Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
maciejka wrote:Widzę ze sama poroniłas wiec wiesz co teraz czuje...
Czuj się na ciążę, a nie na poronienie ☺ nie kracz sobie !!! Błagam...
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021

|| 15.01. 2022
(9dpo) 20cs !!! 
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42
(15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm

16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka
prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g
-
CestLaVie wrote:Martyna!!! Bedzie! Kobietko! Zobacz Ty długo nawet owu nie mialas! Zaszłaś szybko ze złym finalem ale zobacz tego plusy:
- zachodzisz
-masz drożne jajowody
- nasienie faceta tez ok
Byłaś w ciąży
a dzieciątko, które straciłaś... tak się zdarza. Wiesz juz duzo. Serio będziesz w tej ciąży
bardzo wygladam jej u Ciebie 🤩🍀🍀🍀
Ty jesteś takim moim słoneczkiem
tryskasz pozytywem ! Razem będziemy w tej ciąży niedługo ❤️
CestLaVie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Wiesz byłam wcześniej na usg to lekarz mowil ze za mały pęcherzyk jak na ten czas ciąży ale może nadrobić. Cycki mnie tak bolą czasem brzuch zaboli jak na okres ale plamien brak. Ciekawe co będzie dziś na usg. I tak myśle ze chyba wole się sama oczyścić niż jechać do szpitala... pocieszam się tym ze mam jajeczka które same pękają, drożne jajowody i nasienie dobre wiec w ciąże mogę zajśćCestLaVie wrote:Czuj się na ciążę, a nie na poronienie ☺ nie kracz sobie !!! Błagam...02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

-
Midzia jak po wizycie?
Dziewczyny trzeba myśleć pozytywnie i szukać możliwych pozytywow w każdej sytuacji
grunt to dobre myślenie
midzia lubi tę wiadomość
-
W tym miesiącu nie zapisywałam się na testowanie, bo nie miałam tego w planach. Postanowiliśmy, że odpuszczamy i zajmiemy się tym po przeprowadzce. We wtorek (w 25 dc po snach o ciąży) zrobiłam test. Dwie kreski. Beta 32. W czwartek beta ponad 121. Rośnie. Jestem w ciąży. Jestem w szoku, choć chciałam dziecka już od trzech lat, mąż krócej. Mąż miał złe wyniki i od sierpnia brał fertilman babystart. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Trzymajcie mocno kciuki, by wszystko było ok.
Martyna33, futuremama, Junjul, Karo123, Olenkaqx, Pomarańcza, Karooolcia :), Magdaalena91, Magda_Lena, Ola_45, Annamaria, wariancja, Nynka, abrakadabra, Monika7, Agut, midzia, joka789, Otter, CestLaVie lubią tę wiadomość

Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Jak widać czasem odpuszczanie jest skuteczneMeggiGirl wrote:W tym miesiącu nie zapisywałam się na testowanie, bo nie miałam tego w planach. Postanowiliśmy, że odpuszczamy i zajmiemy się tym po przeprowadzce. We wtorek (w 25 dc po snach o ciąży) zrobiłam test. Dwie kreski. Beta 32. W czwartek beta ponad 121. Rośnie. Jestem w ciąży. Jestem w szoku, choć chciałam dziecka już od trzech lat, mąż krócej. Mąż miał złe wyniki i od sierpnia brał fertilman babystart. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Trzymajcie mocno kciuki, by wszystko było ok.
Kciuki trzymam, jedziemy ja tym samym wózku. Termin ten sam, bety podobne
-
MeggiGirl wrote:W tym miesiącu nie zapisywałam się na testowanie, bo nie miałam tego w planach. Postanowiliśmy, że odpuszczamy i zajmiemy się tym po przeprowadzce. We wtorek (w 25 dc po snach o ciąży) zrobiłam test. Dwie kreski. Beta 32. W czwartek beta ponad 121. Rośnie. Jestem w ciąży. Jestem w szoku, choć chciałam dziecka już od trzech lat, mąż krócej. Mąż miał złe wyniki i od sierpnia brał fertilman babystart. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Trzymajcie mocno kciuki, by wszystko było ok.
trzymam mocno kciuki!
-
Maciejka o której tą wizyta? Kurcze różne rzeczy się mogą dziać z tą betą. Ttzymam mocno kciuki żeby jednak dobrze było❤maciejka wrote:Słaby. 20%. Dzisiaj lekarz. Może to przez krwiak albo przez drugi zarodek który mógł się wchłonąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 20:39
-
Też o tym myślałamKarooolcia :) wrote:Futuremama - nie wiem czy to nie za wcześnie ale może pomyślimy o jakiejś grupie na Listopadówek?

Bo zaglądałam ale póki co nikt nie założył a luty tutaj już się nam kończy
MeggiGirl lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Też o tym myślałam
Bo zaglądałam ale póki co nikt nie założył a luty tutaj już się nam kończy 
właśnie też zaglądałam ale nie widzę wątku. myślałam o założeniu ale nie nienawidzę koordynować i wpisywać tych wszystkich rzeczy na pierwszej stronie 🤦♀️
MeggiGirl lubi tę wiadomość
-
Ja się mogę bawić tylko gdyby się coś wydarzyło to i tak ktoś musiałby przejąćKarooolcia :) wrote:właśnie też zaglądałam ale nie widzę wątku. myślałam o założeniu ale nie nienawidzę koordynować i wpisywać tych wszystkich rzeczy na pierwszej stronie 🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 22:14
-
futuremama wrote:Ja się mogę bawić tylko gdyby się coś lepszego to i tak ktoś musiałby przejąć
to dawaj, damy radę
podejrzewam, ze później się przeniesiemy i tak na FB, przynajmniej tak było w mojej grupie z września 3 lata temu