Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:zonaboba pepino są płytkowe i paskowe. W każdym teście masz instrukcję obsługi, więc dasz sobie radę!
La dziękuje bardzo:) to dziś pochodzę za płytkowym jak nie to kupie 3 strumieniowe w razie co:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
slodka100 wrote:krokodylica to ale bedziesz miala sliczne widoki
kurcze wczoraj przeoczylam porody na polsat cafe a tak lubie to ogladac jak sie urodzi to zawsze rycze
Wczoraj była powtórka wcześniejszego odcinka. Też oglądamslodka100 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was miała kiedyś podobną sytuację:
- przez 2 dni miałam plamienia, ale takie jakby hmmm bez krwi, tylko taki dziwny śluz w kolorze kawy z przewagą mleka
- dziś rano miałam przez godzinę brązowawe plamienie, które ustało
- przez 2 h miałam spokój
- a później dosłownie poleciała mi po udach jasnoczerwona krew. Trwało to może z 15 minut, żadnych skrzepów, tylko dużo płynnego śluzu z jasnoczerwoną krwią
- a po tych 15 min znów spokój, tak jakby cały okres wylał się ze mnie w te 15 minut
Nigdy tak nie miałam i nie wiem, co o tym myśleć. Teraz boli mnie brzuch małpowato, ale tampon czysty... -
lulu_ovufriend wrote:a może po prostu na betę od razu? wtedy wszystko jasne i nie trzeba wypatrywać cienia
Lulu myślałam o tym nawet pracuje w szpitalu to minuta i zrobione ale wole test bo jest szybciej ale bd pozytywny to od razu lecę na krew:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Witam się Musiałam nadrobić zaległości a od wczoraj troszkę się tego nazbierało.
Cynamonku ogromne gratulacje, trzymam kciuki za piękną betę
U mnie dzisiaj tempka w górę no i oczywiście nie wytrzymałam i zatestowałam - wynik niestety negatywny ale proszę mi jeszcze minusika nie wpisywać bo oficjalne testowanie jutro , jeśli @ nie przyjdzie.Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Lila84 wrote:Wczoraj była powtórka wcześniejszego odcinka. Też oglądam
ja to lubię oglądać "porodówkę", "in vitro czekając na dziecko" i 'in vitro 9mies. później" na TLC potrafię nawet do 3.00 w nocy siedzieć i oglądaćTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
zonaboba wrote:ja to lubię oglądać "porodówkę", "in vitro czekając na dziecko" i 'in vitro 9mies. później" na TLC potrafię nawet do 3.00 w nocy siedzieć i oglądać
-
mój ze mną ogląda ale jak już się zaczyna poród to nie patrzy i się z niego śmieje bo jak rozmawialiśmy o naszym porodzie to mówi że sobie nie wyobraża żeby go tam nie było ale on przecież w telewizji na to nie może patrzeć to co mówić na żywo hehe:) ale i tak jak rozmawiałam z moim gin. to małe jest prawdopodobieństwo że bd mogła rodzić naturalnie bo jestem za mała 156cz a ważę teraz już 45kg musiałam przytyć dla dziecka i jeszcze mam tachykardię to mówi żeby nie ryzykować...To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualnyJa teoretycznie mogłabym dziś testować, ale boję się i nie będę robić testu... Objawów zbliżającego się okresu praktycznie zero, normalnie tydzień przed miałam wielkie ciężkie piersi a teraz nic dopiero dzisiaj dają o sobie znać... Wczoraj temperatura zaczynała spadać a dziś w górę? Masakra... Boję się testu Czekam co ma być to będzie...
zonaboba, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Lila84 wrote:zonaboba jak tam u Ciebie samopoczucie przed jutrzejszym testowaniem?
Trzymam za nas kciuki
ja też mocno za nas trzymam
ale powiem Ci że mam takiego stresa hehe ale dziś nic nie czuje mam tylko wrażliwe piersi i tyle:)
a jak u Ciebie samopoczucie:)?
Ty też taka chudzinka:) ale już nie bd bo mam anemię i muszę najpierw troszkę przytyć ale wydaje mi się że to już dobra waga jak dla mnie:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
zonaboba wrote:a to co się stało że? hormony?? oby wyjechała jak najdalej i szybko nie wróciła:)
zonaboba lubi tę wiadomość
-
Moj mezu wczoraj ze mna ogladal porody i tez sie odwracal bo nie mogl na to patrzec he he ale jak byla akcja to zagladal ukradkiem zza koldry jakby horror ogladal. Przye moim porodzie tez nie chce byc bo mowi ze nie bedzie mogl patrzec jak mnie boli a on nie moze mi pomoc. Kochany.
Mua lubi tę wiadomość