Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fakt, wątek świetny! Aż żal że luty się kończy
Otter pokłony za świetnie prowadzony wątek, wyszukiwanie jakie jest swieto codziennie, za wołanie do tablicy każdej z dziewczyn dzięki dziewczyny za cały miesiac! Gratuluję ciężarówkom 🤰było rekordowo
Na marcowym wątku nie ma jeszcze tego czegoś-zżycia?midzia, Otter lubią tę wiadomość
-
Abrakadabra mi też niespecjalnie chce się przechodzić na nowy wątek kolejny cykl odpuszczamy - potrzebuje odpoczynku od wszystkich obserwacji i od nakręcania się. A przy okazji unormuje tarczycę
-
Właśnie Otter, dzięki za super wątek! Dawno tak się nie wyciągnęłam w forum. A odpuściłam teraz trochę żeby zdystansować się i nie nakręcać się w drugiej fazie cyklu. Teraz czekam na marcowe testowanie, ale rzeczywiście coś było w tym lutowym wątku wyjątkowego. Dzięki niemu dowiedziałam się o 🐧 i go nawet zakupiłam, mega frajda 😁 i była taka mega wspierająca atmosfera. gratulacje dla wszystkich, którym się udało i życzę sobie i Wam, którym się jeszcze nie udało, żeby marzec był obfity ⏸️ 😊
Otter lubi tę wiadomość
-
Dla mnie w ogóle można by nie robić cały czas nowych wątków tylko zostać na jednym 🤷🏼♀️
Monika7, Niebieska Gwiazda, Otter lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
O jak ja lubię takie piękne dwie krechy! Nawet jak są na owulakach działajcie kochana! Noc jest wasza
-
Ja równiez chcialam Wam podziekowac za ten wątek, było tak przytulnie, rodzinnie. Fajnie było wysilać ⏸ w tym miesiącu 😉
Otter, Twoje poranne posty były miłym rozpoczęciem dnia, zastrzykiem pozytywnej energii 🥰
Dziewczynom, które przechodzą na marzec życzę pięknych owulacji i owocnych starań 🤗 mam nadzieję, że wiosna przyniesie rozkwit pozytywnych testów 💚 -
Otter ja Tobie dziękuje za najlepiej prowadzony wątek na całym forum.
A pozostałym dziewczynom dziękuje za wsparcie i każdą dobrą radę.
Ja będę tu wracała, niech się ten wątek nigdy nie kończy 😍 będziemy wklejać tu zdjęcia brzuchów lutowych i tych marcowych ❤️ -
Futuremama co za szczęście!!!!! Tak ogromnie się cieszę razem z Tobą!!!! Rośnijcie zdrowo! ♥️♥️♥️Wiek: 32
06.2017 - synuś ♥️
Starania o drugie Maleństwo od 12.2019
01.2020 - poronienie zatrzymane
02.2021- ciąża biochemiczna
03.2021 - ciąża biochemiczna
16.12.21 - ⏸
20.12.21 beta: 1546
22.12.21 beta: 4090❗️ 🙏🏻🤞🏻
13.01.22 - mamy serduszko ♥️ ‼️
10.02.22- wyniki badań genetycznych: wszystkie geny prawidłowe
Chłopiec 💙
Diagnostyka od 03.2021:
Podstawowe badani krwi: 👍
ANA 👍
anty-DsDNA 👍
Przeciwciała p/beta-2-glikoproteinie IgM i IgG👍
Przeciwciała przeciw kardiolipinie IgM i IgG 👍
Kariotyp 👍
Sono hsg i hsg- Jajowody drożne 👍
Mała endometrioza - niewielkie cysty na obu jajnikach❌
Mutacja MTHFR - heterozygota❌
-
.A. dziękuję 😊 Chociaż jakieś głupie myśli mnie wczoraj dopadły, w nocy bzdury się śniły i nie mogłam spać. Rano chociaż sobie temp zmierzyłam żeby sprawdzić czy przypadkiem nie spadła🙈
A Ty jak się czujesz?