Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka Twoja metoda jest świetna! Nigdy nie miałam takich temperatur i takiego ładnego wykresu 🤣
Beza27, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Gratulację dziewczyny
Karooolcia trzymam mocno kciuki żeby była super beta!
Ja muszę przepisać wizyte u gin na wcześniej bo mam na 20 dc a to może być za późno.. -
Junjul wrote:Eh Baby, ja już świruje. Za tydzień dopiero idę do gina na pierwszą wizytę, z każdą wizyta w toalecie się boje ze zobaczę plamienie. Na każde zaklucie w podbrzuszu magnez i nospe. Jeszcze naczytałam się że zła jakoś plemników może powodować poronienia a mój mąż nie miał badań ale jest otyły, ma siedzącą pracę i je też średnio zdrowo 😕 za dużo czytam i chociaż czuję że powinno być ok, cycki bolą cały czas i czuje się w ciąży to co chwilę się nakręcam ehh 😟
Byłam wczoraj u swojego lekarza i on mi odradził brać na bóle brzucha nospe. Wczesnei miałam mocny ból i poszłam do innego lekarza radziła brać nospe. Co lekarz to opinia. Ja jednak nie będę przyjmowała nospy bo to jednak lek. Opinie są różne, a ból jest obecnie znikomy, do wytrzymania.
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Kacha_88 wrote:Byłam wczoraj u swojego lekarza i on mi odradził brać na bóle brzucha nospe. Wczesnei miałam mocny ból i poszłam do innego lekarza radziła brać nospe. Co lekarz to opinia. Ja jednak nie będę przyjmowała nospy bo to jednak lek. Opinie są różne, a ból jest obecnie znikomy, do wytrzymania.
-
abrakadabra wrote:A ja mam taki dziwny okres, leci ze mnie tyle skrzepów, tak intensywnie, że muszę co 1.5 h nawet mniej tampona zmieniać bo zaraz przecieka wszystko, dosyć podobnie jak przy biochemie tylko bólu nie ma 😐
będę trzymać za Ciebie kciukiabrakadabra lubi tę wiadomość
-
Junjul wrote:Wiesz ja nie boje się bólu, bardziej skurczów, żeby nie doszło do poronienia. Staram się ograniczać, max jedna dwie dziennie a czasem wcale 🙂
Może lepiej na te bóle zacznijcie dziewczyny brać magnez z b6. Też pomaga na bóle a przynajmniej nie zaszkodzi 😉💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Abrakadabra może jeśli tak mocno krwawisz że aż tyle skrzepów leci to może zamiast tamponów te pierwsze parę dni używaj podpasek żeby wszystko wyleciało?? Nie wiem czy ma to jakiś wpływ, ja zawsze w pierwsze dni używam podpasek, jakiś mam strach przed tamponami w pierwsze dni...
-
abrakadabra wrote:Karooolcia masz wyniki bety juz? Dawaj znać
kurde ja już też się niecierpliwię.. co kilka minut sprawdzam ale nie ma jeszcze wyników. W ogóle kurde za Betę i progesteron zapłaciłam 78 zł 😮 -
abrakadabra wrote:Jak robiłaś w luxmed to moga być tez dopiero po 19, sama beta u nich teraz kosztuje 34 zl gdzie wcześniej 24 zl kosztowala. Strasznie duzo podniesli cenę ale co sie dziwić jak tyle kobiet je robi to mają super zyski
robiłam u siebie w przychodni. Ale już aż się stresuję -
teraz to się zastanawiam kiedy tak naprawdę powinnam mieć okres. Jeżeli licząc 28 dni to powinien być wczoraj, jeżeli 32 to w poniedziałek i tak tkwię w stresie, ze w końcu przyjdzie Zaraz jajo zniosę przez to czekanie
-
Karooolcia :) wrote:teraz to się zastanawiam kiedy tak naprawdę powinnam mieć okres. Jeżeli licząc 28 dni to powinien być wczoraj, jeżeli 32 to w poniedziałek i tak tkwię w stresie, ze w końcu przyjdzie Zaraz jajo zniosę przez to czekanie