Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie taka średnia pogoda raz słońce jest raz go nie ma ale i tak zaraz do pracy idę o 12h w pracy za murami to i tak słońca nie zobaczę chyba że przez okno:(
Ofelaine mój M twierdzi że powinien być mimo wszystko bo on mi dziecko "zrobi" więc musi mnie wspierać ale wiecie jak to łatwo się mówi hehe już to widzę jak mdleje:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:u mnie taka średnia pogoda raz słońce jest raz go nie ma ale i tak zaraz do pracy idę o 12h w pracy za murami to i tak słońca nie zobaczę chyba że przez okno:(
Ofelaine mój M twierdzi że powinien być mimo wszystko bo on mi dziecko "zrobi" więc musi mnie wspierać ale wiecie jak to łatwo się mówi hehe już to widzę jak mdleje:)
moj ze mna tez bedzie tylko teraz tak gada z mezem zawsze razniej i bezpieczniej -
Olivia89 wrote:Ja teoretycznie mogłabym dziś testować, ale boję się i nie będę robić testu... Objawów zbliżającego się okresu praktycznie zero, normalnie tydzień przed miałam wielkie ciężkie piersi a teraz nic dopiero dzisiaj dają o sobie znać... Wczoraj temperatura zaczynała spadać a dziś w górę? Masakra... Boję się testu Czekam co ma być to będzie...
Olivia, właśnie... co mam być, to będzie
Po co czekać, paznokcie gryźć i się denerwować. Zatestuj to się wszystko wyjaśni
Ja bym w życiu tyle nie wytrzymała -
slodka100 wrote:kurcze zastanawia mnie ten moj sluz jak patrze na inne wykresy zaciazonych to przed @ maja kremowy ;/ a ja mam wodnisty i jest baaaaaaardzo mokro czuje jakby cos mi mialo zaraz poleciec ;/ oby to nie bylo to co mysle pozna ovu ;/
Słodka a dużo masz tego śluzu? wodnisty to przecież płodny
Biorę od 2 m-cy olej z wiesiołka, bo u mnie ze śluzem cienko, nie mogę go wyczuć na zewnątrz a i w środku mało.
a może to ja mam jakieś wygórowane wyobrażenia o śluzie, że powinno być go niewiadomi ile... jakaś szklanka dziennie hehe
-
Olivia89 wrote:Ja teoretycznie mogłabym dziś testować, ale boję się i nie będę robić testu... Objawów zbliżającego się okresu praktycznie zero, normalnie tydzień przed miałam wielkie ciężkie piersi a teraz nic dopiero dzisiaj dają o sobie znać... Wczoraj temperatura zaczynała spadać a dziś w górę? Masakra... Boję się testu Czekam co ma być to będzie...
-
Mua wrote:no właśnie ja też mam mało śluzu i dlatego nie nastawiam się na sukces, powinno być go sporo, ale jeżeli chodzi o konsystencję to bywa różnie, żeby chociaż ta tempka nadzieję mi dawała
Myslisz ze duza ilosc sluzu moze byc wyznacznikiem ciazy ? Kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na fasolke. Czytalam tez sporo postow gdzie dziewczyny nie mialy w cale objawow a w ciazy byly. Trzeba byc dobrej mysli -
slodka100 wrote:Krokodylica wrote:Ksiądz w czasie mszy ślubnej nam powiedział, że dzieci będą szybko, bo jak on pobłogosławi to nie ma mocnych. :PPP
to niech mnie tez poblogoslawi :p
Hehe zobaczymy czy u nas faktycznie to błogosławieństwo coś da.
Dziewczyny to jest jakaś masakra co piszecie o tych niby-pozytywnych testach. Ale to i nauka dla nas żeby najpierw potwierdzać u gina a potem potrząsać całym światem.
Dziewczyny byłam po prezent dla małej bąbliny, alleee te rzeczy dla dzieci są piękne. Tylko jakaś dyskryminacja - wszystko dla dziewczynek różowe a dla chłopców niebieskie. Nie lubię różowego. Co się muszę nagimnastykować zawsze żeby znaleźć coś ładnego nie-różowego. -
Kochane pisze z komorki wiec wybaczcie bledy i to ze nie czytalam Waszych wpisow. Nadrobie wieczorkiem. Jutro zachodze w ciaze!! To postanowione Lewy jajnik nic. Prawy 21.5 mm. Do pekniecia jutro wieczorem Dzis 23.30-24 seks, jutro na 8 rano mam byc w Gdyni na pct, bo tam tylko robia. Prosto po jade na 9 do Gdanska na wizyte o tam babka bedzie miala juz wyniki. I teraz tak:- jezeli pct ok to jutro poprawiamy i czekamy na ciaze;- jesli pct nie ok to jutro 14-15 iui i czekamy na ciaze Dostalismy wspomagacz (wiagre i cos tam jeszcze) zeby jutro nie spalic..bo dzis i jutro to musowo. Mowi ze z dzisiejszego seksu mozna juz bedzie zajsc no ale lepiej poprawic.Jejku ale bym chciala zeby pct bylo ok..tzn bez roznicy bo nie chodzi o kase, ale babka powiedziala wprost ze iui to 5-10% szans.Ale piekne jajeczko wyhodowalam hihihi. Gdzies przed dniem matki bede testowac, potem wylicze i sie przepisze. Alez jestem szczesliwa. Musicie mocno trzymac kciuki!!!
Ale mi sie udalo pierwszy monitoring, 16dc i juz jutro owu! Pierwszy raz tak szybko. Oby peklo jajeczko, pewnie w piatek jeszcze monitoring czy pekloTamka, ewcia21k, samira, Brawurka84, Mua, Lena87, Lila84, julita, sylwiaśta159, Rubi, Rybeńka, lulu_ovufriend, Krokodylica, kasiatoja, gosia_9020, szpilka, Ancolek, roxa, Magda_lena88, A.loth, zonaboba, M4DZI4, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ofeline - ... jednym z wyznaczników, ja wiem, że każdy organizm jest inny, ale ja przekopałam już chyba cały internet i statystycznie śluz u ciężarówek jest mocniej odczuwalny - u mnie też tak było ech chciało by się teraz mieć takie dolegliwości i problemy, mnie w ciąży strasznie mdliło i to był koszmar, a teraz tylko czekam na takie objawy z utęsknieniem