Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sendi94 wrote:Wlasnie zrobilam tescik😂 dalej twardy pik😂
Stary zadowolony smieje sie ze znowu bedzie dzisiaj sex niespodzianka😂
Az piwko odstawil😂😂😂
U mnie już negatywny, ale i tak stary uciekł więc nici z przytulania 😜😀Sendi94 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie 💗
04.02.2021- ⏸, 11 dpo 💗
-
Lolipop wrote:
Tego Pregnacare nie znam. Ale ten ze zdjęcia jest super, bo to właśnie chodzi o jodek potasu.
Jod nieorganiczny występuje w formie wolnej, niezwiązanej lub związanej na przykład z potasem. Jod organiczny natomiast to ten trwale związany z węglem. Wskazaną formą do suplementacji jest jod nieorganiczny, gdyż właśnie w takiej formie wychwytywany jest przez gruczoł tarczowy i może być wykorzystany do produkcji hormonów, czego nie można powiedzieć o jodzie organicznym przez związanie z cząsteczką węgla.Lolipop lubi tę wiadomość
-
Stysia16 o matko to u mnie w mieście zdecydowanie mega drogo, nigdzie tu tak taniego mieszkania nie znajdziesz, kawalerki zaczynają sie 1600... 😱
salon z kuchnią + sypialnia to jak się ma szczęście to do 2.5 się znajdzie..
Zawsze mnie to fascynowało ze tyle rzeczy musi się stać żeby dwie osoby się poznały i zakochały, a dzieje się to i to czasem w takich niewiarygodnych okolicznościach 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 22:46
-
Ladinola wrote:
Aaaale super! Jesteści dwa friki! Cudownie... Aż mi się jakoś tak ciepło na serduszku zrobiło. Lubię takich wariacików 😍
To napewno jesteście mega poświrowanym małżeństwem.😂💓Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlanka1988 wrote:Aaaale super! Jesteści dwa friki! Cudownie... Aż mi się jakoś tak ciepło na serduszku zrobiło. Lubię takich wariacików 😍
To napewno jesteście mega poświrowanym małżeństwem.😂💓 -
Nadrobić zaległości dnia, prawie niemożliwe 😁 macie gadane dziewczyny!
Ja swojego znałam od dziecka, bo nasze rodziny się znały, ale nigdy nie przypuszczałam, że wyjdzie z tego ślub 😁
Chyba owulacja zbliża się wielkimi krokami, bo i śluz jest (nawet mój stwierdził że fajnie mokro xd), i chęci są 😁 nic tylko działać 😹 a co do anime i mangi też kiedyś lubiłam, jedna mangę i jedno anime tak bardzo bardzo, ale chciałam po latach znaleźć i tytułów ni cholery nie mogłam znaleźć ☹️ -
nick nieaktualnyPomarańcza wrote:Nadrobić zaległości dnia, prawie niemożliwe 😁 macie gadane dziewczyny!
Ja swojego znałam od dziecka, bo nasze rodziny się znały, ale nigdy nie przypuszczałam, że wyjdzie z tego ślub 😁
Chyba owulacja zbliża się wielkimi krokami, bo i śluz jest (nawet mój stwierdził że fajnie mokro xd), i chęci są 😁 nic tylko działać 😹 a co do anime i mangi też kiedyś lubiłam, jedna mangę i jedno anime tak bardzo bardzo, ale chciałam po latach znaleźć i tytułów ni cholery nie mogłam znaleźć ☹️Pomarańcza lubi tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Zabawa przednia, 3 tygodnie chlania wtedy były (wyjazd+ juwenalia) 🙈 cieszę się że mogłam się tak pobawić j jeszcze męża znalazłam, chociaż tyle po tych studiach mam 😜🤣
Ooo ja też jestem 94 jasna sprawa, na wynajmie w zależności od miasta można zaoszczędzić nawet 1300 zł 😜 mieć tą kasę a jej nie mieć to jest różnica, jak macie perspektywę budowy i zamieszkania całkowicie na swoim za kilka lat to nic tylko pogratulować i życzę wam żeby pracę szybko poszły i żeby ten czas minął w mgnieniu oka. Ani się nie obejrzycie a będziecie już meblować domek ❣️
Dziewczyny ale życie czasem zaskakuje z poznaniem swojego lubego 😍😍
Lolipop i CestLaVie jak wytrzymujecie z jedyn chłopem tak długo? Mi się czasem wydaje że to jest niemożliwe 🙈
Nauczyliśmy się siebie pod wieloma względami i na to swoje plusy 😆. Nie mówiąc że Wydaje mi się iz inny chłop by mnie wkurwial jeśli Chodzi o sferę łóżkową bo mąż wie jak lubię i trochę mu zajelo by to zakodować🤣🤣🤣Blanka1988, Stysia16 lubią tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Ladinola ja mam spodziewaną małpę na niedzielę, ale nie testuje, wcześniej niż początkiem lutego. Zapisałam się 1 lutego, ale poczekam chyba do 2-3 (o ile wytrzymam ), bo a nóż małpa się spóźni.. Chociaż powiem szczerze, że już zaczynam świrować. To dopiero 7 dpo a ja już zaczęłam sobie cos wmawiać, śluz mi dziś wyszedł mega wodnisty, a później wodnisto kremowy- czego nie zauważyłam w ostatnich cyklach i te jajniki ciągle czuję, nie jest to ból, ale cały czas o sobie przypominają, czasem kłują, czasem ciągną, a czasem ćmią (?). Mój dotychczasowy spokój ducha powoli znika, czym bliżej małpy jestem No i tempka utrzymuje się cały czas na poziomie 36,9.
Nie wyobrażam sobie związku/małżeństwa na odległość. Chyba za bardzo lubię bliskość i możliwość codziennego przebywania ze sobą, kocham nasz poranny rytuał z piciem kawy i śniadankami Jak M wyjeżdża a ja zostaję sama na kilka dni to właśnie tego mi brakuje Podziwiam Was dziewczyny, że mimo rozłąki dajecie radę, jesteście mega silne
U mnie też 7dpo, śluz był kremowy, a dzisiaj mleczny rozciągliwy na przemian z przejrzystym... I czasami jakby wodnisty?🤔
"jajniki ciągle czuję, nie jest to ból, ale cały czas o sobie przypominają, czasem kłują, czasem ciągną, a czasem ćmią.." identycznie. Staram się zachować spokój 🤣"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
MrsBean wrote:U mnie też 7dpo, śluz był kremowy, a dzisiaj mleczny rozciągliwy na przemian z przejrzystym... I czasami jakby wodnisty?🤔
"jajniki ciągle czuję, nie jest to ból, ale cały czas o sobie przypominają, czasem kłują, czasem ciągną, a czasem ćmią.." identycznie. Staram się zachować spokój 🤣MrsBean lubi tę wiadomość
-
Beza od kwoty wynajmu odjelam czynsz i rachunki, bo to opłaty które zostaną nawet na swoim 🤣🤣 nam się poszczęściło z mieszkaniem bo mamy 'po znajomości' taniej bardzo fajne i rozkładowe mieszkanie 😍😍
MrsBean, Lolipo ja też staram się być spokojna, ale już się naczytałam w necie co to może znaczyc i teraz cierpliwie czekam co się wydarzy 🤞🤞 oby zaskoczyło ⏸️💚Lolipop, MrsBean lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi co do cyklu bezowulacyjnego 🙂
Fajnie się tak czyta historie jak to się ludzie poznali i zakochali ☺️ -
Tak te ceny za wynajem są okropne, my nawet o tym nie myśleliśmy. Z reszta u nas w okolicy to nie bardzo co można znaleźć bo to małe miasteczko.
Dziewczyny do mnie dotarł już pingwinek 🐧 😂 rewelacja! Najpierw przez pol godziny próbowałam go włączyć bo instrukcji po polsku nie było, jak mi się udało to M wrócił z pracy wiec szybko go schowalam bo wolałam najpierw rozpracować go sama 😆 ale potem pokazałam to cacko, mówił że jakby go zobaczył w szafie to nawet nie skaplby się do czego to służy 😂 i wypróbowaliśmy wspólnie.
To mój pierwszy raz z takimi zabawkami i ogólnie ja sama nie próbowałam nigdy się zadowalać. Ale mega doznania a kto jeszcze nie zamówił to polecam!Ladinola, Blanka1988, NataliaGie lubią tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Beza od kwoty wynajmu odjelam czynsz i rachunki, bo to opłaty które zostaną nawet na swoim 🤣🤣 nam się poszczęściło z mieszkaniem bo mamy 'po znajomości' taniej bardzo fajne i rozkładowe mieszkanie 😍😍
MrsBean, Lolipo ja też staram się być spokojna, ale już się naczytałam w necie co to może znaczyc i teraz cierpliwie czekam co się wydarzy 🤞🤞 oby zaskoczyło ⏸️💚 -
My z moim mężem znamy się od czasów studiów. Moja przyjaciółka przywlekła na moje urodziny niespodziankę przyjaciela swojego teraz juz męża. I tak został W wkrecony w nasze durne towarzystwo imprezowo studenckie. Byliśmy nawet na jakiejś jednej randce zupełnie nieudanej. Zawsze dobrzy znajomi fajnie nam sie gadalo, zawsze razem na jakiejś wesela chodziliśmy jako opcje rezerwowe, gdy nie było z kim iść. Az w końcu nie mialam z kim jechać w Bieszczady na weekend czerwcowy i z głupia napisalam do W. Pojechał, potem pojechaliśmy na kajaki, a z racji braku lepszej opcji towarzyskiej razem pojechaliśmy jako znajomi na wakacje do Grecji. Wróciliśmy jako para. Nigdy absolutnie nie sądziłam ze mój W zostanie moim facetem a co dopiero mężem. We wrześniu 2019 oświadczył się na wakacjach, pytając czy zostanę jego opcją optymalną, a w październiku 2020 zostałam jego żoną oczywiście na obrączce mam wygrawerowane 'optymalna opcja'
Monika7, Blanka1988, Lukrecja1208, Stysia16 lubią tę wiadomość
-
Laski!! Dzisiaj oprócz tego że jajniki czuję na @, to na wieczór takie kłucie dziwne, pulsujące. Nie wiem jak to nazwać... Takie zbliżone jak czasem w jelitach zakłuje, tylko że u mnie to w jajnikach i do tego taki gazior.. 🙈🙈🙈
Miała któraś z was coś takiego?? Mi się to zdarza pierwszy raz. Średnio przyjemne uczucie, ale bez tragedii.
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Tak was czytam o tych cenach wynajmu.
My wynajmowaliśmy nasz domek w Polsce świeżo wyremontowany, zamieszkaly przez nas przez 3 lata. Duży salon z kominkiem . Duża kuchnia łazienka. Osobno kibelek na dole. Ganek. Duża szafa wnękowa. Pralnia w piwnicy z kibelkiem Itd. Kotłownia odzielona. 3 sypialnie na górze i łazienka.balkon. Ogród zielony z komórkami z naszym umeblowaniem meblami na taras itd. Tam było wszystko.
Rodzinie chcielismy wpierw pomoc wiec uzgodniliśmy cenę 700zl. Wciąż za dużo. Więc 500. A potem jeszcze żeby i internet był za darmo a najlepiej i prąd 🤣
A potem to już się miarka przebrała za wszystko i Sie do dziś nie odzywają bo nie zgodziłam się na psa 😆
Jeszcze odmalowywalismy czy na farbe dawaliśmy tzn sorry. Sama malowałam😄. Ale my glupie🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 01:59
-
Juliet wrote:Laski!! Dzisiaj oprócz tego że jajniki czuję na @, to na wieczór takie kłucie dziwne, pulsujące. Nie wiem jak to nazwać... Takie zbliżone jak czasem w jelitach zakłuje, tylko że u mnie to w jajnikach i do tego taki gazior.. 🙈🙈🙈
Miała któraś z was coś takiego?? Mi się to zdarza pierwszy raz. Średnio przyjemne uczucie, ale bez tragedii.