Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Sendi94 wrote:Kurde u mnie dziewvzyny jakies jaja 6 dzien pik na tescie owu🤦♀️🤷♀️
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika7 wrote:Idziesz na rekord 😆 Jak Twój mąż to wytrzymuje? 😉
Smial sie wczoraj ze jeszcze nigdy w zyciu sie tyle nie ,,na dymał'' pod rząd co w tym miesiacu😂😂😂
Jak narazie chętny nie musze mu nawet mowic tylko sam patrzy po 19 w szafkę czy test robilam😂
Dzisiaj jak zrobie i wyjdzie pozytyw to będzie 7 dzien😱😂
Juz sama niewiem co o tym myśleć........ -
Ciekawy temat kolejny argument za wyłączeniem mózgu i myślenia o jednym
midzia, Domistr, Ladinola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś zastanawiająco nisko szyjkę mam, nigdy się tak nie zachowywała.... Nie mam pojęcia jak bylo poprzednim razem bo nawet nie zagłębiałam się aż tak 😂😂
Jaka powinna być szyjka po ewentualnym ZAGNIEŻDŻENIU? Macie jakieś informacje na ten temat?? Szukam na internecie ale w sumie żadnych konkretnych info... -
Alutka128 wrote:Dziś zastanawiająco nisko szyjkę mam, nigdy się tak nie zachowywała.... Nie mam pojęcia jak bylo poprzednim razem bo nawet nie zagłębiałam się aż tak 😂😂
Jaka powinna być szyjka po ewentualnym ZAGNIEŻDŻENIU? Macie jakieś informacje na ten temat?? Szukam na internecie ale w sumie żadnych konkretnych info...
Podpinam się pod pytanie[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Dziś zastanawiająco nisko szyjkę mam, nigdy się tak nie zachowywała.... Nie mam pojęcia jak bylo poprzednim razem bo nawet nie zagłębiałam się aż tak 😂😂
Jaka powinna być szyjka po ewentualnym ZAGNIEŻDŻENIU? Macie jakieś informacje na ten temat?? Szukam na internecie ale w sumie żadnych konkretnych info...szona, Nynka lubią tę wiadomość
-
Patrząc na moją szyjkę- wysoko podczas owu i po okresie do owu. Nisko po owu i leci do góry w dniu okresu
-
Ladinola wrote:Z tego co pamiętam szyjka powinna iść do góry, gdy idzie miesiączka szyjka idzie coraz niżej.
Ja też tak kiedyś wyczytałam a potem znalazłam w jakimś naprotechnologicznym artykule że kiedy ma się tylozgiecie macicy to może być odwrotnie bo szyjka się inaczej układa i już zgłupiałam😮.
Ogólnie to bardzo trudno mi wyczuć różnicę w położeniu szyjki .
Z tego co pamietam to w cb szyjka była u mnie nisko, zamknięte i średnio miękka 🤷♀️Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Alutka128 wrote:Dziś zastanawiająco nisko szyjkę mam, nigdy się tak nie zachowywała.... Nie mam pojęcia jak bylo poprzednim razem bo nawet nie zagłębiałam się aż tak 😂😂
Jaka powinna być szyjka po ewentualnym ZAGNIEŻDŻENIU? Macie jakieś informacje na ten temat?? Szukam na internecie ale w sumie żadnych konkretnych info...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyEwelina26 wrote:Ja też tak kiedyś wyczytałam a potem znalazłam w jakimś naprotechnologicznym artykule że kiedy ma się tylozgiecie macicy to może być odwrotnie bo szyjka się inaczej układa i już zgłupiałam😮.
Ogólnie to bardzo trudno mi wyczuć różnicę w położeniu szyjki .
Z tego co pamietam to w cb szyjka była u mnie nisko, zamknięte i średnio miękka 🤷♀️ -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Po owu wysoko, w czasie okresu nisko. W ciąży wysoko i miękka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 13:44
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już zaczynam mieć schizy ciążowe po tym wczorajszym plamieniu 😂😂😂 pewnie jakoś na dniach będę testować 😂😂😂😂😂😂😂 wydaje mi się że wcześniej zatestuje niż tego 12.02, człowiek w ogóle nie uczy się pokory 😂w ogóle w głowie mam od samego początku że na bank jestem w ciąży i nawet nie daje sobie do myślenia że przyjdzie 🐵
Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Ogólnie szyjka w ciągu dnia wędruje to nie ma sensu jej badać za często, najlepiej o jednej porze, tym bardziej żeby nie nabawić się infekcji to ja tam wcale nie pcham palcy bo z ta szyjka jest różnie, nie każda kobieta musi mieć tak samo 😋