Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym wolała zeby dzis był 1dc wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
Gdybym nie brała leków to było by mi wszystko jedno ale mam brać CLO 6-10dc i Dupka 16-25dc dlatego mocno sie zastanawiam.
Poza tym nigdy nie mialam plamien przed @ zawsze dostawałam w środe rano albo w poludnie a teraz wtorek późnym wieczorem -
30 kwietnia mam urodziny, więc może przesunę testowanie o jeden dzień - to byłby prezent
Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84 lubią tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
oj to był by najwspanialszy prezent na świecie, czego oczywiście Ci życzę, ja mam urodziny 6 maja, mam nadzieje , że i u mnie taki prezent się pojawi Ale o tym przekonam się dopiero 10 maja. Akurat 6 wyjeżdżamy z mężem i znajomymi na "majówkę" po majówkową i na wyjeździe będę testowała.
Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
a u mnie owu bedzie w majówke wyjezdzamy na działke i najgorsze jest to moi rodzice tez chcą przyjechac!!! a jesli tak zrobia to trzeba bedzie wziąć kocyk i iść w plener hahahah
Gwiazdeczka27, Anastazjaaa, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
Welonisia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Wg danych z owu plamienie to nie @ dopiero mocne krwawienie zaczyna nowy cykl, skoro dostałaś mocnego krwawienia w nocy wg mnie zaznaczasz je rano i zaczyna ci się wówczas nowy cykl
Gwiazdeczka27 mysle ze lepsza opcja bedzie jednak plener bo przynajmniej bez stresu i pospiechu poza tym bedzie to jakies urozmaicenie hehe bo ile mozna w łóżku :pGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek
Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
waszka88 wrote:Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek
jeden dzien to juz chyba nie robi różnicy a prezent byłby cudowny
-
Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście
Welonisia a potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające"
Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścianWelonisia, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście
Welonisia a potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające"
Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścian
hahah moj M zostal poczęty podczas powodzi gdzieś na jakims poligonie no wiec czemu mielibysmy nie kontynuowac tradycji rodzinnych
Poza tym jesli chodzi o plener to ja sobie zawsze powtarzam: niech sie wstydzi ten kto widziWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:19
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy
Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!! POPIERAM
Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:31
Welonisia lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy
Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!! POPIERAM
Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !
bedzie szczesliwy na pewno!!!!Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe kobietki
Ja nie lubie w plenerze i nigdy tego nie doswiadczyłam. Neie umiem sie skupic na jesli wiem ze ktoś moze zobaczyc. Ten co widzi to tez sie pewnie zawstydzi ale to jednak mnie i mojego mężula by widzieli w tej sytuacji i w negliżu
Nawet w domu nie lubie jak nie mam zamknietych drzwi na klucz albo jak wczesnym wieczorem swiatlo zgaszone a wiadomo ze nie chodzimy tak wczesnie spac. (mieszkamy z rodzicami w blizniaku, ze wspolnym podworkiem, wiec jak wyjda z domu to przechodza obok moich okien )Jakoś przeszkazi mi to jak ktos wie zeWelonisia lubi tę wiadomość