Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym wolała zeby dzis był 1dc
wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
Gdybym nie brała leków to było by mi wszystko jedno ale mam brać CLO 6-10dc i Dupka 16-25dc dlatego mocno sie zastanawiam.
Poza tym nigdy nie mialam plamien przed @ zawsze dostawałam w środe rano albo w poludnie a teraz wtorek późnym wieczorem -
30 kwietnia mam urodziny, więc może przesunę testowanie o jeden dzień - to byłby prezent
Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84 lubią tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
oj to był by najwspanialszy prezent na świecie, czego oczywiście Ci życzę, ja mam urodziny 6 maja, mam nadzieje , że i u mnie taki prezent się pojawi
Ale o tym przekonam się dopiero 10 maja. Akurat 6 wyjeżdżamy z mężem i znajomymi na "majówkę" po majówkową i na wyjeździe będę testowała.
Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
a u mnie owu bedzie w majówke
wyjezdzamy na działke i najgorsze jest to moi rodzice tez chcą przyjechac!!! a jesli tak zrobia to trzeba bedzie wziąć kocyk i iść w plener hahahah
Gwiazdeczka27, Anastazjaaa, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:wczoraj było tej krwi bardzo mało a dzis juz jest wiecej...
Welonisia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Wg danych z owu plamienie to nie @ dopiero mocne krwawienie zaczyna nowy cykl, skoro dostałaś mocnego krwawienia w nocy wg mnie zaznaczasz je rano i zaczyna ci się wówczas nowy cykl
Gwiazdeczka27 mysle ze lepsza opcja bedzie jednak plener bo przynajmniej bez stresu i pospiechupoza tym bedzie to jakies urozmaicenie hehe bo ile mozna w łóżku :p
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek
Welonisia, Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, Brawurka84, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
waszka88 wrote:Dziewczyny ovu wyznacza mi testowanie na 12 maja, ale ja jednak zatestuje 11 maja ponieważ tego dnia z moim M mamy pierwszą rocznicę ślubu i marzy mi się taki wspaniały prezent w postaci dwóch kresek
jeden dzien to juz chyba nie robi różnicy a prezent byłby cudowny
-
Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały
a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście
Welonisiaa potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające"
Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścianWelonisia, kwiatuszek789, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Kurczę widzę, że wiele okazji jest dodatkowo aby wyjątkowe prezenty się posypały
a to urodzinki, a to rocznice SUPER może to przyniesie nam dodatkowo wyczekiwane szczęście
Welonisiaa potem w przyszłości dziecko się zapyta co, gdzie zostało poczęte a Ty powiesz, " no jak to gdzie, na łące gdzie kicają zające"
Ja to raz, że jestem panikara to dwa nie należę do odważnych... już wolę w domciu nawet na stole ale jednak wśród czterech ścian
hahah moj M zostal poczęty podczas powodzi gdzieś na jakims poligonie no wiec czemu mielibysmy nie kontynuowac tradycji rodzinnych
Poza tym jesli chodzi o plener to ja sobie zawsze powtarzam: niech sie wstydzi ten kto widziWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:19
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy
Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!!POPIERAM
Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 16:31
-
Gwiazdeczka27 wrote:o kurcze, no to faktycznie może coś w tym jest, może właśnie trzeba w takich ekstremalnych miejscach w Waszym przypadku płodzić dzieci, bo wówczas szczęśliwie się to zakończy
Niech się wstydzi ten kto widzi- złota zasada !!!POPIERAM
Kurcze dzisiaj oglądałam program na polsat caffe "porody" nie mogę tego oglądać bo ryczę jak głupia, nie mogę się opanować jak widzę te malutkie bobaski, takie niewinne i tak płaczą słodko... i uświadamiam sobie jak bardzo bym chciała zostać mamą...
MAJ MUSI BYĆ TYM SZCZĘŚLIWYM!!! MUSI NIE MA INNEJ OPCJI !
bedzie szczesliwy na pewno!!!!Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe kobietki
Ja nie lubiew plenerze i nigdy tego nie doswiadczyłam. Neie umiem sie skupic na
jesli wiem ze ktoś moze zobaczyc. Ten co widzi to tez sie pewnie zawstydzi ale to jednak mnie i mojego mężula by widzieli w tej sytuacji i w negliżu
Nawet w domu nie lubie jak nie mam zamknietych drzwi na klucz albo jak wczesnym wieczorem swiatlo zgaszone a wiadomo ze nie chodzimy tak wczesnie spac. (mieszkamy z rodzicami w blizniaku, ze wspolnym podworkiem, wiec jak wyjda z domu to przechodza obok moich okien)Jakoś przeszkazi mi to jak ktos wie ze