Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Ja już zaczynam mieć schizy ciążowe po tym wczorajszym plamieniu 😂😂😂 pewnie jakoś na dniach będę testować 😂😂😂😂😂😂😂 wydaje mi się że wcześniej zatestuje niż tego 12.02, człowiek w ogóle nie uczy się pokory 😂w ogóle w głowie mam od samego początku że na bank jestem w ciąży i nawet nie daje sobie do myślenia że przyjdzie 🐵
-
nick nieaktualnyUmówiłam się prywatnie do internisty na poniedziałek bo do mojej przychodni nie można się dostać na tele wizytę. 🙃 Chociaż babka mnie osłucha i zbada jak trzeba, może nawet usg zrobi bo ma w gabinecie. Od grudnia utrzymują mi się powiększone węzły chłonne na szyi i kurde zaczyna mnie szyja boleć, jakby te ścięgna. Dlatego jutro idę zrobić sobie ogólne badania, będę miała z czym iść na wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:06
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:No w sumie racja, ale ja tam nie patrze wcale. Kiedyś próbowałam, ale nigdy nie wiedzialam czy ona musi taka być w danym dc, pozniej szukanie info w necie i kazda kobieta co innego pisala i dalam spokoj 😋
Kurde pije ten płyn lugola, ale to jest takie ohydne. Nie wiem czy dam radę to tak długo pić bo od razu zbiera mi sie na wymioty.. -
Ewelina26 wrote:Ja też tak kiedyś wyczytałam a potem znalazłam w jakimś naprotechnologicznym artykule że kiedy ma się tylozgiecie macicy to może być odwrotnie bo szyjka się inaczej układa i już zgłupiałam😮.
Ogólnie to bardzo trudno mi wyczuć różnicę w położeniu szyjki .
Z tego co pamietam to w cb szyjka była u mnie nisko, zamknięte i średnio miękka 🤷♀️
Ja badań już tyle cykli i wam powiem ze w caly świat nie raz m był cykl ze cały czas w dole czy niżej do okresu. Albo że szła do góry i dopiero w 2 dzień krwawienia w dół.. Albo ani w dole ani w górze.. Po środku haha. Jak ostatnio. Co do twardości też różnie. Najlepiej porównać do ust. Brody czy nosa
Myslalam że będzie podobnie a jak widać bywa różnie
Sprawdzana wieczorem aby raz
W ciąży 4dpo miałam niżej twarda a potem wyżej miększa a po 10dpo już nie sprawdzalam także tak i bez ciąży miałam 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:29
-
nick nieaktualnyLolipop wrote:Przy samym pełnym pęcherzu czy jelitach już się potrafi inaczej ułożyć 😂😂
Ja badań już tyle cykli i wam powiem ze w clay świat nie raz m był cykl E cały czas w dole do okresu. Albo że szła do góry i dopiero w 2 dzień krwawienia w dół.. Albo ani w dole ani w górze.. Co do twardości też różnie.
Myslalam że będzie podobnie a jak. Widać bywa różnie
W ciąży 4dpk miałam niżej twarda a potem wyżej miększa a po 10dpk już nie sprawdzalam -
Ladinola wrote:Tak to bardzo ważne by badać o tej samej porze, tak samo jak z temperaturą trzeba pilnować. A jak się dobrze umyje ręce to nie ma czego się obawiać. Przecież nasi partnerzy nam tam "grzebią" i palcami i nie tylko palcami. Używam gadżetów erotycznych. Aczkolwiek kilka razy dziennie nie ma sensu sobie tam grzebać w celu oceny. I najlepiej przez kilka cykli nauczyć się swojej szyjki.
Raz dziennie do rze myjąc ręce to wszystko powinno być ok bo jak napisałaś. Normalne że się tma grzebie nie tylko paluchem 🤣🤣🤣Ladinola lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:A ja z innej beczki - rozwiń skrót dpk bo pierwszy raz się z nim spotykam, proszę. 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:27
-
nick nieaktualny
-
Witam dolacze do was mam 30 lat skonczone. Synek skonczy 6 lat w marcu, rowniez staramy sie z mezem o rodzenstwo, myslalam ze pojdzie gladko jak za pierwszym razem niestety przyszlo rozczarowanie to nasz 2 cykl staran testowac bede 1 lutego
Olenkaqx, CestLaVie, Monika7, midzia, Otter lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Jajniki mi dzisiaj pracują, bardzo je odczuwam. Ale w tamtym cyklu też tak mialam i nie było owu wtedy, pewnie teraz znowu tak samo bedzie..
-
Dziewczyny mam do was pytanie. Gdzieś to już się przewinęło na forum ale pytam jeszcze raz.
Co ze sczepieniem na covid?
Pracuje w zawodzie medycznym moi koledzy z pracy są już zaszczepieni. Ja przeszłam covida I to narazie mój argument żeby się nie szczepic.
Nie chce nikomu mówić dlaczego nie chce tej szczepionki chociaż u mnie w pracy wiedzą że się staram o dziecko.itp. chociaż głupia papla jestem bo mam umowę do września tylko.
Któras z Was się będzie szczepic? Ja się boję. Nie chce odraczac stratań👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Gdzieś czytalam na forum (był chyba nawet osobny wątek o szczepieniach) że trzeba odłożyć starania o bobo na 3-6miesiecy
Pracuje w zawodzie medycznym i tez nie mam zamiaru się na razie szczepić. Póki firma mnie nie zmusi, ale do tego czasu mam nadzieję być w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 15:25
PannaAnna35 lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Właśnie jestem wcześnie, dopiero 7 dc.. ale wczoraj to burczenie i jeżdżenie to juz wiedziałam, ze sie cos szykuję.
W poprzednim cyklu też tak mialam właśnie, zaraz po @ zaczęły szalećWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 15:59
-
nick nieaktualnyPrzypomniałam sobie, że mam niewykorzystane skierowanie na betę od lekarza z tamtego roku, nie ma na nim daty ani nic więc wykorzystam je sobie jutro chyba. Tylko się upewnię, że ten lekarz przyjmuje jeszcze tam na nfz. 😂
Jednak rezygnuje z tego pomysłu bo na wyniki będę musiała czekać do poniedziałku, zapomniałam, ze z tego laboratorium nie sprawdzę wyników w internecie, tylko odbiór kwitka w przychodni. xDWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 16:28
-
... poddaje sie... dziewczyny, któras z was jakos tydzien temu wspomniala o blogu (lub cos w tym stylu ) na temat spraw lozkowych. Zaluje ze od razu sobie tego nie zapisałam. Teraz przegrzebałam kilkanascie storn lutowego wątku i nie mogę znależć.
Please, help👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
NataliaGie wrote:... poddaje sie... dziewczyny, któras z was jakos tydzien temu wspomniala o blogu (lub cos w tym stylu ) na temat spraw lozkowych. Zaluje ze od razu sobie tego nie zapisałam. Teraz przegrzebałam kilkanascie storn lutowego wątku i nie mogę znależć.
Please, help
„Kasia co z tym seksem” na instagramie , chyba o to chodziNataliaGie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyNataliaGie wrote:... poddaje sie... dziewczyny, któras z was jakos tydzien temu wspomniala o blogu (lub cos w tym stylu ) na temat spraw lozkowych. Zaluje ze od razu sobie tego nie zapisałam. Teraz przegrzebałam kilkanascie storn lutowego wątku i nie mogę znależć.
Please, help
Instagram:
https://www.instagram.com/kulturaseksualna/?hl=pl
Kultura seksualna w formie bloga:
https://kulturaseksualna.pl/
https://www.instagram.com/kasia_coztymseksem/?hl=pl
sklepy, które są bezpieczne i nie mają wygórowanych cen:
secretdelivery.pl
więcej produktów na tą chwile na n69.pl
Produkt najlepszy jaki miałam i masa kobiet jest w nim zakochana:
https://n69.pl/satisfyer-penguin-bezdotykowy-masazer-lechtaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 16:15
NataliaGie, Blanka1988 lubią tę wiadomość