X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MACMIROR globulki
Odpowiedz

MACMIROR globulki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 kwietnia 2020, 15:37

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 13 maja 2013, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie ciaża się rozwijała do ostatniej wizyty beta ładnie przyrosła zobaczymy co będzie dziś, dziś kolejna beta, wynik wieczorem. na usg był pęcherzyk z ciałkiem zołtym, ale lek mowil ze mam brązowawy sluz wiec caly czas podplamiam, to już nie swieza krew jak w okolicy @, ale zawsze plamienie. nie było zadnego krwiaka na usg, ciekawe czy dotrwam do końca 1 trymestru. Zaczyna mi być niedobrze, ale z drugiej strony piersi sa miękkie, nie za bardzo wrażliwe i niski progesteron. na dwoje babka wrozyla.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja stosowalam po jednej globulce na noc cale opakowanie. Tak lekarz zalecil

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym brała luteine lub duphaston do konca pierwszego trymestru w tym przypadku.

• Koniczynka79 Znajoma

Wysłany: 14 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta znowu ladnie przyrosla. biore duphaston 3x1 i modle sie o cud.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ