Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:Moj mezu wczoraj ze mna ogladal porody i tez sie odwracal bo nie mogl na to patrzec he he ale jak byla akcja to zagladal ukradkiem zza koldry jakby horror ogladal. Przye moim porodzie tez nie chce byc bo mowi ze nie bedzie mogl patrzec jak mnie boli a on nie moze mi pomoc. Kochany.
Mam dobrego męża -
Daisy ja też trzymam kciuki.
Ja właśnie odebrałam wyniki. Moja beta to 0,1mlU/ml czyli nie ma fasolkiTeraz nie rozumiem tych bóli podbrzusza i obrzmiałych piersi... Kurcze może to z odstawienia pigułek anty... Zgłupiałam już...
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beta to najszybszy i najbardziej wiarygodny sposób na wykrycie wczesnej ciąży to tak na marginesie i na razie do tego nam to służy
, a tak w ogóle to ma szersze i ważniejsze zastosowanie, ale za duuużo pisania a ja już kończę pracę
jupi
julita lubi tę wiadomość
-
julita wrote:Słodka a dużo masz tego śluzu? wodnisty to przecież płodny
Julita nie mam go jakoś dużo a na wkładce bardzo mało takiego ecru ale palcem jak przejeżdzam u wejscia pochwy to jest wodnisty i mego mokro i wilgotno
W tym cyklu juz od wielu dni mam wodnisty ale dopiero od jakis 2dni jest go wiecej i to uczucie wilgoci a nigdy nie mialam tak przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:36
-
julita wrote:dziewczyny w jakim celu i kiedy robi się badanie beta?
cały czas gdzieś na forum przewija się ta nazwa.
Beta to skrót od beta HCG, to hormon wytwarzany podczas ciąży. Ten sam który wykrywają testy ciążowe, tylko dokładniejszy i wykrywa się go na badaniu krwi. Robi się go w terminie spodziewanej miesiączki, lub można troszkę wcześniej, ponieważ HCG we krwi jest szybciej wykrywalne niż w moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 16:22
julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny