MACA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja piję mace już drugi miesiąc, jestem po niej mniej nerwowa, mam większy dystans do pracy, mniej się stresuję i jakby trochę więcej energii:) no i ovu miałam w 15dc a generalnie zawsze była około 20dc (chyba, że po poronieniu coś mi się przestawiło) ja piję czubatą łyżeczkę rozrobioną z wodą - na początku miałam trudności, żeby przełknąć, ale już się przyzwyczaiłam i piję jednym haustem;)
misia79, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Tak libido wieeksze ale z obecnym cyklem cos sie dzieje - bo tempka rosnie jak po ovu moze przez slodycze cos sie poprzestawialo? Moim zdaniem mimo wszystko warto pic mace:)
Myszka-Minnie lubi tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
ja pije mace 1 kps dziennie moj maz tak samo czasem daje mu 2. pijemy od miesiaca.
jakos nie zauwazylam wzrostu libido
od ponad tygodnia jestem ciagle zmeczona kladzie mnie juz po 21 a wstaje o 6. w poludnie drzemka.no i od kilku dni strasznie nerwowa jestem. -
nick nieaktualnyChcialabym podbic temat. Interesuja mnie doswiadczenia dziewczyn, ktore stosowaly lub stosuja mace w proszku. Czy zauwazylyscie jakas zaleznosc z temperatura lub sluzem? Gdyz mianowicie mnie to dotyczy. Stosuje mace od tygodna, czubata lyzeczka na szklanke wody. Poczatkowo odczuwalam jakby wzmozona prace jajnikow i delikatny ciagnacy bol w podbrzuszu, tepratura w I fazie jakas taka wyzsza jak w poprzenich cyklach, no i brak sluzu Nie wiem co o tym myslec.
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi -
Ja stosuję macę w kapsułkach, ale dosyć dużą dawkę i raczej właśnie zauważyłam u siebie więcej śluzu.. i też czuję że jajniki pracują.. Ale podobnie jak Ty stosuję dopiero od tygodnia.. Niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony w tym kierunku PROSIMY....
suzysue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywioleta4444 wrote:Ja mam ale to po CLO raczej
Ja chodzę do toalety tylko w tedy kiedy dużo pije. Dziś już pije 5 szklankę zielonej herbaty i szósta już czeka
gdzies kiedys czytalam w internecie, ze zielona herbata wyplukuje kwas foliowy z organizmu. A jak wiadomo dla nas staraczek kwas foliowy jest niezbedny