X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym wolała zeby dzis był 1dc :/ wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
    Gdybym nie brała leków to było by mi wszystko jedno ale mam brać CLO 6-10dc i Dupka 16-25dc dlatego mocno sie zastanawiam.
    Poza tym nigdy nie mialam plamien przed @ zawsze dostawałam w środe rano albo w poludnie a teraz wtorek późnym wieczorem :/

p19uskjohisr6juh.png
  • Agnieszka GreenApple Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 kwietnia mam urodziny, więc może przesunę testowanie o jeden dzień - to byłby prezent :)

Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84 lubią tę wiadomość

od początku 2014 starania z pomocą med
    23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
    09.17 IVF 9tc [*]
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to był by najwspanialszy prezent na świecie, czego oczywiście Ci życzę, ja mam urodziny 6 maja, mam nadzieje , że i u mnie taki prezent się pojawi :) Ale o tym przekonam się dopiero 10 maja. Akurat 6 wyjeżdżamy z mężem i znajomymi na "majówkę" po majówkową i na wyjeździe będę testowała.

Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie owu bedzie w majówke :D wyjezdzamy na działke i najgorsze jest to moi rodzice tez chcą przyjechac!!! a jesli tak zrobia to trzeba bedzie wziąć kocyk i iść w plener hahahah :D

Gwiazdeczka27, Anastazjaaa, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welonisia dla chcącego nic trudnego :D Albo niech rodzice przejdą się na jakiś spacerek dłuższy, i wówczas działajcie :P

Welonisia, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia wrote:
    wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
    Wg danych z owu plamienie to nie @ dopiero mocne krwawienie zaczyna nowy cykl, skoro dostałaś mocnego krwawienia w nocy wg mnie zaznaczasz je rano i zaczyna ci się wówczas nowy cykl

Welonisia lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Wg danych z owu plamienie to nie @ dopiero mocne krwawienie zaczyna nowy cykl, skoro dostałaś mocnego krwawienia w nocy wg mnie zaznaczasz je rano i zaczyna ci się wówczas nowy cykl
    ono w zasadzie zaczeło sie tak porzadnie rano jak wstałam dlatego zaznaczylam dzis 1dc :)

Gwiazdeczka27 mysle ze lepsza opcja bedzie jednak plener bo przynajmniej bez stresu i pospiechu :D poza tym bedzie to jakies urozmaicenie hehe bo ile mozna w łóżku :p

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plener bez stresu..... Serio ja pamietam moje seksiki plenerowe zawsze był stres ze ktoś przylapie :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • waszka88 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek :)

Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha nie no obcymi sie nie przejmuję, wiekszy byłby stres jakby rodzice mieli zobaczyc a tak to luz :D

p19uskjohisr6juh.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    waszka88 wrote:
    Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek :)

jeden dzien to juz chyba nie robi różnicy a prezent byłby cudowny :)

p19uskjohisr6juh.png

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały :P a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście :)
    Welonisia :D a potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające" :P
    Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścian :P

Welonisia, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały :P a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście :)
    Welonisia :D a potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające" :P
    Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścian :P

hahah moj M zostal poczęty podczas powodzi gdzieś na jakims poligonie no wiec czemu mielibysmy nie kontynuowac tradycji rodzinnych :D

Poza tym jesli chodzi o plener to ja sobie zawsze powtarzam: niech sie wstydzi ten kto widzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:19

p19uskjohisr6juh.png

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy :)

Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!! :D POPIERAM

Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
    MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:31

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy :)

Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!! :D POPIERAM

Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
    MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !

bedzie szczesliwy na pewno!!!! :)

p19uskjohisr6juh.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powoli sie do WAS zbliżam :)
    mogę dołączać powolutku ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx oj lepiej żebyś do nas nie dołączała tylko szczęśliwy cykl marcowo-kwietniowy miała :) Ale jak by co, tutaj jesteśmy i mam nadzieję, że ostatni raz :D Wiesz dopóki @ nie przyszła trzeba mieć nadzieję

mhsvp07w3ex0n696.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u mnie raczej był bezowulacyjny ... w dodatku nasienie złe więc raczej chcąc nie chcąc tu zawitam :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe kobietki

Ja nie lubie <3 w plenerze i nigdy tego nie doswiadczyłam. Neie umiem sie skupic na <3 jesli wiem ze ktoś moze zobaczyc. Ten co widzi to tez sie pewnie zawstydzi ale to jednak mnie i mojego mężula by widzieli w tej sytuacji i w negliżu :P
    Nawet w domu nie lubie jak nie mam zamknietych drzwi na klucz albo jak wczesnym wieczorem swiatlo zgaszone a wiadomo ze nie chodzimy tak wczesnie spac. (mieszkamy z rodzicami w blizniaku, ze wspolnym podworkiem, wiec jak wyjda z domu to przechodza obok moich okien :/ )Jakoś przeszkazi mi to jak ktos wie ze <3 <3 :D

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze... ale bierzesz jakieś leki itp? Albo chodzisz na monitoring? W końcu się uda, zobaczysz . A który to Twój cykl jak mogę zapytać?

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ