu owu daje popalić.
W tym cyklu jajnik pobolewał mnie już 4 dni przed owu🤷♀️( ale ten cykl był 1 raz z Aromkiem) a w dniu owu już bardzo że na tyłek trudno było usiąść 😬na szczęście trwało to od rana do południa a jak byłam o 18.00 na monitoringu to gin powiedział że jestem świeżo po owu .
Oj znam ten ból.. W poprzednim cyklu trzymał mnie prawie 2 dni ! 😲 koszmar.."Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
nick nieaktualnyStysia16 wrote:Lolipop ja tak samo, po śluzie widzę, że raczej jest już po ovu i czekam, to będą dłuuugie 12 dni
Blanka jak tam monitoring?
anka ja tak samo mam, analiza, analiza, wiedza, analiza.. Czasem wydaje mi się, że wiem już wszystko, a później wchodzę tutaj i dowiaduję się nowości Nawet własną mamę atakowałam pytaniami, czy ona też miała problem z zajściem w ciąże hihi -
nick nieaktualnyHej! Tak się złożyło, że jeśli @ się zacznie spóźniać to będę musiała sięgnąć po test. 🙈 Po 9 miesiącach od ostatniego poronienia mieliśmy z mężem 'wpadkę', a dlatego nazywam to wpadką ponieważ postanowiliśmy nie starać się już naturalnie o dziecko aż do odwołania. Najpierw chciałam zapisać się do wątku styczniowego bo mam termin @ na 30.01 ale w razie czego testować będę 1 lutego więc na ten termin poproszę o wpisanie. Za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki! U mnie zaś kwestia teraz "co ma być to będzie" a jak 'będzie' to oby ze szczęśliwym finałem.
Otter, Lolipop, Blanka1988, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOtter wrote:Ladinola, witamy na wątku lutowym i trzymam kciuki, aby małpa nie przyszła 😊
Blanka1988, MartiMarti lubią tę wiadomość