Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MACMIROR globulki
Odpowiedz

MACMIROR globulki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 kwietnia 2020, 15:37

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 13 maja 2013, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie ciaża się rozwijała do ostatniej wizyty beta ładnie przyrosła zobaczymy co będzie dziś, dziś kolejna beta, wynik wieczorem. na usg był pęcherzyk z ciałkiem zołtym, ale lek mowil ze mam brązowawy sluz wiec caly czas podplamiam, to już nie swieza krew jak w okolicy @, ale zawsze plamienie. nie było zadnego krwiaka na usg, ciekawe czy dotrwam do końca 1 trymestru. Zaczyna mi być niedobrze, ale z drugiej strony piersi sa miękkie, nie za bardzo wrażliwe i niski progesteron. na dwoje babka wrozyla.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja stosowalam po jednej globulce na noc cale opakowanie. Tak lekarz zalecil

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym brała luteine lub duphaston do konca pierwszego trymestru w tym przypadku.

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 14 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta znowu ladnie przyrosla. biore duphaston 3x1 i modle sie o cud.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ