Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Czołem! Tak czytam i fajne z was babki )
Co do seksow to ja zauważyłam ze najlepszą taktyką jest nie wtajemniczenie męża w dni płodne, testowanie itd Chyba faktycznie facet się niepotrzebne stresuje jak wie, ze jest owulacja i musi skończyć. A tak to jest na luzie
Nam maca na libido M nie pomogła, za to fertilman ten zwykły super! Tam są dwa składniki które zwiększają testosteron i mój M mówi żebym mu jeszcze zamówiła 🤣 a my nie w Polsce także suple to przyjemne z pożytecznym
CestLaVie mi się wydaje ze faza lutealna 10-11 dni to jest spoko, problem jest jak jest mniej niż 10. Do 11dpo to już większość zarodków jest zagnieżdżona:)
Może są jakieś sposoby na naturalne wydłużenie fl? Polecam profil na insta dietetyka.hormonalna
Melduje ze u mnie tempka troszkę poszła do góry Zerkniecie?
Pokładam nadzieję w maca a jak do marca nadal ciąży nie będzie to idę do gina na cytologię i wtedy też zacznę suplementowac M fertilmenem
Co do wykresu to nie czuje się na siłach żeby interpretować (to zawsze była moja słaba strona 🙈) ale mam nadzieję że 12 dpo okres nie przyjdzie 💚2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Olenkaqx wrote:U nas też zwykle 15-30 minut trwają seksy
i wiecie co ciekawego zauważyłam? W dniu owu mam bardziej kremowy śluz niż rozciągliwy, ale juz dzień później kremowy znika i znowu rozciągliwy.
Martyna nie widac twojego wykresu. Musisz go udostępnić
Dziwne, bo mam zaznaczone „udostępnij wszystkim”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 09:38
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Stysia mojemu Maca pomogła. Raz przyszedł do mnie po kąpieli. A wspominałam mu coś że trzeba się seksic w ciągu dnia itp. I przyszedł A ja się wtedy tak słodko krępuje że on chce. Cały stal na baczność 😂😂wiecie o co chodzi.
Dobrze że mamy podobnie z tą długością seksu.
Mój na szczęście zawsze do końca.nie mamy z tym problemów.
Ale jak ktoś kiedyś stwierdził że kobiety mają dluzsze orgazmy to niech posłucha mojego 😬😎Stysia16, Krokus85 lubią tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Śmieje się z rana.. Sex normalna sprawa.
Ja wam powiem ze z dziećmi to trudniej o częściej więcej głośniej dziczej dłużej 🤣 i trzeba kombinować nie raz dlatego korzystajcie i bawcie się na całego 😆
My lubiliśmy dłuższe zabawy do ktorych się wróciło jak z deczka dzieci starsze podrosły.. A Teraz mając najmłodszego zaś Szafa z ciuszkami i gadżetami się kurzy choć czasem coś wyjmę założę, przejdę się w tym 🤣🤣🤣 I to bardzo rozluźnia sytuację! ale pukająca córka do drzwi już nie haha
I lubie kiedy mąż mnie nakręca kiedy zmywam naczynia 🤣 mógłby nawet częściej bo kradzież nawet tych 15min też robi robotę widząc jak czasem ciężko o to na spokojnie 😆
Nie mówiąc że ja dziś mam o połowę większe libido.. Potrzebuję częściej jak on i myślałam nawet żeby mu badania porobić :p... Ale z drugiej strony o tyle rzeczy dba.. Tyle mamy na głowie że to wszystko później też przekłada się na chęci
Siedzę w szlafroku dopijając kawę. U mnie 8.45 właśnie . Starszaki oczywiście śpią a Najmłodsze robi bajzel 🤣 właśnie wylał farbe na podłogę i krzyczy że wylane haha i tak sobie myśle.. Dam radę mając jeszcze jedno twórcze dziecię? 🙄😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 09:44
Alutka128 lubi tę wiadomość
-
Lolipop A ja Ci zazdroszczę tej dziecięcej twórczości oj zazdroszczę. Moze w końcu przy dziecku przestanę myć codziennie podłogi i sobie odpuszczę 😂😂
A ja nie mam żadnych gadżetów lozkowych.
2.5 lata związku może dlatego 😬
Ale jak coś to co polecacie🤔👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Mutacja Pai 1❌
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
W 1 ml 66 mln ✅ -
To u mnie jeśli chodzi seksy ja bym mogła codziennie, najlepiej 2 razy dziennie, niestety mój stary nie nadaza hahaha a długość.. hmmm tak do 10 min myślę chociaż nigdy nie ustawiałam stopera 😂czasem mnie to wkurza że tak krótko ale jak stary widzi że jestem niezadowolona to pomaga mi w inny sposób 😂🙂
abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Zanim wyjdę stąd jeszcze wam napisze że dawno temu miałam bardzo śmieszna sytuację. Gadżet długi i męski w roli głównej 🤣
Córka lat 4,5.. Ja opiekowałam się wtedy też inna dziewczynka całymi Dniami. Z. Rana przyszedł pan robiąc ankietę.. Młody fajny 😆
Siedzę z nim w salonie a dziewczynki chciały iść pobawic się na górze W pokoju . Mówię dobra.. Szybko ogarnę.. Odpowiem na pytania..zajrzałam do nich w trakcie i ok.
W pewnym momencie córka schodzi trzymając w ręku ' gadzet' krzycząc.. Mamusiu co to jest? I wymachując ty na lewo i prawo..
Takiego buraka jeszcze nigdy nie strzeliłam w swoim życiu 🤣
Gość chciał wybuchnąć śmiechem ale zachowal się naprawdę profesjonalnie
Dodam że rzeczy tego typu były pochowane głęboko w mojej szafie w szufladzie pozakrywane na amen to dziewczynki postanowiły tam pogrzebać i zrobić wielki misz masz 😳😆
I nie. Takie rzeczy nie są zarezerowane tylko dla bezdzietnych jakby komuś przyszło na myśl ze to niepoprawne mając takie rzeczy będąc rodzicem 🤣Otter, Martyna33, Juliet, Stysia16, Agata :), CestLaVie, Morgana, midzia, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Ja dzisiaj przez te nasze pogaduchy na robocie się skupić nie mogę 😜
Czytam i śmieję się sama do siebie. Jeszcze podśpiewuje co chwilę 😁 współczuję kotu, że musi słuchać mojego wycia 😂
Ja kiedyś się tak darlam (A teściowa śpi pod nami) I pytała się rano co tak wylo w nocy I czy słyszał też.
Mój powiedział że to pewnie kuna się dostała na dach 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 09:57
Alutka128, Otter, Juliet, Ester, Blanka1988, MrsBean, meraja90, abrakadabra, midzia, Niebieska Gwiazda, Słoneczko123, jo_ana lubią tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Mutacja Pai 1❌
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Ja kiedyś się tak darlam (A teściowa śpi pod nami) I pytała się rano co tak wylo.
Mój powiedział że to pewnie kuna się dostała na dach 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 -
Alutka128 wrote:A i jeszcze ulubiony tekst mojego męża "nie Skoczylas? Dziwne, mieliśmy tyle samo czasu" 🤦🤦🤦
Ja sobie sama pomagam I zawsze jestem zadowolona 😂😂👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Mutacja Pai 1❌
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
W 1 ml 66 mln ✅ -
Lolipop wrote:Zanim wyjdę stąd jeszcze wam napisze że dawno temu miałam bardzo śmieszna sytuację. Gadżet długi i męski w roli głównej 🤣
Córka lat 4,5.. Ja opiekowałam się wtedy też inna dziewczynka całymi Dniami. Z. Rana przyszedł pan robiąc ankietę.. Młody fajny 😆
Siedzę z nim w salonie a dziewczynki chciały iść pobawic się na górze W pokoju . Mówię dobra.. Szybko ogarnę.. Odpowiem na pytania..zajrzałam do nich w trakcie i ok.
W pewnym momencie córka schodzi trzymając w ręku ' gadzet' krzycząc.. Mamusiu co to jest? I wymachując ty na lewo i prawo..
Takiego buraka jeszcze nigdy nie strzeliłam w swoim życiu 🤣
Gość chciał wybuchnąć śmiechem ale zachowal się naprawdę profesjonalnie
Dodam że rzeczy tego typu były pochowane głęboko w mojej szafie w szufladzie pozakrywane na amen to dziewczynki postanowiły tam pogrzebać i zrobić wielki misz masz 😳😆
I nie. Takie rzeczy nie są zarezerowane tylko dla bezdzietnych jakby komuś przyszło na myśl ze to niepoprawne mając takie rzeczy będąc rodzicem 🤣
Hahahahaha to nic, dziecku jakąś głupotę wymyśleć można,
Ja gdy kupiłam sobie "niebieskiego wibrującego przyjaciela" będąc już z moim mężem ale ja wyjechałam do Niemiec do pracy to musiałam jakoś się wspomagać 😂😂😂 moi rodzice przyjechali do mnie na kilka dni, no i mojego przyjaciela moja mama znalazła, 😂😂😂i weź się z tego wytłumacz 😂😂Otter lubi tę wiadomość
-
PannaAnna35 wrote:Ja kiedyś się tak darlam (A teściowa śpi pod nami) I pytała się rano co tak wylo w nocy I czy słyszał też.
Mój powiedział że to pewnie kuna się dostała na dach 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahahaha no nieźle 😂😂😂😂 boze dziewczyny poprawiacie mi humor dzisiaj 😂 -
Dziewczyny czytam tak Was i stwierdziłam ze chyba tylko u mnie jest odwrotnie mój M zawsze ma na mnie ochote, co mnie niezmiernie cieszy i nigdy nie miał problemu z finiszem (chyba ze po alko) a za to ja mam problem.. kochamy się prawie codziennie ale przeważnie to z inicjatywy M, przy owulacji faktycznie mam ochote ale mam problem z libido i problem z orgazmem 😰 nie mogę dojść, chyba przez to ze za dużo myśle podczas seksu, to o pracy to o ciąży.
Czy macie na to jakieś rady? -
nick nieaktualnyPannaAnna35 wrote:Lolipop A ja Ci zazdroszczę tej dziecięcej twórczości oj zazdroszczę. Moze w końcu przy dziecku przestanę myć codziennie podłogi i sobie odpuszczę 😂😂
A ja nie mam żadnych gadżetów lozkowych.
2.5 lata związku może dlatego 😬
Ale jak coś to co polecacie🤔Juliet, MrsBean, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Patka22 wrote:Dziewczyny czytam tak Was i stwierdziłam ze chyba tylko u mnie jest odwrotnie mój M zawsze ma na mnie ochote, co mnie niezmiernie cieszy i nigdy nie miał problemu z finiszem (chyba ze po alko) a za to ja mam problem.. kochamy się prawie codziennie ale przeważnie to z inicjatywy M, przy owulacji faktycznie mam ochote ale mam problem z libido i problem z orgazmem 😰 nie mogę dojść, chyba przez to ze za dużo myśle podczas seksu, to o pracy to o ciąży.
Czy macie na to jakieś rady?
Ja mam radę- badania hormonalne. Niskie libido może być spowodowane np za niskim testosteronem lub zaburzeniem innych hormonów ❤️Zerknij na profil na insta dietetyka.hormonalna , tam były chyba grafiki o zwiększeniu libido
Polecam tez żebyś sama nauczyła się swojego ciała, wtedy łatwiej o orgazm z partnerem ☺️
Dziewczyny, ale tu dziś wesoło😂😂😂
Juliet lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia