X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MACMIROR globulki
Odpowiedz

MACMIROR globulki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 kwietnia 2020, 15:37

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 13 maja 2013, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie ciaża się rozwijała do ostatniej wizyty beta ładnie przyrosła zobaczymy co będzie dziś, dziś kolejna beta, wynik wieczorem. na usg był pęcherzyk z ciałkiem zołtym, ale lek mowil ze mam brązowawy sluz wiec caly czas podplamiam, to już nie swieza krew jak w okolicy @, ale zawsze plamienie. nie było zadnego krwiaka na usg, ciekawe czy dotrwam do końca 1 trymestru. Zaczyna mi być niedobrze, ale z drugiej strony piersi sa miękkie, nie za bardzo wrażliwe i niski progesteron. na dwoje babka wrozyla.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja stosowalam po jednej globulce na noc cale opakowanie. Tak lekarz zalecil

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym brała luteine lub duphaston do konca pierwszego trymestru w tym przypadku.

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 14 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta znowu ladnie przyrosla. biore duphaston 3x1 i modle sie o cud.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ